Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika 2018 Diversity Visa

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Norak said:

senko said:

Otomasyonu daha pahali sanirim, yoksa yapilirdi diye dusunuyorum :)

biraz biraz var zaten touch screen kiosk siparis makinalari var birkac yerde, ama daha yeni bisi, tutarsa yayginlasir iste.

Ny da en varos mahalle fastfoodlarinda bile var bu olay ama personel sayisinda bi azalma gormedim henuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Valla bu dediklerin başvuru sayısını düşürecekse kulağıma iyi geliyor heheh =D Ben zaten doktora başvurusu yapıyorum çeşitli ülkelere. Kartı verirlerse Amerika'da yapmaya çalışırım iyi olur ^_^

Maile de bir bildirim geliyor mu? Veya gelirse yazar mısın hocam buraya
Sosyal ağlarda paylaş

Bunun tutorial konusu falan var midir acaba şöyle anneye analtir gibi tane tane anlatacak? Para falan ödeniyor mu mesela başvuru yaparken??
Okulum seneye bitiyor itci degilim denizciyim. Şansimi denemek istiyorum ama param yok. 1-2 sene burger da fliplerim pizza hamuru da açarım np.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm kıçınızın dibi Avrupa manyak mısınız Amerika ya köleliğe gidiyorsunuz? Acaip kalifiye değilsen (diplomaya gerek yok) 2-3 sene en az sürünüyosun abd de.

Amerika'ya sadece kalbur üstü yeteneği olanlar gitsin abi. Sıradan arkadaşım gitti sıradan işlerde çalışıyor. Hayatı da eh işte, babadan biraz zengin o sayede rahat sanırım. Bir de it ci arkadaşım vardı ama adam cidden acaip iyi. 2-3 sene saçma işlerde çalıştı kendi alanında. Şimdi en son facebook ve amazon ile görüşmeye gidiyordu. Amazon olmamış sanırım ama umarım fb olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Olm kıçınızın dibi Avrupa manyak mısınız Amerika ya köleliğe gidiyorsunuz? Acaip kalifiye değilsen (diplomaya gerek yok) 2-3 sene en az sürünüyosun abd de.

Amerika'ya sadece kalbur üstü yeteneği olanlar gitsin abi. Sıradan arkadaşım gitti sıradan işlerde çalışıyor. Hayatı da eh işte, babadan biraz zengin o sayede rahat sanırım. Bir de it ci arkadaşım vardı ama adam cidden acaip iyi. 2-3 sene saçma işlerde çalıştı kendi alanında. Şimdi en son facebook ve amazon ile görüşmeye gidiyordu. Amazon olmamış sanırım ama umarım fb olacak.

amazon ve fb ye 5 6 tanıdıgım gitt irlandaya, irlanda da sıkıntı yok ama avrupa nın diğer ülkelerinde ırkçılık var.abd de ırkçılık var demek için çok bıiuyuk bi yer bence
Sosyal ağlarda paylaş

Bana ve eşime çıkmadı. Bu sene ilkti bizim için. Ofiste çaprazımdaki arkadaşıma çıktı. Çıkması çok birşey ifade etmiyormuş ama, evrak süreci sonra da mülakat varmış. Çağırılanlardan ve elenenlerden sonra kota kalıyorsa eylülde tekrar doldurmak için çekiliş var dediler ama ne kadar doğru henüz araştırmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...