Komutan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=aOadxZBsPiA Inside'a benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Bunu da az önce bitirdim. Inside'dan çok daha güzel geldi bana. Grafikler inanılmaz tatlı. Ama yine sonrasında okumadan hikayeden pek bi şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 çoook tatlı, gameplayi ne kadar acaba? nedense changeling geldi aklıma bunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 3 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 saatine 10 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 /iskender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 konsept güzel ama oynanış kötü malesef. Sıkıcı bir oynanış hakim. Bulmacalar dandik. Bu dandikliği kapatmak için oyunu zor yapmışlar. Bazı yerlerde bir kaç kez ölmek gerekiyor anlayabilmek için. Yarısında sildim, açıp stream izledim. İzlemesi daha iyiydi :P 5/10 puan çıkar benden. Türü seviyor olsam bile 6 verir miydim emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Görseller çok iyi ama oynanış harbiden sıkıcı. Inside daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 https://www.twitch.tv/pintipanda oynuyo şuan bizim türk limbo çakması oyunlarda amma arttı, bi oyun tutmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar