Seru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Black-ice said: abi diğer herifin peşinden fazla gittim galba. ama anlamadım 15 günde bitirmişsin işte. zorlaşıyor mu gün geçtikçe? bu mantıkla istesem 4 kere bile bitiremez miyim şuan :D ben de diğer herifin peşinden gittim ondaki companion'ları alırım diye haklı da çıktım. çok vakit almıyo rahat rahat takıl. lvl4 olunca bossu kes sonra zaten vakit akmaya devam ediyor brevoy muydu oradaki hatuna gidip resmi olarka belirtmediğin sürece. herifin mekanı bul istersen sonra takıl zaten başka bi yere gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 level üçüm ya. gideyim halledeyim ben uykularım kaçtı yeminle asdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 dolasip lvl almak en iyisi basta, sonrasinda sehir vs kurunca serbestce dolasmak icin daha az vakit oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Seru said: ben 65 gün kala bitirdim görevi sonra 15 gün gezdim. challenging oynuyosan level 4 olup bitirmeni öneririm yoksa baya zor olabilir. bi de bitirdikten sonra heryeri gezebilirsin vaktin var hatuna bildirene kadar ya ben de onu soracaktım. stag lord'u (cool name (tu)) tokatladıktan sonra timer iptal oluyor di mi? yani atıyorum 60 gün kaldı, dövdük, 59 gün mü gezebiliyoruz yoksa sonsuza kadar boş boş gezip tüm quest'leri tamamlayabiliyor muyuz? bir de animal companion'lara falan isim veremiyoruz sanırım. ranger'ıma köpek aldım (<3) "dog" diye geziyor yanımda. steam forumunda qq'ladım hemen. cahil misiniz ya (facepalm) çok şaşaalı bi release'miş gibi yetirştirmek için aceleye getirmişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 o timer sadece stag lord icin, ondan sonra yok. ama kralliktaki diger buyuk eventler vs kendi sureleri var, iskalarsan krallik kotuye gidip patliyor sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Iyiki spoilera koyduk. Stag lorddan sonra timer devam ediyor hatuna bildirene kadar fakat sisin icindeki tum bolgeleri gezmek icin hayli hayli zaman kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 640 mb bi hot fix daha geldi. daha da büyük patch i hazırlıyoruz diyorlardı. bildiğin beta yaw... sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Salak salak timerlar yuzunden ne agiz tadiyla harita gezebiliyoruz ne kingdom yonetebiliyoruz gibi geldi bana. Troll invasion eventinin biri bitmeden digeri pop upluyo, advisor digerinden donemeden cakiyo penaltiyi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 o kötü biraz evet ya rahatça mapin en uclarına gidemiyorsun dondugunde krallık birbirine girmiş olabiliyor, aklın bi kısmı hep memlekette kalıyor, gurbet simülator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 yapmayın ya. ben de şu iş bitse de rahatça kassam diye heves ediyodum. abi ne gerek var böyle şeylere ama olmadı şimdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Valla developerlar ayda bir gidin baskente demis. Ben oyle penaltilar olacagini sanmiyorum, en fazla opportunityleri kacirirsin. En kotu otomatige alin city managementi yardirsin. Ben parayi nerden bulcaz onu anlamadim iki tane event var parasizliktan yapamiyorum, normal gold degil sehir icin bp para birimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Dwarven Ruins bu duvardaki parlayan rune seysi acilan birsey mi yoksa sus mu? obur puzzle i cozdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Oyuna saçma hatalardan dolayı devam etmiyorum.Mağaraya girecekken saçma hatalar verip atıyor felan sizde de böyle mi?. Türkçe Windows ile alakalıymış sanırım öyle okudum. Birde oyuna genelde zor vs. deniyor ben act 1 de zorlanmadım hiç neredeyse normal ve challenge modda act 2 de mi zorlaşıyor oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 pallando, windowsu ve steam i ingilizce yap, magaralara ve diger giremedigin yerlere girmeme sorunun çözülecek. Unity scene manager hatasına sebep olan sey "i" harfi. Yani koskoca oyun yap "i" harfi yüzünden sıç. İnanılmaz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 ben bu oyunun restini hala çözemedim galiba ya. hpler dolmuyor anlamadım. ya da çok az doluyor. nasıl arttıracağız? ration da topluyor rest esnasında. restten sonra sıfır kalmış oluyor. natural healing diyorum yine olmuyor falan. edit: natural healing açınca çok az doluyormuş. illa spell atacaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 rest ekraninda ustte saat/zaman seysi var orda saga dogru gittikce bu kadar rest edersen su kadar heal eder ikonlari var. natural healing en uzun sureni galiba, ben kalan buyuleri kullan diyorum o yuzden, 2 cleric var partimde. default rest sadece fatigue gecene kadar oluyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 haydee görmemişim asdf sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Bende de cift cleric vardi da simdi tekini alchemistle degistim. Direkt trollere rape patir kutur vuruyor. Biraz daha devam edicem verim alirsam boyle birakirim. Su an heal skilli yok kimsede, rest yapiyorum yari hp ile kalkiyolar. Cure wound scroll stokluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Bard kullanın :) Wizard/Cleric Multi yapın main charı ;) Cok sağlam prestij classı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 bende vendordan denk geldikce haste, fireball ve heal scrolllari aliyorum biriksin 3-5. combatta bana haste, dusmana slow cok faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Bardi cok faydali bulmadim valla. Valeriyi multi yaparim, prestij class aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Seru said: Bende de cift cleric vardi da simdi tekini alchemistle degistim. Direkt trollere rape patir kutur vuruyor. Biraz daha devam edicem verim alirsam boyle birakirim. Su an heal skilli yok kimsede, rest yapiyorum yari hp ile kalkiyolar. Cure wound scroll stokluyorum. Cleric good ise spellerini heala cevirme imkani olmasi lazim sanki oto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Baskentte bir yerden bir yere gitmek de ayri kanser. Baskentin herhangi bir yerinde tek tusla travel haritasina gecis olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 2 karakter stagda öldü. gri oldular yani ama hala partideler. resleyebiliyorum di mi? nereden resleyebilirim scroll falan? zaiyat vermeden kesemiyorum stagı baya uğraştırdı be challengingde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 neyse bi kere daha denedim oldu ya zor diilmiş o kadar sdf yalnız stag lordun şatoya giremiyorum oyun hata verip ana menüye dönüyor. var mı yaşayan bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar