Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Şimdi başkanlar, Türkiye'den İran'a bağlanmanın yolunu arıyorum. Üyesi olduğum hotspotshieldda iran seçeneği yok. Muhtemelen diğer vpn lerdede yoktur. Nasıl yapılır bu? Hintliler bi şekil yapıyorlar, Gateway falan fıstık demiştide anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 İran'a bir Proxy server kurabilirsin. Veya static Ip var ise iki tarafta Gre IPSec filan tünel kurarsın. Ama tabi İran'da bir bağlantın vb yoksa bunlar olası degil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 ben irandayım şu anda, dediklerini yapabilir burda birine yaptırabilirim. Ama detay lazım, bilale anlatır gibi anlatan bi site vs var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 şurdan sanal server kiralasam olur mu https://pars.host/en/vds-plan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Aslında static Ip ile bağlanıyorsan internete birçok modemde de var bu tünel kurma özelliği ama iki taraftaki modeminde bu özelliği destekleyen ve senin configure edebiliyor olman lazım. Bilal'e anlatır gibi bir döküman bulmak kolay olmayabilir ya. Bakayim bulursam atarım. Ama dediğim gibi modemden modeme değişir config adımları. Esasen proxy kurulumu icin söyle birşey buldum. Denemedim ama fena bir çözüm gibi görünmüyor. said: yerel ip olmayan yani başka bir yerdeki modemle internete bağlı olan bilgisayarların internetlerini de cc proxy programına yönlendirdim. gayette güzel çalışıyor. Yapılışını anlatıyorum : 1- ccproxy i kendi bilgisayarına kur. 2 - uzaktaki modemin dış ip sini ccporxy de bir kullanıcı olarak tanımla. 3 - kendi modeminde 808 portunu ccproxy olan bilgisayarının ip sine nat ile yönlendir.(modemde port yönlendirme bölümü var, diğer adı nat) 4 - uzaktaki bilgisayarların browser larının proxy ayarlarına gel, ccproxy kurulu olan yerdeki modemin dış ip sini ip bölümüne gir porta da 808 yaz. hepsi bu kadar. not : ccproxy nin portunu 808 olarak ayarladığınızı faz ederek anlattım. sonra da web filtresinden istediğin siteleri aç istediklerini kapat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Bakayım buna, ama sanırım sanal server kıralamak da fena fikir değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 casus diye alacaklar iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Onu diycektim, kırbaçlamasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Evet abi dikkat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Gay casus diyip çatıdan atıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar