Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Price Check] MSI GS70

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Elimde hali hazırda kullandığım laptopu satıp üzerinede biraz koyup bir masaüstü toplayayım dedim. Ne kadar eder benim bu laptop?
Tam modeli; MSI GS70 2OD-060TR Stealth SuperR Core i7-4700HQ 16GB 2x128GB SSD Raid+1TB GTX765M 17.3" Full HD
21 Şubat 2014 tarihinde sanalmarketimden 1829 USD'ye almışım. bir sıkıntısı yok ama yetmiyor artık bana. Ne kadar eder şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de aynısının 780m'lisi var para etmiyor pek güncel oyunları low'da çalıştırıyor anca. senin ki hiç çalıştırmaz. oyun çalıştırmayan kamyon gibi gaming laptop'a da kimse para vermez. bide artık hep mobile serilerinden desktop gpu'lara geçildi o yüzden bizim laptop'lar iyice patates.
Sosyal ağlarda paylaş

yurtdışından gelen arkadaş falan varsa direk laptop getirt abi bu arada, o fiyata daha monitör gelecek aynı fiyata 1060'lı 17 inç alırsın. yoksa trden kasa toplayacaksan da amd zen serisine de bak bence. ekran kartı için de rx 580'e falan bakabilirsin. ha ben niye fiyatı aşağı çekmeye çalışıyorum bilmiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Tamam söyleyin anakartı ne seçeyim, ekran kartını ne seçeyim. msi gittim hep ama söyleyin linke yönlendirin.
Birde monitör tabiki.
Ram neden olmamış? Bilemedim linkleyin değiştireyim. Sonra total bakıcam bütçeye.

https://hizliresim.com/aLO0nQ

şunun 3 parça değişik versiyonunu aldım ben vatan bostancı'dan:

i5 7600
samsung evo 250gb ssd
anakart: gigabyte h270-hd3
işlemci fanı ile birlikte (150 TL), 4600-4700 TL civarı tuttu kasa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...