Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana araba buluyoruz

Suark

Öne çıkan mesajlar

Abi araba komple boyalı üstelik 2 parça değişen var. pertten dönmedir büyük ihtimalle.
Belirsiz hasar kaydı nasıl oluşur, anlatıyorum;
Hatanın sende olduğu büyük hasarlı bir kaza yaparsın. Karşı taraf tutanak tutar ve hasarını senin sigortadan karşılar. Sende arabamda ağır hasar çıkmasın diye dosya açtırmaz kendi arabanı kendin yaptırırsın. Karşı tarafın dosyasından dolayı senin arabana hasar kaydı çıkar ama miktar yazmaz.
Bu yüzden araba alırken miktar yazmayan hasar kayıtlarından uzak duruyorum. Büyük kazıklanabilirsin.

Birde burada citröen sevenler var ama şanzıman çöp be abi, otomatik için konuşuyorum, böyle kötü araba yapmayı nasıl başarıyorlar bilmiyorum. Az yakıyor falan ama sürüş zevki sıfır. Ben bunu ds4 için söylüyorum bak üst segment arabası.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu ara ikinci araba olara Vitara bakıyorum. Arkadasın birinde vardı aldım 1 gün boyunca kullandım test ettim gayet iyi.. Nasıl olsa 1.3 Cdti bitane Astra var onunla uzun yol vs yapıyoruz. Hem hanım max 100 km çapında gezsin dolaşsın kendi işini görsün hemde 4x4 olduğu için arada bende alıp kaçayım dağa bayıra diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Bu filtrelerden sonra şu araçlar çıkıyor karşıma
1. 2011 jetta, 1.2 tsi olanlardan. Yeni kasa olan, tabi fiyat menziline girmiyor tam olarak ama yinede bulabilirsem şansımı deneyeceğim.
Sorum şu, eski kasa jetta nasıl?
2. Octavia, Rapid spaceback seveceğim arabalar ama yeterince eski TSI ları yok. Fiyat menziline giren bulamadım bir türlü.
3.C elysee çok beğendiğim kullanımı çok rahat çok güzel bir araba(dizelini kullandım). Ama ncapten 3 yıldız almış. Haliyle direk sildim üstünü. Doğrumu yapıyorum?
4.Ford focus, 2011 den itibaren olanlar, bunların dizel motoru PSA(gürültülü ama sağlam motor) peki benzinlisi nasıl? Kullananlar yorum pls
5. Seat leon, çok ilan var. Apaçi olmayanını bulmak biraz zor gibi ve hadi bulduk diyelim, iç mekan genişliği nasıl? Focusla kıyaslarsak ne deriz?
6. Civic istemiyorum, çünkü ÇOOOK kullandım. Biraz değişiklik olsun bide hepsi lpg ilanların
7. Eski kasa corollalar nasıl? 1.33 olmayanlar tabiki. Kullanan varsa yorum pls, özellikle ncap skorları çok yüksek
8. C4 benzinlilerde menzile giriyor, bunun dizelini kullandım. Focus-S40 la aynı motor. Ama bilemedim. Benzinlisi nasıldır?
9. Yüksek KM li S40lar, almaya değer mi?
10. Astralar nasıl? Bi önceki kasa yani. Benzinlisi nasıldır? Peki 1.3 turbo dizeli?
11. Toledo nasıl? Rapidin seat muadili ise eğer fiyat menziline tsi lar giriyor. Kullanan eden var mı?

Başka önerilere tamamen açığım.

1. Eski jetta daha iyi bile denebilir. En azından arka süspansiyon bagımsız, tam emin degilim ama üretim yeri farklı sanırım (eskiler almanya, yeniler meksika) Bunu dogrulayabilen olursa daha kaliteli üretim diyebiliriz bi nebze.

5. Leon'un statşonına baki, var mı senin bütçeye göre, hem istedigin hacmi verir, hem de apaci arabası degildir. Leon hb o sınıfa göre arka koltukları dar bayagı. Apaçi arabası yapmışlar :D
FR olmayanının sürüşü çok iyi degil ama aile arabası olarak fazlasıyla yeterli.

10. Astra sedan dizeli kullandım. Sürüş olarak focus keskinliginde degil ama leon kadar kötü de degil ortada. Konfor olarak bi tık daha iyi diyebilirim. Benzinlisi daha rahat olabilir motor sesi vs.

Bir de neden sedan istiyorsun, hb bagaj yükleme rahatlıgı ile daha rahat ettirebilir, bebek arabası vs gibi hacimli şeylere bagaja sokup çıkartmak sedan da daha zor. Hele focus sedanın bagaj kapagı inanılmaz küçük açılıyor, içeri bişey soup çıkarmak işkence gibi.
Hb öneririm ben.
Sosyal ağlarda paylaş

bmax al tabi abi çocuk da geliyor mis

hızlanmaya da takılma zaten.

1.si çocukla nereye gidecen fasdad
2.si benim araba 0.9 captur, 900cc yani. 30.000de araba 15.000 inini uzun yolda yapmışımdır daha kamyon sıkıştırması, sollarken arbanın bayılması gibi sıkıntılar yaşamadım. yeni arabalarda adam onu düşünüyor zaten ya sal gitsin. seviyorum bne o arabayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...