yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Amerika başlığını görünce aklıma geldi ya bu normal vizeyi neye göre veriyorlar ? Daha doğrusu şu 10 Yıllık vizeyi neye göre veriyorlar? Kafayı yiyecem çulsuz parasız yeni mezun kıza daha yeni passaport almış kıza 10 yıllık çat diye veriyorlar biz başvuru yapsak vermezler. 10 yıllık vize almış kimi duysam hepsi kadın! Gelsin üresin diyemi bu niye 10 yıl veriyorlar bunlara ? Geçen arkadaş almaya çalıştı şirketi var bankada paraları var red yedi... Sonra 1 arkadaş zorla 1 senelik aldı bunların yanında diğer kız arkadaş gidiyor extra evrak bile istememişler 10 yıl vize alıp çıktı 5 günde şakamı bu ? Olay ne ? Tipemi bakıyorlar ? Kadın +1 Güzel +1 Çıtır +1 doğurganlık +1 ?!?!?!?! kusura bakmayın patladım bi şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 o da birşey mi önünden geçtim bana vatandaşlık önerdiler de istemedim. arayıp duruyorlar red listesine attım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 benim arkadaş beyaz dar kısa paça pantolonla başvuruya gitti red yedi. ertesi hafta kot pantolon tshirt tekrar gidip 10 yıllık vize aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 10 yıllık dışında ilk kez duydum vize verdiklerini benim evrakları bile almamışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 benim pasaportum yoktu, çıkarırsın al dursun deyip elime verdiler sonradan uhuyla yapıştırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 gecen evde oturuyorum trumpu yollamislar bana da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar