Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Aria (Shards Online)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Onemli dungeonlar o alan disinda oldugundan newbie friendly alan aslinda oralar. Populasyonu biraz yuksek tutmak icin genis tutuyorlar bence ama gidip iskelet kesen adamlari harraslamayacaksan pvp alani yeterli gibi.
Mesaj tarihi:
Voys said:

nereden indirmeyi tercih ettiniz?

2 tane işyerini işletiyor bu adam aktif olarak.
Fakat oyunu çekeceği yeri bulamıyor.

Henüz key varsa bende alabilirim 2 gündür bu adamı bekliyorum hesabından bi bakıcam diye.

Bu oyun paralı mı olacak yoksa 30 doları verirsem sırf kozmetik oyun parası vs mi?
Mesaj tarihi:
CrayTotem said:

Voys said:

nereden indirmeyi tercih ettiniz?

2 tane işyerini işletiyor bu adam aktif olarak.
Fakat oyunu çekeceği yeri bulamıyor.

Henüz key varsa bende alabilirim 2 gündür bu adamı bekliyorum hesabından bi bakıcam diye.

Bu oyun paralı mı olacak yoksa 30 doları verirsem sırf kozmetik oyun parası vs mi?

kes lan aşlsfa
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

Bende var 1haftalik key o verdigim streamdeki adamdan cekilisle cikmisti. Ozel msgdan atiyorum

teşekkürler. Oyunu çalıştırabilirsem senin attığın adresten senin ref le alıcam . ne geliyorsa bizede haber edersin :D
Mesaj tarihi:
şimdi başladım da

1. oyun çok kasıyor. cs:go da 90fps alıyorum halbuki. Görüntü ayarlarını da kıstım. başka ne yapmam lazım?

2. guild falan var mı nerde toplanıyoruz nerede buluşma noktası

3. 10.000.000gp check vardı cebimde, bozdurdum 1gp oldu?? normal mi bug mı? report edeyim ona göre
Mesaj tarihi:
stress test for all trials ! bu zaman kadar verilmiş tüm trial keyleri active ediyorlar haftasonu için.

https://www.legendsofaria.com/break-the-server-i-mean-stress-test-this-weekend/
Mesaj tarihi:
Voys said:

şimdi başladım da

1. oyun çok kasıyor. cs:go da 90fps alıyorum halbuki. Görüntü ayarlarını da kıstım. başka ne yapmam lazım?

3. 10.000.000gp check vardı cebimde, bozdurdum 1gp oldu?? normal mi bug mı? report edeyim ona göre
bu oyunu bilmiyorum da şu an yeni alınacak bi lowend pc 200-300 fps civarı oynatır csgoyu, 90fps baya dandik bir pc olmalı özellikle işlemci
Mesaj tarihi:
Yok Voys un dediği doğru, i7 4970k , 16 gb ram ve 6 gb 1060 gtx ile bende de aynı, denediğim her ayarda, anlamsız kasmalar, FPS düşmeler. Yeni patch te de oyle.

Oyuna kesinlikle optimizayon lazım.

Hani grafiklere bakıyorsun, öyle ahım şahım kastıracak grafik te yok. Uçması lazım herşeyin.
Mesaj tarihi:
raider said:

Trial key olan var mı? Ayrıca sadece paypal ile alınabiliyor oyun sanırım? Peh

ben mail liste kayıt olmuştum haftasonu için key göndermişler sende kayıt olduysan mailine bak bi
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Voys said:

şimdi başladım da

bu oyunu bilmiyorum da şu an yeni alınacak bi lowend pc 200-300 fps civarı oynatır csgoyu, 90fps baya dandik bir pc olmalı özellikle işlemci

gaming pc değil tamam da işlemcisi falan kötü değil sanki

HP Pavillion i7-5500U 2.4ghz 8gb ram

ekran kartım da GeForce ama neydi hatırlamıyorum. fena değil o da
  • Yeni Oluştur...