Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe witchblade

Takhisis

Öne çıkan mesajlar

said:
Takhisis, 10 June 2003 22:21 tarihinde demiş ki:
witchblade??? bunu söylediğinize göre değil marvel comics, amerikan yapımı hiçbir 'ergenlik üstü' çizgi romandan haberiniz yok.[hline]Mercy is weakness and weakness is death...

Özür dileriz yüce kültür abidesi insan.
Cahilliğimize ver.
Bilmiyorduk affeett bizi
durrr! vurma lütfen!!!!!!![hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 10 June 2003 22:16 tarihinde demiş ki:
bu witchblade bizim bildiğimiz ergenlik çağındaki kızların dergisi değilmiydi?

yoksa başka bişeymi :)[hline]bla bla bla ...

üzgünüm ama o dergi ergen kızlara flm cart curt demişin de erkeklerin hayli hayli ilgisini çeken bi dergiydi ve okuyucu çogunluk erkeklerden oluşmaktaydı...[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness"
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden wichblade bilmiyorsunu peh.. adam gibi çizgi roman okuyan herkez bilir çok oluyor okuyalı fakat pezzinimi nasıl yazılıyorsa bir italyan kadının olayı ve güzelde benim ilgimi çeken yanı spawnla olan bağlantısı ama spawnda wich blade gibi birkaç sene önce yayımlanması kesildiği için ögrenemedim
ing çoook pahalı olduğu için yanına pek uğramam bağımlılık falan yapar sonra bütçe dağılır :)
Sosyal ağlarda paylaş

sizin bahsettiğiniz witch dergisi.
keyifle okunacak bir dergi.
daha çok küçük kızlara hitap eden bir dergi.

ama witchblade sara(h) pezzini diye bir polis dedektifinin başından geçenleri anlatıyor.
Kız fena değil. Ancak witchdekiler ve witchbladedeki kızlar gerçek olsa ben witch'i tercih ederdim.

Ayrıca niye witchblade'in satışı durdulurdu felan demişsiniz?
1- Çok geniş bir fan kitlesi yoktu.
2- Fazla reklamı yapılan bir dergi değil.
3- Hikaye derin değil.

bu yüzden fazla satmadı. ve durdurdular. Hala basıyorlar mı bilmiyorum.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...