sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bu bilgisayarin 5 tl olup olmadigini tartismak reality showlari tartisan teyzeler gibi.. bu bir sov, 5 tl de olabilir 15 tl de vermis olabilirler ama imkansiz degil, bende bu bilgisayar olsa bedavaya da verirdim. Hakikaten yok parasina bir bilgisayar toplamislar iste bundan kotusu olmaz, 5 tl de sembolik. zaten parca fiyatlarini 5 tlye oturtmaya calisirkenki halleri hesaplari falan belli ediyor sembolik oldugunu hdd calismasa, gider adam bi 20 lira verir yeni hdd alir gene yayinlar bu vidyoyu televizyonda gordugunuz hicbir seye inanmayin, internet is the new tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 çocuklar iyi bişey yapmış ama daha kaliteli yutubur olsalardı parçaları hurdacıdan vs. alırkenki görüntülerini de çekip video'ya dahil ederler çok daha güzel bişey ortaya çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 geliştirirler yavaş yavaş kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9kXy2kGkrjc süleyman pronun yardımımıza ihtiyacı var arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Ulan ne iyi bi abiymisim ben. Kardesime birine bok attirmayi gectim ufak zulmetse takarim bayabaya pesine bela olurum cocuk arkadaslarini toplamis zulmedio. Kurgu bile olsa reality show diyelim, ilerde yegenin filan izlicek. Yani benim de lisede filan ufak tefek zulumlerim oldu millete de iyi ki internet yokmus o zaman. Ergenlik de ne fena seymis su an ona vakif oldum iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Yorumları like dislikeları kapamışlar o videoya asdf kesin giydirdi millet.. Abisi anlayamamış esas olayın süleyman pro olduğunu milletin çaktığını. Yan karakter muamelesi yapıyor kendisi yan karakterken afasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 son videoları güzel olmuş ama sevdim ben. uğraşıyor bebeler bir şeyler çıkarıyorlar ortaya. mal gibi kafalarını slime'a sokup ehebe diye gezmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 yumy said: Yorumları like dislikeları kapamışlar o videoya asdf kesin giydirdi millet.. millet baya dava acacaz, dava acin falan diyip maddeleri koyuyorlardi ki cok da haksiz degiller birazini izlemistim de. hosuma gitti acikcasi bilincli bir takipci kitlesi varmis, kafalarini slime'a sokmadiklarindan olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Dava mı :D Millet de abartmış. 1-2 dk izledim ben de salak saçma çocuk videosu gibi bişi işte. Abi kardeş sonuçta, ne davası asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 kardes oldugunu bilmiyordum komsu cocugu falan sanmistim ilk vidyolarinda, bu kadar alakasiz iki kardes olur mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 son videodan kastım şu ev yaptıkları video bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 walla 5 tl lik video bayagi eglenceliydi. Birde hurdacidan aldiklari zamanki videolar da olsa iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar