sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Ben çekmedim abi, ayrıca silahım yok ve hiç olmadı. Ben olsam basar giderdim. Ama ÇOK komikti abi. Herif terörle mücadele kimliğini gösterdiğindeki surat ifademizi hiç unutmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 abi sen silah cekmediysen ne cikarttin adama? yoksa harbi opustunuz mu sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Liebe said: terörle mücadelenin boğazına yapışacaksın, "bişiler" göstereceksin öncesinde. sonra siktirin gidinle bırakacak sizi? cool story bruh Valla 30 yaşında adamım buraya gelip sizi etkilemek için hikaye uyduracak değilim. İnanmazsan da ekime kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 dasaaa said: abi sen silah cekmediysen ne cikarttin adama? yoksa harbi opustunuz mu sonra? arkadaşta kuru sıkı var. Geri zekalı onu doğrulttu adama o panikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 HASKTR BİZDE DE BİŞİLER VAR DEDİĞİN KURU SIKI MI SOIDHGASDPF9GHDSFIOPGHSDF80GHDSFIGOPSD BAŞTAN ANLATSANA OLM ADAM GİBİ SDIOFPGHOSDPFGJĞFDSGS DAFUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Bu arada şöyle, arabalardan inildiğinde kimsenin elinde silah yoktu, ve hem adamın yanında hem bizim yanımızda kız arkadaşlarımız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 abi jager beni gore gore bana evrilmeye basladi... olm troll yapacagina oradan 50kilo falan kaldirsana sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 hem millete silah çekiyonuz hem kızlı erkekli dolaşıyonuz deyyus herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Jaegerjaquez said: HASKTR BİZDE DE BİŞİLER VAR DEDİĞİN KURU SIKI MI SOIDHGASDPF9GHDSFIOPGHSDF80GHDSFIGOPSD BAŞTAN ANLATSANA OLM ADAM GİBİ SDIOFPGHOSDPFGJĞFDSGS DAFUQ Evet utancımdan bir şeyler yazdım aq. Kuru sıkı çekecek kadar salak bir arkadaşım olduğunu bilin istemedim ahahshsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 işteyim amk ya sıkıldım mesai bitsin de spora gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ben de ise gidecegim de uyanamiyorum lan. haci manganda seviyesine inmeyin ama (sipeyse diyorum) mal adamlar iste. kurusiki iyiymis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 İyi de abi sen terörle mücadelesin madem, yol verme kavgası yaptığın vatandaşa niye cart diye sikah çekiyorsun lan? Herifin kimlik sahte değilse, yaptığı iş iş değil, bizim aptallığımızdan bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 niye cekmesin? cekip vursa ceza alacak mi saniyorsun? nasil birakmis hayret ettim ben de, mekana gitmek daha tatli gelmis herhalde size iskence etmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0goR8s0Vx80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 kaç yaşına geldin hala liselisin ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 ilginç bi deneyim olmuş da senin arkadaş kuru sıkıyı çıkarıp doğrulttuğunda adam camdan sıksa ölebilirdiniz. onun haricinde ben de trafikte çek sağacılardanım ama genelde dua et yanında kadın var diyip gidiyolar, ben de tek başıma çek sağa demiyorum zaten. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 saf mısınız abi of. ölüyor işte sizin gibi insanlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Cokomantis said: Valvyn said: Polis olunca noluyo amk olay yerine yada birini kovalamiyosa gecis ustunlugu yokki hangi ülkede yaşadığını bilmeyenler <3 http://geology.com/world/map/map-of-turkey.gif valla kardes ben amerikadayim burda arabadan inip kafani obur arabanin camindan iceri soktugun an kafanda delik aciyolar poliste gelip tebrik edip plaketini verip cesedi kaldiriyo :) Hatta gecen adamin biri polise saldirmis yoldan gecen biride cekip adami vurup polisi kurtarmis halk kahramani oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 comaristanda siradan bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Patide "Bir Arkadaş" sıkıntılı konu hacut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 "Bir arkadaş" genelde anlatanın kendi çıkıyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 anlatani taniyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Amma irdeledin be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 tanisan boyle demezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar