Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 sağolsun o henchman ve ayıbear'ını ally ettiğim halde kavgaya karışmayıp arkada durdular bug'lı bug'lı. haritanın en sağındaki isimli 2 karakter ve çetesi hariç herkesi kesmiştim (bi türlü alamadım onları). 1-2 kere yanlışlıkla stag lord'u trigger'layınca denedim, o 2 denyo çok pis dövüyordu. o yüzden tekrar tekrar denedim o ikisini kesmeyi ama yok indiremedim. sonra neyime güvendiysem yanlarında stag lord olmayan bu adamları kesememiş halimde bastım mekanı, önce o ikisini focus'layıp (artık nasıl zarlar geldiyse ekrana kan sıçradı adamlar ölürken) geri kalanları tartakladım summon'la onla bunla. bandit çetesi de stag lord'u spam'ledi o arada. arkadaki hayvanayı ve henchman yavşağı gelmedi ama. hadi ayıcık neyse "başlarım uygarlığınıza da ülkenize de, armut yiycem ben" diye kavgaya girmedi ok de o öbür yavşağı bulursam sallandırıcam meydanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Black-ice said: abi ilk herifleri dövdüm. sonra işte quest oldu takip ettik fln yerlereini buldum. dedim sonra gelirim baron oldum geldim girmiyor. oraya gidiyorsun haritada kalıyor öyle. pehey. ne oyunmuş arkadaş. Esh said: ben girdim ya. stag lord fight zor yalniz, lvl6 falan mi olmak lazim lel lvl 4'de kestim ben. mekana sol üstten girip orada bi tane hençmen'i önden ikna edip yolladım. ayı buldum bir tane onu da bana yardım etsin diye loreladım. fight başlayınca geri çektim herkesi diğer banditler tankladı. sonra ayı geldi. 1-2 denemede kestim challengingde. baron olduktan sonra girilmiyor okumuştum ben de. orası kolay yalnız keşke önceden girseydin 2 tane companion var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Black-ice said: abi ilk herifleri dövdüm. sonra işte quest oldu takip ettik fln yerlereini buldum. dedim sonra gelirim baron oldum geldim girmiyor. oraya gidiyorsun haritada kalıyor öyle. pehey. ne oyunmuş arkadaş. Esh said: ben girdim ya. stag lord fight zor yalniz, lvl6 falan mi olmak lazim lel lvl 4'de kestim ben. mekana sol üstten girip orada bi tane hençmen'i önden ikna edip yolladım. ayı buldum bir tane onu da bana yardım etsin diye loreladım. fight başlayınca geri çektim herkesi diğer banditler tankladı. sonra ayı geldi. 1-2 denemede kestim challengingde. ben de oyle yaptim, tek atiyo bazi elemanlara, kil oluyorum. 2 kere denedim gerci sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 tüm banditleri temizle. sağda 2 komutan var onları da ayrı al. ilk yarıktan girdiğiden bi adam var onu çevir stag lord'a karşı. sonra ayıyı ally yap ya da pasifize et. daha once stag lordu ararken wine muhabbeti var bi yerde zulamamışlar onları zehirlersen stag lord zehirlenmiş başlıyo combat'a. bi de oleg'sin eşinin kızkardeşi olması lazım onlara katılmış onu öldürmezsen önceden orada karşılaşıp tarafına çekebiliyosun 4 5 kişi katılıyolar sana. ben bunu yapmamıştım gerçi öldürmüştüm hatunu. level 4 yeterli challenging'de rahat iniyor. stag lord tepeye summonluyo kendini tüm adamlarını oraya koy, octavia ile aşağıya web at rangeler aşağını temizlerken melee'ler stag lord'a dalsın hemen iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Seru said: sağda 2 komutan var onları da ayrı al. bu olmadi cunku bi yerdeki banditleri temizlerken gotun teki kacip lorda haber verdi, arkasindan her seyi siktim ama olmedi pic lol. oyle olunca direk katiliyo lorda o iki pust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 olegin eşinin kız kardeşini niye öldürdün ya sffd taraf değiştirmiş ne güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 spoiler yazmayın abi ^^ sadece patch yapıp mal mal bekliyenler var benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Oyunun kendisi kadar patch cikardilar ama baskentte oradan oraya gitmek hala iskence. Ustune eskiden baskente girerken hangi bolgesine girmek istedigimi soruyordu, artik onu da sormuyor direk sokaktan baslatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 soruyo hala bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 wererat leri alamiyorum mk sdfg amk evasion aciyo biri, zaten 25 dex var oclerde nasil vurucaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 easy yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Esh said: wererat leri alamiyorum mk sdfg amk evasion aciyo biri, zaten 25 dex var oclerde nasil vurucaz lan 5, 6'da falan git oraya. kapıda da tuzak var haberin ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 arcane said: easy yok mu? easye alman bisi degistirmiyo cunku yine vuramiyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 wererat magarakilerse ilk girdiginde gorunmez de olsalar ordalar, girer girmez fireball vs giristimdi ben aoe, ondekiler dert degilde asil arkadaki problem summon monster ile dikkatini cekmek de faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 challenging yormaya başladı beni ya. nereye gitsem fazla geliyor levela quest. 1 saatlik işi döne döne 3-4 saatte yapıyorsun fln. combatlar aşırı zor. daha iki üst zorluk olmasa eyvallah dicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Kesemiyorsan ilkinde indir ne ugrasiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 olmaaaazz amaç zorlanmak zaten. ama imkansız tek atan encounterlar oluyor ya. o kadar gitmişsin günler geçmiş vaktin gitmiş gidiyosun çok üst level fln. o tatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Wareratler için silver silah gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Fire res scroll al yardir wereratda. Bi de bomba attigi icin grubu ayirmakta yarar var magaraya girince. Hold person falan ise yariyordu diye hatirliyorum. Zorluk icin lvl 6dan sonra rahatladim, yuruye yuruye kesiyorum. Tabi chapter 3 ve sonrasi bizi neler bekliyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Pahali abi fire res scroll, resist energy geldi lvl 5te , onnnla belki. Sorcerera hala fireball gelmedi yalniz, 6da mi aciliyo 3. Lvl buyuler bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Sorc da 6. Wizard dan bi lvl gec aliyor yeni buyuleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Oyun oynayalım diye başına oturuyoruz 6gb patch var diyor şaka gibi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 oha bir 5.6 gb daha :D patch notlarida kisa gene caktirmadan bitcoin mi farmlatiyorlar nedir lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 eve gelip steam i açınca sinirden gülmeye başladım. sanrım patch toplamı oyunun boyutunu geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 patchfinder: bugmaker ehere mehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar