The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kullanmis olaniniz veya tavsiye edeniniz varmi Ben kurdm bakalim deniycem nasil Ad-aware Special edition gibi iyimi bkicaz artik :D[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ne zaman çıktı bu ya? bill gates'in bilgisayarına spyware girdiği tespit edilmiş adam "spyware programı yapıcaz" demişti de, bu kadar çabuk mu çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n2o Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 adi ne programin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kod adi Atlanta programin. M$'un 17 Aralik'ta anti-spyware sirketi GIANT Software'i alip, GIANT'in anti-spyware'ini Windows'a embed etme calismalari sonucu ortaya cikmis bir urun. Simdilik beta oldugu icin M$ user-interface kasmamis, daha onceden GIANT anti-spyware kullananalara M$ logosu disinda gayet tanidik gelecek onun icin. Buradan download edilebilir.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla xp sp2 + mozilla + mcafee internet security kullanıyorum zaten warez siteleri felan dolaşan biri değilim hiç bişi bulamadı program :) bi de spysweeper ile tarattım cdilla buldu büyük ihtimalle microsoft'un antispyware yazılımının windowsuma kök salmasından kaynaklı bir olayı olabilir. "C-Dilla is a copyright protection application that prevents software from being copied from one computer to another without the author’s permission." korkuyorum silmeye, neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bende de onu buluyor ama ben de silmeye tırstım nedir ne değildir diye öyle duruyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 3D Max falan kullaniyorsaniz onun copy protection'u da C-Dilla kullaniyor. Dokunmamanızda fayda var.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 3D Max kullanmıyorum belki bu microsoft antispyware'in olabilir neyse elleşmiyorum nasılsa[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben indirdim ama win98i desteklemiyomuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Canıma okudu valla. XPSP2 ile gelen firewallı spy olarak gördü ve yok etti :) Bİr kaç çNet dosyasını ve programını da aynı şekilde yok etti. Şimdi SP2 DW edeceğim bir yer arıyorum baştan kurmak için. Beta olan hiçbirşeyi kullanmamak lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bu hafta XPSP2 Veren bir dergi var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 lan party'ye geliosan ben getiririm sana[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ne zaman Lan Party[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 28'inde cuma akşamı[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hımm çok varmış daha. Bakalım o günekadar bulamaz isem alırım senden. saol.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Derdime çare :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Denedim güzel bir program spysweeper spy bot search and destroy ve adaware in bulamadıgı spyları bile buldu ki bu spywareların baktıgımda riski yüksekmiş.Normalde kullanmam microsoft şeyi ama:P abi yapmışlar napiyim yaa:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Qurantine et bulduğu herşeyi yani qurantinesiz remove deme.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Absolut, 12 Ocak 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Qurantine et bulduğu herşeyi yani qurantinesiz remove deme. Neden yoksa sorunmu çıkartıyor karantinasız çok sildim dosya ama bişi olmadı:) Biraz daha açarsan sevinirim.[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 [signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 adam süper editlemiş ya ahahha[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 up, kafam karisti kursammı, kurmasammı?[signature][hline]-2 kişi birbirini sever, kavuşursalar mutluluk olur -1 kişi sever ötekisi kaçarsa aşk olur -2 kişide sever kavuşamazsa işte ozaman efsane olur :) --------------------------------------------- Karın gösünü sefiyim, en güsel bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kur acaip memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Spy Sweeper,Ad-Aware rlz bence microsoftu sevmedim hatta sevmemekle kalmayıp un-install bile ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar