sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 hediye canta almak istiyorum fakat alacak site bulamadim, mosmoda.com var eksisozlukte demediklerini birakmamislar, zaten batmis sanirim. boynerde beymende bulamadim. turkiye'de degilim magazasina gidemiyorum direkt. napayim oneriniz var mi? biraz daha ucuz olursa bu model sart degil ama aradigim model su: https://www.farfetch.com/de/shopping/women/burberry-classic-shopping-bag-item-12092437.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Şu çantaya 810 euro versem, 4 sene falan uyuyamam herhalde. /fakir out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 umarım bu çantayı aldıktan kısa bir süre sonra terkedilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 1080 ile kıyaslamaları var mı? 800€ olunca iyi bi performans bekliyor insan haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ismini mi yanlis yaziyorum diye bakiyorum ama hayir, amazonda da 3-4 tane model var sonra 40 euroluklara falan iniyor. resmen kara borsa anneme alacagim tabii ki <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Red said: umarım bu çantayı aldıktan kısa bir süre sonra terkedilmezsin. Su tip yorumlar cirkin arkadaslar ya. Yapmasaniz ne guzel olacak. Yoneticiyim, uyariyorum anlaminda demiyorum bu arada. Cidden cirkin. Siz yazarken oyle dusunmeseniz bile ucu baya acik yapilan gondermenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 aynısı kemeraltında 15 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Fsrfetch in %+0 ya da 15 indirimi vardi sanirim onu da kullan. Dip nott: sanirsam 810 bir cantada orta fiyat kabul ediliyor bir cok kzdin tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 10% vardi fakat bitmis, mail attim baska bi kiyak var mi diye uzgunuz cektiler :( turkiyedeki fiyatlari merak ettim, bi arkadasi magazaya gonderecem olmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 zenginim demenin daha güzel yöntemleri var bence bu hoş değil ben beğenmedim. puanım 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar