Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 lg 52x cd romum var ve çok iğrenç bi sorunu var. diyelim bi cd takıp oyun kurarken 2. cd istediğinde cd'yi çıkarınca direk cd rom sürücüsü yok oluyor cd romu görmüyor. bunu önlemek icin cd çıkarırken aygıt yöneticisini açar yenile yapardım olurdu ama doom 3 kurarken 2. cd'de ne yaparsam yapayım yine sürücüyü görmüyor.. ne yapabilirim bilen varsa lütfen yardım edin yada daha önce başına gelen varmı? :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 benim daha önce başıma geldi. cd drive ımı değiştirdim geçti.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 o sorun her bilgisayarda olur en az bi kez. Bazılarında çok olur. Ama nedendir bilinmez. Yani ben hiç bilene rastlamadım.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 evet arkadaşda lg'lerin genel bi sorunu oldugunu anlattı :( ama şimdye kadar aygıt yöneticisi taktiğiyle hep cd'yi gördürtürdüm ama doomda biraz daha farklı oldu insert Cd 2 dedikten sonra tamama basınca biraz okuyo ondan sonra gidiyo ondan önce hep cd'nin kapağını açınca giderdi.. sanırım yapılacak hiçbişey yok cd rom bulana kadar da doom 3 yok. :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 evet aynı cdrom bende de var.. doğal olarak bende de oluyor oyun yüklerken ama 1 ay oldu yapmadı hiç (aman nazar değmesin :P ama hatırlıyorum da 4cd lik enter the matrix i yüklerken az daha bilgisayara kafa atıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 benimde lg 52x ama bende öyle bi sorun yok maşallah:) bence yeni bi cdrom almanın zamanı gelmiş!![signature][hline]PoSSeSioN oF nOtHiNg BeGiNS iN tHe MinD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 LG almayın çok dandik cd/dvd rom ları benimkini kırdım sonunda[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bence lg ler iyi . yıllardır lg kullanım hiç bişi olmuyor . bu arada aynı sorun benim ark tada oluyor . sanırım ıda aopen kullanıyor .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 LG problemi değil sistem problemi o ama cd-rom değiştirince düzeliyor :D Doom'cu arkadaşa tavsiye cd'leri kurmadan önce diske kopyala cd1 - cd2 -cd3 cd4 .... isimleri ile setup'ı diskten başlat her cd istediğinde de path ver herhalde path verme yeri çıkıyordur.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 doom3'de path yok direk insert the cd number x diyor.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Bendede aynı sorun var.+Korsan bi (bütün korsan CDleri) CD koyuyorum okumuyor.Ama orjinal Microsoft IE'nin CD'sini koyuyorum okuyor. (Yenisini alsam iyi edicem :-P)[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 up[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bi cevap yazın ya...[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 uppppppppp ya![signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 abi güvenli install programları arat bulduklarına bi bak bunlar mutlaka path verir sana o zamanda diske kopyalayarak kurabilirsin.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bende de bi sorun var. LG cd-writer var bi de LG 52x cd-rom ama CD-Rom'a cd koyunca makine okumuyor. ahead nero cd-rom'u görmüyor vs..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Çok eski bi konuyu upladım biliyorum da yeni bi konu açmıyım dedim aynı sorunun biraz değişiği bendede oluyo 2nci Cd değil direk ilk Cd'nin birazından sonra oluyor problem (cd sürücüyü görmüyor tabi yüklemeye devam etmiyor ve bu sorun bilgisayara reset atmadan çözülmüyor.. -Aygıt yöneticisi fln bi işe yaramıyor-) .. 3, 4 aydır rahat rahat kullanıyodum (LG 52X, arkadaşımınkini biraz kullandım ondan sonra bu sorun kalkmıştı) şimdi tekrar olmaya başladım.. Böhühühü sinir oldum şu depresif halimle bi oyun oynayayım dedim onu da yüklemiyo yapcak bişiy varmı ?? Çözüm yolu??[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?.. [Bu mesaj godzilla112 tarafından 08 Şubat 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benımde eskı makınemde oluyodu oda lg dı ama arada gelıkyordu o zaman nasıl mutlu oluyosun anlatamam :) herhalde lg nın bı oyunu bu mutlu olmamız ıcın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ders olsun size bidaha LG almayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar