Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Su konudaki uslubum gayet duzgun. Arama calisiyor, konu icindeki mesajlarimi aratip bakabilirsin. Su ussteki mesajin disina ciktigi anda yazim seklim mesaja bakmak lazim ki cidden cekilmiyorsunuz bazi konularda. Sorunu biraz da kendinizde arayin cunku `dur bak simdi sunu nasl got edicem, bunu nasil banlicam` gibi dertlerim yok cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bence bu konudaki herkesi banlayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 abi ben onu foruma dahil oldum olalı anlatamadım, sen de anlatamayacaksın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Derdini anlatabilen bi tip olsan insanlari kiskirtmaktan banlanmazdin zaten defalarca. Kendi agzinla itiraf etmisligin var eve onceki banlarimin hepsini hakettim diye daha once. Daha neyin tafrasindasin anlamiyorum gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yahu ne tafram olacak olm, ağzının ayarı yok işte. ben laf atıyorum da, böyle atıyorum, misal ; Grego said: hayırdır tim, albaylığını aldırmışsın. şık durmuş he Tim said: Bendeki albaylik gelir gider oyle kafasina gore de sendeki bu hiyarligi ne yapicaz onu hic bilmiyorum... yani yazdıklarımı kafanda nasıl seslendiriyorsan artık, böyle ay şuna nebçim laf koyayım he diye bir durum yok. takıldığım adamlar o kadar takılmıyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Herif bütün aggroyu aldı iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 E adamina gore muamele. Gelip ozelden; said: [1:32 PM] Grego: ya bu akiferes in seninle olayı ne [1:32 PM] Grego: çıkıyor musunuz diyecek kadar kendini bilmeze anca boylesi yariyor. Insan gibi muameleden anlamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Trash tank gibi kaldım, resmen kenara ittirip main tank lığı aldı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 sipeyskeyk said: Herif bütün aggroyu aldı iyi mi Hic kaybetmediki. Bi banini actirirken insan gibi davrandi, sonra jahrein-tier tipe bagladi iste aninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Tim said: E adamina gore muamele. Gelip ozelden; said: [1:32 PM] Grego: ya bu akiferes in seninle olayı ne [1:32 PM] Grego: çıkıyor musunuz diyecek kadar kendini bilmeze anca boylesi yariyor. Insan gibi muameleden anlamiyor. ee ne var bunda? şunu mu kaldıramıyorsun hakkaten. niye kasıyorsun olm bu kadar. bu hassasiyeti bekleyen bir bu hassasiyeti göstersin bi zahmet. bana yazma böyle şeyler dersin olur biter, nereden neyi çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 hepiniz mi aşırı alıngansınız yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Abi yaşlandıkça böyle olduk galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 @grego: abi yeter di yi tauntlama artik, modez'dan banla, cek bi ayar rahat forumlayin ikiniz de aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 sipeys sen bana yasli mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Grego said: Tim said: E adamina gore muamele. Gelip ozelden; said: [1:32 PM] Grego: ya bu akiferes in seninle olayı ne [1:32 PM] Grego: çıkıyor musunuz diyecek kadar kendini bilmeze anca boylesi yariyor. Insan gibi muameleden anlamiyor. ee ne var bunda? şunu mu kaldıramıyorsun hakkaten. niye kasıyorsun olm bu kadar. bu hassasiyeti bekleyen bir bu hassasiyeti göstersin bi zahmet. bana yazma böyle şeyler dersin olur biter, nereden neyi çıkarmış Kaldiramamak degil de, yazan senin gibi agzinin ayari olmayan, samimiyeti saibeli tip olunca rahatsiz ediyor evet. Mesaj atmissin yok saymisim, buradan defalarca durtmussun ya terslemisim ya cevap vermemisim, ve hala devam ediyorsun yapmaya. Su anda satasmaktan banlasam forum rahat edicek ama laf anlatmaya calisiyorum iste nedense. Sorun bende sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Lancelion said: @grego: abi yeter di yi tauntlama artik, modez'dan banla, cek bi ayar rahat forumlayin ikiniz de aa Bak hic bi yaptigimi onaylamayan uye bile farkinda olayin. O kadar haksizsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yok, grego hakli da sen cok sinirlisin tartismaya gelmiyorsun =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 discord a saydıracağım diye girdim, nfsw kanalına girdim yanlışlıkla, pamuk gibi oldum ya. hep bezerye yüzünden. fazla kişisel almana gerek yok, öyle anlaşılıyorsa da değil. samimiyetim niye şaibeli bilemedim, ama sana laf atmayız olur biter. art niyetli bir durum değil yani, ironik veya sarkastik okunuyorum heralde. başka böyle düşünen varsa söyleyiversin, onlara da elleşmeyim. gerçi di dışında öyle arada takıldığım bi gold var, başka da olmaması lazım. bir de ek olarak, sen de laf atıyorsun, tek taraflı bir şeymiş gibi anlatmışsın da, sen de atmayacan o zaman. yok öyle mantığın durduğu yer bıdı bıdı yazmak. lancelion, hazır tüm tauntu üstüme almışken ters köşe yapmayın adama sjfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Yani artik butun bunlar yazili ortamda oldugundan mi yoksa kusak farkindan mi bilmiyorum -ki pek de kusak farki olmamasi lazim- ama iletisimde ciddi sorunlariniz var gibi geliyor artik bana cunku kim neye karsi ciksa, neye hayir dese, nerede dert anlatmaya calissa bagladiginiz yer sinirlilik, negatiflik oluyor. Bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 baggio yu biliyorsun dimi, baggio ya bakınca ne görüyorsan, genel olarak forum sana bakınca baggio yu görüyor. öyle anlatayım bari : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Iste ben de onu diyorum. Var bi gariplik sizde. butun forum = sen + bir iki kisi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 mokoko said: hepiniz mi aşırı alıngansınız yahu baaa mı dedin ?? baa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Neyse, yeterince pic oldu mu konu? Kitleyelim mi artik? Jahrein geyigi de bitmis olsun bu vesileyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 discord nfsw ye girin, her şey çok güzel olacak. :3 hadi selamatle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 neyi tartıştığınız bile belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar