Remus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Bu skiller tam olarak ne işe yarıyorlar anlatan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Norak said: tig combatta olmuyorda o hortlaga hala bagli oldugu icin oluyor. orda cadidan geldikten sonra annesiyle konusmak gerek bizim inn'de kosede, sonra koye gidince Lizardfolk tayfasindan bikacina yardim edip korkularini gidermek lazim cunku hortlak eleman korkudan besleniyor. tig ile konusurken bir kiside Glitterdust buyusu varsa dialogda cikiyor, ayrica anneyle konustugumuz icin korkma annen senicok seviyor gibi birsey demek gerek, birde konusmayi "leave" diyip bitirmeden combata girmek lazim cunku lizardfolklari cagiriyor gereksiz yere. Witchs huta gittim de cadyi falan bulmadan sonra gelirim diye ciktim oradan. Random gezerken lizardlarin mekana gittim. Kapida biri karsiladi cocuk var tutuyolar icerde kafayi yediler falan. Mekana girdim diplomacy check liderle konustum falan hortlaka yonlendirdi. Bi kac diyalogdan sonra sehrin disindaki ihtiyari getir cocugu verim dedi cok muhim degil hesabi. Acikcasi ihtiyari daha cok sevdim olayi anlattim buna, tum koy gangbang yaptik hortlaga o ara cocuk mafis olmus (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 patchle beraber benim bug geçmiş lan. bütün gün yüreğim sızlamıştı ya nasıl mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Abi bu oyunu kapattiktan sonra Steam'in senkronizasyonu kayiyor. Hicbir sekilde baska bir oyuna girmiyor, ya da oyunu yeniden acmiyor. Oyle mal mal loadingde bekliyor illa tekrar baslatmam lazim. Yani loading screenlerin uzunlugundan belli birseylerin yamuk oldugu, kesinlikle optimizasyonu cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 early 2015 iris 6100 ile macbook pro da kurtarıyor oyun. henüz bir bug keşfetmedim. 30 yaş üzeri çok zevk alır bu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Nigger_of_the_sand said: Abi bu oyunu kapattiktan sonra Steam'in senkronizasyonu kayiyor. Hicbir sekilde baska bir oyuna girmiyor, ya da oyunu yeniden acmiyor. Oyle mal mal loadingde bekliyor illa tekrar baslatmam lazim. Yani loading screenlerin uzunlugundan belli birseylerin yamuk oldugu, kesinlikle optimizasyonu cok kotu. bende olmuyor böyle bir sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 bende oluyor bazen ama başka oyunlar da yapar onu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 oyundan cikinca sync olana kadar biraz takiliyor arada ama ben browsera gecmis oluyorum o kendisi hallediyor arkada. loadingler uzun degilde sayisi cok arka arkaya hele kingdom ekranida ben yemek falan yiyorum artik yonetirken sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ya bu orumcek magarası feci silkiyor. alchemist fire ve acid bombalarım bitti. hala daha ölmediler. nası gectiniz? normalin 1 üst zorulugundayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 birkaç level sonra gitmek lazım oraya, oradaki görevi tamamlamak için gereken skill checki 2. levelda geçemeyeceksin zaten muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 o swarmlari sirf gicik olsun diye koymuslar bence, oyunda baska yerde gormedim henuz swarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 delirecem arkadaş. ölmüyorlar. torch, fire ve acid aoe denedim.yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 1-2 lvl alip oyle gitmek lazim. ... 3gb patch gelmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Bir de flank e alinca sneak attack olmasi lazim degil mi? Benim ayni vuruyi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Oyunu oynamadan yine patch gelmiş 3gb . Biriniz build önersin ya benim karakter yaratmam 1 hafta sürüyor adaf. Reroll sevmiyorum . Şöyle keyifli bir build söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 abi build muild yok, bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Ne seviyorsun caster mi melee mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 meleeee tercihen veya https://pbs.twimg.com/media/C6wsgKcV4AE3HpD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 magus var kilicli wizord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Caster/melee için Monk2/Sorcerer3/10 dragon displine/5 Eldrich knigth oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 AC kaç oluyor öyle? çok saçma rakamlarla geliyorlar meleede ikiye bölerler gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Illa oyle olucak diye bir sey yok ya. Keyifli bir char olsun paladin fln da olabilir. Su hazir karakter zenci paladin nasil mesela asdf Ne bileyim mesela bu oyunda fix genelde oldugu gibi tank on arka caster mi yapiyosunuz.druid nasil mesela keyiflimi race human avantajlı gibi duruyor oyun ilerledikçe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 LethE said: AC kaç oluyor öyle? çok saçma rakamlarla geliyorlar meleede ikiye bölerler gibi duruyor Buyu atıyorsun üstüne dodge modge felan oküz gibi bir şey oluyorsun. HP'de çoşuyor Magus var companion o yüzden yazmadım değişik bir şey olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Yada dps olsun istersen rouge/3 Sourcerer/10 Arcanetrickster/6 dragon dsipline gibi bir şey yapabilirsin. AT ve DD levelları kendi tarzına göre ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 magus/sword saint te güzel. tek el longswordla büyü castlaya castlaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar