Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 O yeşil alanlar küçülmüş guard area mı ? O nasıl guard area öyle ? Gene fazla ya, Haritanın yarısını kaplıyor. Guard area olacaksa, sadece şehirlerde olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Onemli dungeonlar o alan disinda oldugundan newbie friendly alan aslinda oralar. Populasyonu biraz yuksek tutmak icin genis tutuyorlar bence ama gidip iskelet kesen adamlari harraslamayacaksan pvp alani yeterli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Mezarlikta keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Yani en son gz degildi mezar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 bu eleman 1 haftalık key veriyor streamlerinde, arada takip edin. 7day trial key giveaway https://www.twitch.tv/adamgsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 key var mı ? mac the çalıştırabilecek miyim diye bakıp çalıştırabilirsem oyunu alıcam D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 nereden indirmeyi tercih ettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Oyunu alinca sitesinde direklink var setup icin 4gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Voys said: nereden indirmeyi tercih ettiniz? 2 tane işyerini işletiyor bu adam aktif olarak. Fakat oyunu çekeceği yeri bulamıyor. Henüz key varsa bende alabilirim 2 gündür bu adamı bekliyorum hesabından bi bakıcam diye. Bu oyun paralı mı olacak yoksa 30 doları verirsem sırf kozmetik oyun parası vs mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Legends of ultimaya giremiyorum. Bu client daha fazla support edilmemektedir yenisini çekin diyor nitekim şu anda çektim oyunu orjinal servera baglanabiliyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 key yok herhalde . biri bir account filan paylaşsın mac te deneyip geri vereyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Bende var 1haftalik key o verdigim streamdeki adamdan cekilisle cikmisti. Ozel msgdan atiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 CrayTotem said: Voys said: nereden indirmeyi tercih ettiniz? 2 tane işyerini işletiyor bu adam aktif olarak. Fakat oyunu çekeceği yeri bulamıyor. Henüz key varsa bende alabilirim 2 gündür bu adamı bekliyorum hesabından bi bakıcam diye. Bu oyun paralı mı olacak yoksa 30 doları verirsem sırf kozmetik oyun parası vs mi? kes lan aşlsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Mosquito said: Bende var 1haftalik key o verdigim streamdeki adamdan cekilisle cikmisti. Ozel msgdan atiyorum teşekkürler. Oyunu çalıştırabilirsem senin attığın adresten senin ref le alıcam . ne geliyorsa bizede haber edersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 şimdi başladım da 1. oyun çok kasıyor. cs:go da 90fps alıyorum halbuki. Görüntü ayarlarını da kıstım. başka ne yapmam lazım? 2. guild falan var mı nerde toplanıyoruz nerede buluşma noktası 3. 10.000.000gp check vardı cebimde, bozdurdum 1gp oldu?? normal mi bug mı? report edeyim ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 stress test for all trials ! bu zaman kadar verilmiş tüm trial keyleri active ediyorlar haftasonu için. https://www.legendsofaria.com/break-the-server-i-mean-stress-test-this-weekend/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Voys said: şimdi başladım da 1. oyun çok kasıyor. cs:go da 90fps alıyorum halbuki. Görüntü ayarlarını da kıstım. başka ne yapmam lazım? 2. guild falan var mı nerde toplanıyoruz nerede buluşma noktası 3. 10.000.000gp check vardı cebimde, bozdurdum 1gp oldu?? normal mi bug mı? report edeyim ona göre bu oyunu bilmiyorum da şu an yeni alınacak bi lowend pc 200-300 fps civarı oynatır csgoyu, 90fps baya dandik bir pc olmalı özellikle işlemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Yok Voys un dediği doğru, i7 4970k , 16 gb ram ve 6 gb 1060 gtx ile bende de aynı, denediğim her ayarda, anlamsız kasmalar, FPS düşmeler. Yeni patch te de oyle. Oyuna kesinlikle optimizayon lazım. Hani grafiklere bakıyorsun, öyle ahım şahım kastıracak grafik te yok. Uçması lazım herşeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Trial key olan var mı? Ayrıca sadece paypal ile alınabiliyor oyun sanırım? Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 raider said: Trial key olan var mı? Ayrıca sadece paypal ile alınabiliyor oyun sanırım? Peh ben mail liste kayıt olmuştum haftasonu için key göndermişler sende kayıt olduysan mailine bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 İndirdim oyunu 2 günlük trial ile İsmim Oğuzhan görürseniz yapıştırın mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Silphatos said: Voys said: şimdi başladım da 1. oyun çok kasıyor. cs:go da 90fps alıyorum halbuki. Görüntü ayarlarını da kıstım. başka ne yapmam lazım? 2. guild falan var mı nerde toplanıyoruz nerede buluşma noktası 3. 10.000.000gp check vardı cebimde, bozdurdum 1gp oldu?? normal mi bug mı? report edeyim ona göre bu oyunu bilmiyorum da şu an yeni alınacak bi lowend pc 200-300 fps civarı oynatır csgoyu, 90fps baya dandik bir pc olmalı özellikle işlemci gaming pc değil tamam da işlemcisi falan kötü değil sanki HP Pavillion i7-5500U 2.4ghz 8gb ram ekran kartım da GeForce ama neydi hatırlamıyorum. fena değil o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 30 healing nereden train ettiriliyor gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 pyro daki trader vendorundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 pyro nire ben Eldeirdeyim bi Valusta başladım buraya geldim sonra bir Helme gittim de pyro nere nereden gidilir bilmiyorum başka şehirde yok mu edit: buldum Pyroyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar