yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 tunch said: bizim turnuvanın da kalan maçlarını atarız orda +1 Laurelin said: kumpir varmi? mulgear6 said: tek patatesten var kumpir Riverwind said: gelirim ama bayadır oynamıyorum turnuvayı izler bira içerim(:P) Aceace said: Ben geliyom. Yani kaybolmazsam gelcem kesin. Göztepe falan pek bilmiyom da. Gerçi her türlü bulurum ya. Google maps OP SNA1L said: iş olmazsa gelirim ben kesin sabonis said: Ala ala görmemişim bunu. Kişi sayısına göre kallavi pizza söylenir oohhhhşşş KenshinHimura said: uğranır alkol okeyi de olsun goygoy döner zaidral said: Muhabbete gelinmiyor mu? :( bu şekil toplu ÖM oluyor galiba? bu mesaja gelenler üstü okusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Mesaj gelmedi. Aksam donerim ben gelirsem. katilan sayisi nedir su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 6-7 kişi oluruz gibi duruyo ama akşama kadar belli olur yalan etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 yav said: bu şekil toplu ÖM oluyor galiba? bu mesaja gelenler üstü okusun :D yok böle ana alıntılıladığın kişi kimse ona ÖM oluyor. copy pastelediklerin almıyo ÖM. pati çağımızın gerisinde :P ÖM mesaj kısmına girdiğin zaman oradan öm gönder diyon, orada istediğin kadar kişi ekliyon mesaja diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 spyro hafiften yan çiziyor. siz de baskı kurun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 yav said: Ee arkadaşlar geliyo musunuz? Yeterli heycanı hissedemedim valla bi yokluyorum :D ona göre şaapcam (pek bişey yapmıcam gerçi) 16-17.00 gibi bir saat uygun sanırım toplaşmak için? Bişey sorcam. Geliyoz işte diyoruz. Yani en azından 3 5 kişi kesin geleceğini beyan etti. Daha naapalım? Şöyle yapıp heycan yaratabilir miyiz acep LOYLOYLOYLOYLOYLOYLOY LOOOYYYYYY GEEE LIII YOOOO RUUUUZZZZZZ!! LOYLOYLOYLOYLOYLOYLOY LOOAAAYYY GGEEEE Lİİİİİ YOOO RUUUUUUUUUUUUUUZZZZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 :D Whatsappa gelin bura kasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 up up up bekliyorum hepinizi sabo'yla başbaşa bırakmayın beni :D kesin gelen 6 kişi falan var çekinen erinen korkmasın :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 ben de geliyorum beybiler, HS da destelenecek kadar kartım neyin yok ama goy goya geliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 BabacumMostors said: ben de geliyorum beybiler, HS da destelenecek kadar kartım neyin yok ama goy goya geliyorum eheh Gel gel. Bende de kart yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 niye gitmiyorsunuz millet? oyunla alakam olsa su saatte kapilarindaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Yoo. Gidiyoz gayet. Tek sorun azicik uzaktan geliyo olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Bundan sonra bu bulusmayi gelenekesellestirmeye karar verdik, Turnuvadan ilk elenen sabo oldu. Sonrasinda da ben elendim. Halen devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 eveeet, ilk sampiyon olarak titleimi isterim. adminler goreve. ace, yav gibi rakiplerime saygilar. tam bir challenge oldu. ote yandan spyro, sabo gibi adamlarin safi laf oldugunu gormus olduk. git gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 arkadaşa intellect title'ı verelim nicki tamamlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 :D çakmağım bitiyodu tam iyi oldu geldiğiniz 1 ay daha çakmak almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 demek ki sana bi cakmak lazimmis.HOHOHAYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 :D gelen arkadaşlara teşekkür ederim 8-10 kişi keyifli bir akşam geçirdik lan party olduramadık tam manasıyla oturduk muhabbet edip prelim'leri izledik ama olsun gene yapalım yani son tahlilde. ortam müsait :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 simdi orda lamerler gibi quest rogue , pirate warrior falan oynayıp .. well played.. falan diyenler olucak dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar