yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 21 Mayıs Pazar günü, bir yandan EU bahar şampiyonası elemelerini izlerken bir yandan da aramızda ufak bir turnuva yapmaya hepinizi bize davet ediyorum :D Yer: Göztepe/Kadıköy (Minibüs cd. Benzinciye yakın) Tarih yaklaştığında gerekli detayları eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bizim turnuvanın da kalan maçlarını atarız orda +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 kumpir varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 tek patatesten var kumpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 http://imgtrend.mynet.com/2015/09/01/044608707/8095162-728x728.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 22-30 istanbuldayim kumpirci event yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 gelirim ama bayadır oynamıyorum turnuvayı izler bira içerim(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Ben geliyom. Yani kaybolmazsam gelcem kesin. Göztepe falan pek bilmiyom da. Gerçi her türlü bulurum ya. Google maps OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 kadıköye in, tek minibüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 iş olmazsa gelirim ben kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Ala ala görmemişim bunu. Kişi sayısına göre kallavi pizza söylenir oohhhhşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 uğranır alkol okeyi de olsun goygoy döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Muhabbete gelinmiyor mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Gelin abi, eve giris ucreti 4 bira ama kendiniz iciceniz :D Pizza olur maklube olur soyleriz bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bu var mı yok mu? tarih bu pazar günü yani ona göre ayarlanalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Valla ben gitçem. Yav beni eve almamaya karar verirse gider bi kumpir yer eve dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 internet sağlayıcıların kota sistem vs değişikliği sebebiyle ara ara kötüleşiyor internet ondan çekiniyodum biraz ama yapalım gitsin. spring şamp.şip tee temmuz'daymış zaten. daha uygun vakit yok. konuda ilgili mesajı olanlara öm ile ulaşacağım adres telefon vermek için. en az 5-6 kişi oluyoruz di mi şimdi? :D uzaktan gelen olursa konaklayabilir(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 İstanbulda olaydım gelirdim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Akşam olursa kesin gelirim Olmazsa da büyük ihtimalle gelirim Biramı getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Ee arkadaşlar geliyo musunuz? Yeterli heycanı hissedemedim valla bi yokluyorum :D ona göre şaapcam (pek bişey yapmıcam gerçi) 16-17.00 gibi bir saat uygun sanırım toplaşmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Olm sen kendin özel mesaj atacam demişsin, gelmedi mesaj. Spyro ve malgiır kulaklarından tutup getiririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 adam evini açmış bi de peşimizden mi koşucak gelin diye yapalım yapalım gelelim biraz daha erken bile olabilir bence 15.00 gibi , işe gidicekler falan vardır pazartesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Toplu ÖM atılamıyomuş ya la :D direkt yazıyorum numarayı ya. yarın silerim fsdf zaaa Whatsapp'dan dürterseniz gelecek olanları bir gruba toplayıp adresi yapıştırayım. Gerisini de ordan halledelim:)-D lan kısmı bahane sohpet şahane kartım eksik, metadan kopuğum, sabo gibi qq'lar rezil olurum falan gibi düşüncelere kapılmayın diye diyorum >:D< mevki göztepe minibüs cd PO'ya çok yakın. Salonda da yatacak yer mevcut. Edirne'den, hatta Avcılar'dan falan gelecek olan varsa hani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Haa saat mevzusunu bilemedim gerçekten yav. Şu spring elemeleri kaçta başlayıp bitiyo bilmiyorum. ama içimden bi ses 16.00 her şeyin ortasında her şeye başlamak için tam uygun gibi görünüyor diyor. ha ben müsaitim 14-15 de olur. whatsappdan kesinleştirelim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar