Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HS PatiLAN#1 - 21.05.17

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
21 Mayıs Pazar günü, bir yandan EU bahar şampiyonası elemelerini izlerken bir yandan da aramızda ufak bir turnuva yapmaya hepinizi bize davet ediyorum :D

Yer: Göztepe/Kadıköy (Minibüs cd. Benzinciye yakın)

Tarih yaklaştığında gerekli detayları eklerim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
internet sağlayıcıların kota sistem vs değişikliği sebebiyle ara ara kötüleşiyor internet ondan çekiniyodum biraz ama yapalım gitsin. spring şamp.şip tee temmuz'daymış zaten. daha uygun vakit yok.

konuda ilgili mesajı olanlara öm ile ulaşacağım adres telefon vermek için.

en az 5-6 kişi oluyoruz di mi şimdi? :D

uzaktan gelen olursa konaklayabilir(:D
Mesaj tarihi:
Ee arkadaşlar geliyo musunuz? Yeterli heycanı hissedemedim valla bi yokluyorum :D
ona göre şaapcam (pek bişey yapmıcam gerçi)

16-17.00 gibi bir saat uygun sanırım toplaşmak için?
Mesaj tarihi:
adam evini açmış bi de peşimizden mi koşucak gelin diye

yapalım yapalım gelelim

biraz daha erken bile olabilir bence 15.00 gibi , işe gidicekler falan vardır pazartesi :D
Mesaj tarihi:
Toplu ÖM atılamıyomuş ya la :D direkt yazıyorum numarayı ya. yarın silerim fsdf

zaaa

Whatsapp'dan dürterseniz gelecek olanları bir gruba toplayıp adresi yapıştırayım. Gerisini de ordan halledelim:)-D

lan kısmı bahane sohpet şahane
kartım eksik, metadan kopuğum, sabo gibi qq'lar rezil olurum falan gibi düşüncelere kapılmayın diye diyorum >:D<

mevki göztepe minibüs cd PO'ya çok yakın. Salonda da yatacak yer mevcut. Edirne'den, hatta Avcılar'dan falan gelecek olan varsa hani:P
Mesaj tarihi:
Haa saat mevzusunu bilemedim gerçekten yav. Şu spring elemeleri kaçta başlayıp bitiyo bilmiyorum.
ama içimden bi ses 16.00 her şeyin ortasında her şeye başlamak için tam uygun gibi görünüyor diyor.
ha ben müsaitim 14-15 de olur.
whatsappdan kesinleştirelim en iyisi
  • Yeni Oluştur...