Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

polisiye dizi tavsiyesi

Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

Danimarka İsveç yapımı dizi Bridge olabilir, onun 2 3 farklı hali de yapıldı tutunca bildiğim.

Ben biraz kıyıda köşede kalmış dizilere bakıyorum sanırım, pek bahsedilmemiş paylaşacaklarım. Ama IMDB puanları fena. Evde anne Adli Tıpçı olunda polisiye diziler ön planda oluyor ama Asimov hastası olduğundan çıkan tüm Sci-Fi'ları da izliyoruz :D. Böyle sapık bir annem var.

Line of Duty'yi önerebilirim, 3 sezon, her sezon farklı hikaye. Polis içindeki yozlaşmışları inceleyen Ahlak Bürosu'nun maceraları tadında, her sezon 6 7 bölüm. (IMDB 8.5)

Casusluk konulu The Americans var, ben yeni başladım, 6. sezondaymış, 1. sezonu bitirdim, 1980'de geçiyor, Rus bir ailenin Amerika'daki casusluk mücadelesi gibi, keyifli, dönem havasını iyi yansıtıyor. (IMDB 8.3)

Endavour var, Sherlock gibi, her sezon 4 bölüm, genç bir polisin dedektifliğe geçişi ve olayları çözme başarısı falan. (IMDB 8.6)

Happy Valley var, bunun da 3 sezonu var sanırım, ben ilkini izledim, ingiliz polisiyesi, soğuk, keyifli :D. (IMDB 8.5)

Stephen King'in Mr. Mercedes'i başlamış, 3 bölüm çıkmış ama ben sezon bitsin diye bekliyorum, güzel gözüküyor. (IMDB 8.2)

Top of The Lake var, 2 sezon, ben 1.'yi çektim daha izlemedim. Kenarda duruyor, izlemelik, daha kıyamadım :D. (IMDB 7.6)

Broadchurch var, Doctor Who'lardan biri oynuyor, bir kasabadaki cinayetler inceleniyor, 3. sezonu var ben ilk 2'yi izledim. (IMDB 8.4)

Şimdilik bu kadar, izledikçe yazarım daha :D.
Sosyal ağlarda paylaş

polisiye hastasıyım bi ara öyle can sıkıntısından popcorn time'dan thorne diye bi dizi görüp açmıştım. sezonları film haline getirmişler galba. 2 bölüm var film uzunluğunda. güzeldi ya.

başrolde walking deaddeki vali. yan rolde gay rolünde game of thrones little finger. kadro efso adfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...