LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hafta içi hergün 19:30'da yayınlanıyor yanılmıyorsam. Favori dizim oldu gerçekten. Hem açılış müziğinde dediği gibi sıcak bir ortam var, eğlenceli dialoglar var. Çok sevdim diziyi gerçekten. Sizin görüşleriniz nelerdir?[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 çok eski, o zamanın anlayışına göre çekilmiş ve günümüz komedilerine göre demode. diyaloglardaki uzun duraksamalar ve tiyatro havasındaki oyunculuk inandırıcılığı öldürüp yapmacık bi hava oluşturuyor.aynı şekilde diyaloglarda "hey bilmemne hedeye nooldu" cinsi tipik ilhamdan nasibini almamış girişler günümüz dizilerine göre baya bir amatör kaçıyor. sadece eksilerini yazdım çünkü bu eksileri gözüme çok batıyor ve diziden zevk almamı engelliyor.bazı kısımları çok hoşuma gitse de genele hakim olan bu hava diziyi izlemememe neden oluyor.[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla esasen eskiden yayınlandığında (10 sene olmuştur herhalde) bile hoşuma gitmemişti, dün baktım gene pek açmadı. sanırım ki arcane'in dediği sebeplerden.. :) (aynı fikirde olmamız gerekmiyor, tespitler var sadece yazısında :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eskiden de sevmezdim gene sevmedim. Nedense Cheersa alışamadım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: arcane, 09 Kasım 2004 05:25 tarihinde demiş ki: çok eski, o zamanın anlayışına göre çekilmiş ve günümüz komedilerine göre demode. diyaloglardaki uzun duraksamalar ve tiyatro havasındaki oyunculuk inandırıcılığı öldürüp yapmacık bi hava oluşturuyor.aynı şekilde diyaloglarda "hey bilmemne hedeye nooldu" cinsi tipik ilhamdan nasibini almamış girişler günümüz dizilerine göre baya bir amatör kaçıyor. sadece eksilerini yazdım çünkü bu eksileri gözüme çok batıyor ve diziden zevk almamı engelliyor.bazı kısımları çok hoşuma gitse de genele hakim olan bu hava diziyi izlemememe neden oluyor. +1 [signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Soulbringer tarafından 09 Kasım 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sevemedim.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Bir garip benim demekki :). Ben acaip sevdim ya. Ortam bana çok doğal geliyor. Doğal ve sıcak.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 valla güzel dizi , izletiyo kendini .. açıcaksın yanina bide bira ... çısssssssss şerefe beyler :)[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ....
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Üstelik Frasier'ın çıktığı dizi... Ben o yüzden seyredeceğim... 3. sezondan itibaren Dr. Frasier Crane ortama giriyor :) Ama haklısınız... 1982'nin dizisi olması nedeniyle, esprileri artık basit kalıyor... İnsanoğlunun beklentilerinin ne şekilde değiştiğini görmek bakımından enteresan...
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 pek ısınamadım daha diziye:([signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????
Durlag Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bugünki bölümde Fraiser Craine vardı evet hepimizin gayet yakından bildigi (en azından Cnbce deki Fraiser dizisini izleyenlerin) bir insan..ama cok garip geldi Cheers ne kadar eski Fraiser ne kadar yeni..adamlar Cheers'taki bi karakter üzerine dizi yapmış olamazlar dimi ? şaşkına döndüm eheh[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 birkaç kere seyrettim, esasen çok fena değil ama diane dışındaki karakterleri bişiye benzetemedim doğrusu.. şu kıvırcık kasımpaşalı tipe zaten hepten gıcık kaptım.. :-p jeffersons'ı bile severek izlemiştim vaktinde hani o kadar da eski değilmiş.. ben 70'lerden filan sanmıştım.. :-) hiçbirşey yoksa bazen rastlayınca öyle izliyorum biraz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bence eh denilecek cinsten[signature][hline]
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben barın ortamını çok sevdim. o ortam diziyi sevmemi sağladı. espiriler klasik durum komedisi espirileri. çok sıcak basit ve güldürücü. fraiser crane i görmek de ayrı bir tad. (Fraiser şahane bir diziydi, her karakterine ayrı ayrı hasta olduğum nadir dizilerdendir ama tabi onun konumuzla alakası yok.)[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Frasier Crane, bir 6 sezon daha orda olacak, hatta frasier'ın eski karısı Lilith ile Cheers da evlenecek. Ve evet Frasier dizisi Cheers içindeki bir karakterden doğma :)[signature][hline]rtc
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ve bide eklemeden geçemedim, Fraiser değil Frasier ;)[signature][hline]rtc
Faust Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Müziği dışında pek alışamadım diziye :) Gary Portnoy - "Where Everbody Knows Your Name"[signature][hline]FAUST Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dizinin sıcak bir ortamı var insanı kendine çekiyor. bayagı da guluyoruz izlerken. eglenceli bir dizi. ben çok begendim sahsen.[signature][hline]...
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bi bu diziyi bi de çizgifilm kuşağını sevmiorum(rugrats vs.. sp ve simpsons değil)[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm..
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben bayıla bayıla izliyorum valla, çok hoşuma gidiyor =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 iyi dizi çok kolay alıştım...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master)
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 müziğide beni etkilemedi değil Cheers cafesinin gerçek hikayesini bilen warmı???[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master)
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence dizi süper, akşam kaçırdığım bölümleri 2de izliyorum, kaçırmamaya çalışıyorum.. nesini beğenmediğinizi anlamıyorum. şu anda kaçıncı sezon kaçıncı bölüm falan bilen var mı?[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Biraz amatörce olduğu doğru ama kaç yıllık dizi, fazlasını beklemeye gerek yok..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
arcane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ilk bölümleri felaketti ama şimdi vaktine göre iyi gözüküyor..[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Öne çıkan mesajlar