Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 selam laptopımın m tuşunda arada bir terslik çıkardı ama şu günlerde iyice arttı. basıyorum ama yazmıyor, sonra düzeliyor bazen hiç sorun yokmuş gibi yazıyorum, sonra şak yine gidiyo falan. software problemi olabilir mi acaba bu? yani direk klavyede bi sorun olsa komple yazmaması gerekmez mi? başıma daha önce böyle bişey gelmediği için bilemedim, tecrübeli cankuşlar yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 aklima altina bir sey girdigi. Tusu cikartip temizlesene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 valla denedim onu ama tertemizdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 tusu cikar baska tusla değiştir biraz öyle kullan, yazılımsal oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 tekrar açıp baktım da hakkaten kir sıkışmış içine, ilk baktığımda görememişim karanlıktan. kürdanla temizledim büyük ölçüde düzeldi. topic kitlenebilir sdf neyse düzelmemiş HEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar