senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Yani Akrabalarin yarisi manhattan da Ertesi gun giderdim muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Norak said: senko said: Otomasyonu daha pahali sanirim, yoksa yapilirdi diye dusunuyorum :) biraz biraz var zaten touch screen kiosk siparis makinalari var birkac yerde, ama daha yeni bisi, tutarsa yayginlasir iste. Ny da en varos mahalle fastfoodlarinda bile var bu olay ama personel sayisinda bi azalma gormedim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Redeagle said: Valla bu dediklerin başvuru sayısını düşürecekse kulağıma iyi geliyor heheh =D Ben zaten doktora başvurusu yapıyorum çeşitli ülkelere. Kartı verirlerse Amerika'da yapmaya çalışırım iyi olur ^_^ Maile de bir bildirim geliyor mu? Veya gelirse yazar mısın hocam buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Gelirse yazarım. Başvurunu kontrol ettiğin sitede "sen formunu doldurup konsolosluğa başvur, onlar seninle iletişime geçip randevu verecek" tarzı ifadeler var. Gerekli iletişimler ben formlarla başvurduktan sonra yapılacak diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Bunun tutorial konusu falan var midir acaba şöyle anneye analtir gibi tane tane anlatacak? Para falan ödeniyor mu mesela başvuru yaparken?? Okulum seneye bitiyor itci degilim denizciyim. Şansimi denemek istiyorum ama param yok. 1-2 sene burger da fliplerim pizza hamuru da açarım np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Olm kıçınızın dibi Avrupa manyak mısınız Amerika ya köleliğe gidiyorsunuz? Acaip kalifiye değilsen (diplomaya gerek yok) 2-3 sene en az sürünüyosun abd de. Amerika'ya sadece kalbur üstü yeteneği olanlar gitsin abi. Sıradan arkadaşım gitti sıradan işlerde çalışıyor. Hayatı da eh işte, babadan biraz zengin o sayede rahat sanırım. Bir de it ci arkadaşım vardı ama adam cidden acaip iyi. 2-3 sene saçma işlerde çalıştı kendi alanında. Şimdi en son facebook ve amazon ile görüşmeye gidiyordu. Amazon olmamış sanırım ama umarım fb olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Avrupa da kucak acti beklio beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Worst case scenario evlenerek gidin ne diyeyim. Bir arkadaşım gitti şimdi diğer bir arkadaşım da yanına gidiyo. Hem de en çok aranan sektörlerden olan it sektöründen değil marketing üzerine gittiler. Ağlamayana meme yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Avrupa ya gitsen ek bir dil öğrenmek gerekiyor. Amerika-Kanada-Avustralya daha cazip. Hem de multi-national, yabancı birisini herkes olumlu karşılıyor. Avrupa da milliyetçilik daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 calimero said: Olm kıçınızın dibi Avrupa manyak mısınız Amerika ya köleliğe gidiyorsunuz? Acaip kalifiye değilsen (diplomaya gerek yok) 2-3 sene en az sürünüyosun abd de. Amerika'ya sadece kalbur üstü yeteneği olanlar gitsin abi. Sıradan arkadaşım gitti sıradan işlerde çalışıyor. Hayatı da eh işte, babadan biraz zengin o sayede rahat sanırım. Bir de it ci arkadaşım vardı ama adam cidden acaip iyi. 2-3 sene saçma işlerde çalıştı kendi alanında. Şimdi en son facebook ve amazon ile görüşmeye gidiyordu. Amazon olmamış sanırım ama umarım fb olacak. amazon ve fb ye 5 6 tanıdıgım gitt irlandaya, irlanda da sıkıntı yok ama avrupa nın diğer ülkelerinde ırkçılık var.abd de ırkçılık var demek için çok bıiuyuk bi yer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Bana ve eşime çıkmadı. Bu sene ilkti bizim için. Ofiste çaprazımdaki arkadaşıma çıktı. Çıkması çok birşey ifade etmiyormuş ama, evrak süreci sonra da mülakat varmış. Çağırılanlardan ve elenenlerden sonra kota kalıyorsa eylülde tekrar doldurmak için çekiliş var dediler ama ne kadar doğru henüz araştırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Oha yok öyle bir şey. Kazandıysan belli şartlar var orada belli bir süre kalmak gibi, sonunda da kalıcı oturum vatandaşlık falan alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 green cardsızlığın ilk yan etkileri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 http://i.imgur.com/sAKZDdZ.gif #MAGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Ben bu yılki çekilişe, geçen yıl katıldığım fotoğraf ile katıldım. O yüzden çıkmadı kesin bana. :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar