Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 liraya pc toplama

GONDARCENGIZ

Öne çıkan mesajlar

bu bilgisayarin 5 tl olup olmadigini tartismak reality showlari tartisan teyzeler gibi..

bu bir sov, 5 tl de olabilir 15 tl de vermis olabilirler ama imkansiz degil, bende bu bilgisayar olsa bedavaya da verirdim. Hakikaten yok parasina bir bilgisayar toplamislar iste bundan kotusu olmaz, 5 tl de sembolik.

zaten parca fiyatlarini 5 tlye oturtmaya calisirkenki halleri hesaplari falan belli ediyor sembolik oldugunu

hdd calismasa, gider adam bi 20 lira verir yeni hdd alir gene yayinlar bu vidyoyu

televizyonda gordugunuz hicbir seye inanmayin, internet is the new tv
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Ulan ne iyi bi abiymisim ben. Kardesime birine bok attirmayi gectim ufak zulmetse takarim bayabaya pesine bela olurum cocuk arkadaslarini toplamis zulmedio. Kurgu bile olsa reality show diyelim, ilerde yegenin filan izlicek. Yani benim de lisede filan ufak tefek zulumlerim oldu millete de iyi ki internet yokmus o zaman. Ergenlik de ne fena seymis su an ona vakif oldum iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Yorumları like dislikeları kapamışlar o videoya asdf kesin giydirdi millet..

millet baya dava acacaz, dava acin falan diyip maddeleri koyuyorlardi ki cok da haksiz degiller birazini izlemistim de.

hosuma gitti acikcasi bilincli bir takipci kitlesi varmis, kafalarini slime'a sokmadiklarindan olsa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...