nienna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/552920/header.jpg?t=1495541742 http://store.steampowered.com/app/552920 yelkenciliğin fs'i diyorlar, online world'u var. yorumlar olumlu, gerçek dünya haritası ve gerçek zamanlı hava var. bastım ben, akşama deneyeceğim. adb hazırlanırken gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 ben bunun kursunda ayaklarimi yakmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 la gaza gelip aldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 allahtan fakirim de yatlara karşı ilgim yok anlayamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 erken erisimmis daha piyasaya cikinca bakarim bu arada bir oyunun fs mertebesine gelmesi pek mumkun degil. belki paralel bir evrende... fs'yi fs yapan modlar gerci, ama o kadar realistik bir oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 tek oynadığım simülatör 2. dünya savaşı submarine simülatörüydü. arkada klasik müzik açıp like a boss sallamıştım torpidoları. ondan başka simülatöre sabrım yetmez herhalde. ekrandaki mavi piksellere bakıp da saatlerce ne uğraşcam yatla. 3d gözlük olsa bir nebze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 haha silent hunter serisi :D fsx'ten sonra en fazla onda vakit gecirmisimdir. bu arada patide cok iyi bir fsx komunitesi vardi, soyle bi sarsilsak toplanir mi acaba yeniden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 hah o teşekkürler adını hatırlayamadım. keşke pipo da içiyor olsam dedirttiren tek oyundur. hatta kaptan şapkası da almayı düşündüm bir ara. benim bir de arkadaşım vardı o da benim kamyoncu versiyonumdu. kamyoncu simülatorü almış, ekranın tepesine dantelli örtü koyup yanında da ince belli bardakta çay içerek oynuyordu o oyunu lisedeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Jeeztro said: allahtan fakirim de yatlara karşı ilgim yok anlayamazsınız onlar yelkenli abi zaten yat degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 XLegolas said: hah o teşekkürler adını hatırlayamadım. keşke pipo da içiyor olsam dedirttiren tek oyundur. hatta kaptan şapkası da almayı düşündüm bir ara. benim bir de arkadaşım vardı o da benim kamyoncu versiyonumdu. kamyoncu simülatorü almış, ekranın tepesine dantelli örtü koyup yanında da ince belli bardakta çay içerek oynuyordu o oyunu lisedeyken ehehehe truck similator'larin tadi baska hakikaten o arkadsini anlayabiliyorum cok iyi univde geceyarisi ben de acar, seattle - mexico rotasi secer sabaha kadar oynardim, yanda bira tabii. degisik bi kafa truck similator :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 küreklisini bulamadım fakirler oynamasın diye kırmamışlar bile ashdahdha işte simülasyon gibi simülasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 keşke yalandan bi tane karakter koysalarmış. kendi kendine giden tekne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 NolaxThensbane said: küreklisini bulamadım fakirler oynamasın diye kırmamışlar bile ashdahdha işte simülasyon gibi simülasyon oyunu oynamak için önce yelkenli klübü simülatörünü alman gerekiyo zaten yoksa çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Red said: keşke yalandan bi tane karakter koysalarmış. kendi kendine giden tekne. simülatörde en fitil olduğum şey ya. isterse dünyanın en iyisi grafiğine sahip olsun hatta 3d gözlüklü falan olsun kendi kendine dönen dümen vs gördüm mü anında kapat uninstall. en azından kamerayı ayarlamaya izin ver de dümenin vs sadece tepesini göreyim adam olmasa bile en azından olmadığını görmem malak gibi dsfsd diptnot: bunda o seçenek var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 hiçliğin ortasında sürekli aynı tırışka deniz efektini saatlerce izlemek için birebirmiş. ulan o kadar boş sim yapmışlar ki, oyunda kullandığın tek asset deniz ve bot bari fırtına vs koyaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 senko said: haha silent hunter serisi :D fsx'ten sonra en fazla onda vakit gecirmisimdir. bu arada patide cok iyi bir fsx komunitesi vardi, soyle bi sarsilsak toplanir mi acaba yeniden? FSX threadinin yarısı silindiydi. Orada baya bi bilgi vardı. Cogu gitti sanirim. Seagle, law falan arada oynuyor FSX'i görüyorum. Ben ise unuttum çoğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar