Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jahrein

calimero

Öne çıkan mesajlar

Su konudaki uslubum gayet duzgun. Arama calisiyor, konu icindeki mesajlarimi aratip bakabilirsin. Su ussteki mesajin disina ciktigi anda yazim seklim mesaja bakmak lazim ki cidden cekilmiyorsunuz bazi konularda.

Sorunu biraz da kendinizde arayin cunku `dur bak simdi sunu nasl got edicem, bunu nasil banlicam` gibi dertlerim yok cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne tafram olacak olm, ağzının ayarı yok işte. ben laf atıyorum da, böyle atıyorum, misal ;

Grego said:

hayırdır tim, albaylığını aldırmışsın. şık durmuş he

Tim said:

Bendeki albaylik gelir gider oyle kafasina gore de sendeki bu hiyarligi ne yapicaz onu hic bilmiyorum...

yani yazdıklarımı kafanda nasıl seslendiriyorsan artık, böyle ay şuna nebçim laf koyayım he diye bir durum yok. takıldığım adamlar o kadar takılmıyor be.
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

E adamina gore muamele. Gelip ozelden;

said:

[1:32 PM] Grego: ya bu akiferes in seninle olayı ne
[1:32 PM] Grego: çıkıyor musunuz

diyecek kadar kendini bilmeze anca boylesi yariyor. Insan gibi muameleden anlamiyor.

ee ne var bunda? şunu mu kaldıramıyorsun hakkaten. niye kasıyorsun olm bu kadar. bu hassasiyeti bekleyen bir bu hassasiyeti göstersin bi zahmet.

bana yazma böyle şeyler dersin olur biter, nereden neyi çıkarmış
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

Tim said:

E adamina gore muamele. Gelip ozelden;

said:

[1:32 PM] Grego: ya bu akiferes in seninle olayı ne
[1:32 PM] Grego: çıkıyor musunuz

diyecek kadar kendini bilmeze anca boylesi yariyor. Insan gibi muameleden anlamiyor.

ee ne var bunda? şunu mu kaldıramıyorsun hakkaten. niye kasıyorsun olm bu kadar. bu hassasiyeti bekleyen bir bu hassasiyeti göstersin bi zahmet.

bana yazma böyle şeyler dersin olur biter, nereden neyi çıkarmış

Kaldiramamak degil de, yazan senin gibi agzinin ayari olmayan, samimiyeti saibeli tip olunca rahatsiz ediyor evet.

Mesaj atmissin yok saymisim, buradan defalarca durtmussun ya terslemisim ya cevap vermemisim, ve hala devam ediyorsun yapmaya. Su anda satasmaktan banlasam forum rahat edicek ama laf anlatmaya calisiyorum iste nedense.

Sorun bende sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

discord a saydıracağım diye girdim, nfsw kanalına girdim yanlışlıkla, pamuk gibi oldum ya. hep bezerye yüzünden.

fazla kişisel almana gerek yok, öyle anlaşılıyorsa da değil. samimiyetim niye şaibeli bilemedim, ama sana laf atmayız olur biter. art niyetli bir durum değil yani, ironik veya sarkastik okunuyorum heralde. başka böyle düşünen varsa söyleyiversin, onlara da elleşmeyim. gerçi di dışında öyle arada takıldığım bi gold var, başka da olmaması lazım.

bir de ek olarak, sen de laf atıyorsun, tek taraflı bir şeymiş gibi anlatmışsın da, sen de atmayacan o zaman. yok öyle mantığın durduğu yer bıdı bıdı yazmak.

lancelion, hazır tüm tauntu üstüme almışken ters köşe yapmayın adama sjfgb
Sosyal ağlarda paylaş

Yani artik butun bunlar yazili ortamda oldugundan mi yoksa kusak farkindan mi bilmiyorum -ki pek de kusak farki olmamasi lazim- ama iletisimde ciddi sorunlariniz var gibi geliyor artik bana cunku kim neye karsi ciksa, neye hayir dese, nerede dert anlatmaya calissa bagladiginiz yer sinirlilik, negatiflik oluyor. Bi garip.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...