Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Selam pati ahalisi, Temmuz ayında araba almayı düşünüyorum, haziranda aktif olarak "netten" aramaya başlayacağım. Tabi fikirleriniz önemli, özellikle sürüş tecrübeleri. Bütçe MAX 40k, hadi bilemedin 42 olsun. Pazarlık payı kadar oynar anca Sedan tercih ediyorum ama HB olmaz değil tabiki, sadece arka koltukların golf kadar ufak olmaması gerekiyor. A sınıfı olmaz,B lere de şöyle biraz yampiri bakıyorum. iç ve bagaj hacmi önemli (bebek arabası vs sığacak felan ) Euro ncap dışında nereye güvenicez bilmiyorum, ama güvenli araç arıyorum. Bazı hyundai modellerini eliyor mesela bu kriter Yakıt çok önemli değil, lpg istemiyorum sadece. Dizel veya benzinli olur Düşük hacimli benzinli olacaksa, turboluları tercih ederim acil durumda uzamak için. Tabiki uzun yolda yapacağım, zaten birazda o yüzden A sınıfı olmaz. Bu filtrelerden sonra şu araçlar çıkıyor karşıma 1. 2011 jetta, 1.2 tsi olanlardan. Yeni kasa olan, tabi fiyat menziline girmiyor tam olarak ama yinede bulabilirsem şansımı deneyeceğim. Sorum şu, eski kasa jetta nasıl? 2. Octavia, Rapid spaceback seveceğim arabalar ama yeterince eski TSI ları yok. Fiyat menziline giren bulamadım bir türlü. 3.C elysee çok beğendiğim kullanımı çok rahat çok güzel bir araba(dizelini kullandım). Ama ncapten 3 yıldız almış. Haliyle direk sildim üstünü. Doğrumu yapıyorum? 4.Ford focus, 2011 den itibaren olanlar, bunların dizel motoru PSA(gürültülü ama sağlam motor) peki benzinlisi nasıl? Kullananlar yorum pls 5. Seat leon, çok ilan var. Apaçi olmayanını bulmak biraz zor gibi ve hadi bulduk diyelim, iç mekan genişliği nasıl? Focusla kıyaslarsak ne deriz? 6. Civic istemiyorum, çünkü ÇOOOK kullandım. Biraz değişiklik olsun bide hepsi lpg ilanların 7. Eski kasa corollalar nasıl? 1.33 olmayanlar tabiki. Kullanan varsa yorum pls, özellikle ncap skorları çok yüksek 8. C4 benzinlilerde menzile giriyor, bunun dizelini kullandım. Focus-S40 la aynı motor. Ama bilemedim. Benzinlisi nasıldır? 9. Yüksek KM li S40lar, almaya değer mi? 10. Astralar nasıl? Bi önceki kasa yani. Benzinlisi nasıldır? Peki 1.3 turbo dizeli? 11. Toledo nasıl? Rapidin seat muadili ise eğer fiyat menziline tsi lar giriyor. Kullanan eden var mı? Başka önerilere tamamen açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 zorundamıyız! şaka bi yana hic anlamadigim bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 chervolet aveo senin ilacın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Toyota hilux al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 bir beyaz yakalının 11 maddelik araba seçimi silsilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 chevrole türkiye tr den çekilmişti sanırım. Yedek parçası zor olacaktır ki çok kötü bi araba o ya nıç Hilux fazla büyük, hanım kullanırken çok zorlanır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yıl ve vites ne istiyosun? altea baktın mı, iç hacim ve güvenlik olarak tatmin eder oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 c-elysse heryerde ilanları dolu, alan pişman olup satıyo ben c4 ararken epey elysse kaynıyodu ortalık, biraz araştırdım kimse memnun kalmamış. anca şirket arabası olur diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Yazmamışım onları, 2010 ve üstü olabilir, 2009 falanda olur ama genelde arabaların 2-3 önceki kasası oluyor. O yüzden imtina ediyorum. Manuel tercihim. c-elysee yi şirket aracı olarak 1.6 dizelini kullanıp çok sevmiştim ben. Megandan falan çok daha iyi bi araba benim gözümde. ama ncap 3 yıldız :/ hyundai i20 de fena gözükmüyor ama oda 4 yıldız almış alteayı hiç duymamıştım, leona çok benziyo ilanlarda, farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 çok satıldığı için ilanı çok olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 2011 mazda 3 al gülen surat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 iranda arabalar pahalı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Suark said: hyundai i20 de fena gözükmüyor ama oda 4 yıldız almış alteayı hiç duymamıştım, leona çok benziyo ilanlarda, farkı nedir? i20 küçük kalır biraz, onun genişce bir modeli vardı ama ne kadar farklı bilmiyorum leon da ne kadar tatmin eder bilmiyorum bagaj ve arka koltuk olarak altea leon'dan yüksek ve iç hacmi belirgin şekilde geniş. şu an satışı yok sanırım. benim araba 2004 altea, gayet memnunum. arabaya her binen ilk başta iç genişliğine değiniyor, sonra da 2004 olduğuna inanmıyor. Fistan said: çok satıldığı için ilanı çok olması normal bu da güzel alternatif, sedan veya hb, 2010 / 2011 güzel bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 celyse sevdiysen pejo 301 de bakabilirsin aynı araba tasarım olarak neredeyse belki farklıdır güvenlik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yaklaşık 1.5 katı civarında ithal arabalar. pejo 206 lar bi ucuz işte. Tabi ben arabayı tr de alıcam Flassh said: iranda arabalar pahalı mı çok fazla yaktığını söylüyorlar, bide iç dizaynına göre fiyatı çok yüksek geldi bana. Sanki corolla daha mantıklı? Fistan said: 2011 mazda 3 al gülen surat Toledo senin arabanın yeni kasası mı? Toledo alınabilire benziyor öyleyse. Hem tsi seçeneğide var ölü motor değildir o. http://www.euroncap.com/tr/results/seat/toledo/10947 xaty said: Suark said: hyundai i20 de fena gözükmüyor ama oda 4 yıldız almış alteayı hiç duymamıştım, leona çok benziyo ilanlarda, farkı nedir? i20 küçük kalır biraz, onun genişce bir modeli vardı ama ne kadar farklı bilmiyorum leon da ne kadar tatmin eder bilmiyorum bagaj ve arka koltuk olarak altea leon'dan yüksek ve iç hacmi belirgin şekilde geniş. şu an satışı yok sanırım. benim araba 2004 altea, gayet memnunum. arabaya her binen ilk başta iç genişliğine değiniyor, sonra da 2004 olduğuna inanmıyor. Fistan said: çok satıldığı için ilanı çok olması normal bu da güzel alternatif, sedan veya hb, 2010 / 2011 güzel bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Hayır, toledo da farklı model. o da olabilir. altea devam etmiyor sanırım, benim araba altea'ydı, sonra onun yerine xl çıkardılar ama şimdi o da yok. kaputu açınca vw zaten herşey, parçayla ilgili sıkıntı yaşamazsın mazda3 annemlerde var, fazla yakıyor o yılın arabalarına göre (8/10 lt/100km). günlük uzun mesafe kullancağın bi araba değilse çok üzmez ama fazla yaktığı gerçek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 buda ncapten patlıyor zaten pejo ve citroen arasında anlaşma var, artık pejo 301 getirmiyor, citroende c5. c5 te güzel arabadır he. ahmedinejad said: celyse sevdiysen pejo 301 de bakabilirsin aynı araba tasarım olarak neredeyse belki farklıdır güvenlik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-83-binde-garaj-arabasi-temiz-b-max-titanium-paketidir-435177844/detay ncap 5 yıldız bebekli aile için ideal,donanımı falan seni mutlu eder. Linki öylesine attım bir araştır. c-elysee kullananların övündüğü tek şey AZ YAKIOR. Onun dışında malzeme kalitesi vs leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 vay bmax hiç radarımda yoktu, tabi bu 45k bandına girmiş (o paraya yeni kasa 1.2tsi jetta var :/) benzinlileri nasıl bunların? bakayım bir belki 40 a falan vardır. 1.4 atmosferikse bu kasaya alınmaz ama 1.6 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yeti'ye ne diyorsun. ben biraz kurcaladım hoşuma gider gibi oldu ama senin kriterlerde 1,2 tdi falan bakman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 c3 picasso da bakabilirsin. iç tasarımını beğenmesemde fonksiyonellik bakımından senin istediğin şeyleri karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Yetinin sadece çok yüksek km li ilanları çıktı c3 picasso 4 yıldız abi, hyundai i20 kafası biraz ( tabi daha büyüktür) http://www.euroncap.com/tr/results/citro%C3%ABn/c3--picasso/11036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Suark said: vay bmax hiç radarımda yoktu, tabi bu 45k bandına girmiş (o paraya yeni kasa 1.2tsi jetta var :/) benzinlileri nasıl bunların? bakayım bir belki 40 a falan vardır. 1.4 atmosferikse bu kasaya alınmaz ama 1.6 olabilir. "1.2 tsi alma, beni zengin edersin" bizim 20 senelik WV servisinin lafı. 1.2 tsi söyleyen herkese aktarıyorum bunu 90bin-100bin de motor yapıyomuşsun baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 şu arabanın 9k msraf kaydı var ama çok güzelmiş be https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-jetta-2011-yeni-kasa-1.2-trendline-428250105/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar