Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 son bikaç gündür bilg.da sürekli the nobodies çalıyo da, ordan şeyettim... [Bu mesaj Norak tarafından 04 Nisan 2002 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 ama o adam potansiyel sapık kendine oral yapmak icin kaburgalarini aldirio manyak herif.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 biliom :P gece görsem kaçarım aslında, ehe deişik (?!) bi tipi var, ghoul gibi :) [Bu mesaj Norak tarafından 04 Nisan 2002 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ianTHEian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 said: DeamoN, 04 Nisan 2002 23:47 tarihinde demiş ki: ama o adam potansiyel sapık kendine oral yapmak icin kaburgalarini aldirio manyak herif.... puahah nerden duydun hoca bunu eheueh[hline]War, war never changes... imzam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 benim bildiğim kadarı ile alltan 2 tanesini ( bi sağdan, 1 soldan) aldırmıştı hatta, yeterli demekki :P[hline] Aithas eth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 bende duydum o olayı.geyik bence. ben severim marilyn manson ı. az önce comma white ın klibini izledim mutluyum eahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 hey allaam be. ben de bunlara inanan var mıdır diye merak ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 lol abi adam ciktigindan beri ayni dedikodu dolasir ortalikta inanmayin, holivut film hilesi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2002 Aslinda inanilmayacak gibi de degil ki adamin tipi musait. LOL[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Yok yok, hepsi dogru, adam harbiden aldirmis kaburgalarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 eft gercek eskien dinniodum şimdi SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 kaburgasını aldırınca sesi mi gitmiş? *!kafasını sallar sağa sola* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 kaburga aldırma olayı gerçek.. yalan deil allahima :P eheh.. sucks.. ama yorum yapmiim gene tartisma cikar sweet dreams'ide severim baska bishey sevmem.. bisey daha vardi adini unuttum..aklima gleirse yazarim oda guzeldir..[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Ya aslinda simdi cok geyik olucak ama.... Marilyn Manson, gercekten sucks.........:P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 aklIma direk "sweet dreams" gelir. guzeldir.[hline]Death greets me warm, now I will just say goodbye. [Bu mesaj Dextra tarafından 05 Nisan 2002 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Yaa Sweet dreams guzel falanda, dunyanin en kopya sarkisi, ne dedigimi bilmeyen varsa, Ozzy'den "Crazy Train" i dinleyin, ve sarkinin niye guzel oldugunu ve kopya oldugunu anlayin. Saygilar... [Bu mesaj Draven tarafından 05 Nisan 2002 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2002 oha bee, ameliyati yapan doktor olsa bu kadar emin konusamaz. herkes gercek gercek ben biliyorum diyo. ama adam soyle demis: "Ya know I've never seen that show in my life [Mr. Belevedere]. I think it started out with the Wonder Years and said I was on that. And then they said I took out my ribs so I could perform oral sex on myself. But if I could perform oral sex on myself, I wouldn't be on the Wonder Years chasing Winnie Cooper." ingilizce bilmiyorsaniz kisa bir ceviri yapayim, bu demektir ki hayir, kendime oral sex yapamiyorum. ayrica marilyn mansonla ilgili bu ve benzeri geyik sahte rivayetler icin tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abi inanmayın onlara ya bunlar plakçılar hayranlarının yarattığı şeyler hani imajına uygun bi biçimde aykırılık meselesi adamın 2 çoçuğu var çok zeki bi adam röpörtajlarını okursanız o adamın gerçekten o haliyle mi olduğunu zannmediyosunuz hepsi imaj bilmemneleri dedilen şeylerin ürünü bunlarda kılıklara giriyolar işte o yok kaburgasını aldırmıi yok şeymiş felan bunlar o imajdaki aykırılığı pekiştirmek iÇ1n uydurulMuuş ş3yler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 demokratyada bunlarımı öğretiyorlar?[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sweet dreams & tainted love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Alice cooper , marliyn manson , therion bu tur psikopatlar diger psikopatlara muzik yapmak icin bu piyasaya atilmislardir. Bu de muzigin her kesime hitap ettigini bir kez daha kanitlar. Ha adami onume koysan tokat manyagi yaparim, ama gel gor ki adam muzik yapiyor o da bir sanattir.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 abicim adama laf atıp durmayın sweet dreams her zaman rule adam güzel söylüyor yalan yoq ve tipine gelince evet gerçektende bizim sokaklarda böyle gezen bir tip olsa heralde yaratık diye öldürürüz Exp alırız... Ehueuhuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGonchie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 yok[hline]We're just two lost souls swimmin' in a fish bowl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 sweet dreams hariç severim kendisini[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar