Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben çekmedim abi, ayrıca silahım yok ve hiç olmadı. Ben olsam basar giderdim. Ama ÇOK komikti abi. Herif terörle mücadele kimliğini gösterdiğindeki surat ifademizi hiç unutmıcam.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

terörle mücadelenin boğazına yapışacaksın, "bişiler" göstereceksin öncesinde. sonra siktirin gidinle bırakacak sizi? cool story bruh
Valla 30 yaşında adamım buraya gelip sizi etkilemek için hikaye uyduracak değilim. İnanmazsan da ekime kadar :)
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

HASKTR BİZDE DE BİŞİLER VAR DEDİĞİN KURU SIKI MI SOIDHGASDPF9GHDSFIOPGHSDF80GHDSFIGOPSD BAŞTAN ANLATSANA OLM ADAM GİBİ SDIOFPGHOSDPFGJĞFDSGS DAFUQ
Evet utancımdan bir şeyler yazdım aq. Kuru sıkı çekecek kadar salak bir arkadaşım olduğunu bilin istemedim ahahshsh
Mesaj tarihi:
İyi de abi sen terörle mücadelesin madem, yol verme kavgası yaptığın vatandaşa niye cart diye sikah çekiyorsun lan? Herifin kimlik sahte değilse, yaptığı iş iş değil, bizim aptallığımızdan bağımsız.
Mesaj tarihi:
ilginç bi deneyim olmuş da senin arkadaş kuru sıkıyı çıkarıp doğrulttuğunda adam camdan sıksa ölebilirdiniz.

onun haricinde ben de trafikte çek sağacılardanım ama genelde dua et yanında kadın var diyip gidiyolar, ben de tek başıma çek sağa demiyorum zaten. hehe.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

Valvyn said:

Polis olunca noluyo amk olay yerine yada birini kovalamiyosa gecis ustunlugu yokki

hangi ülkede yaşadığını bilmeyenler <3

http://geology.com/world/map/map-of-turkey.gif

valla kardes ben amerikadayim burda arabadan inip kafani obur arabanin camindan iceri soktugun an kafanda delik aciyolar poliste gelip tebrik edip plaketini verip cesedi kaldiriyo :)

Hatta gecen adamin biri polise saldirmis yoldan gecen biride cekip adami vurup polisi kurtarmis halk kahramani oldu adam
  • Yeni Oluştur...