Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 yok o scam citizen. bu oyunun gidişi gayet normal gözle görülür şekilde. 2016'da başladılar buna, 7 sene oldu ama içeriğine bakınca aşırı bol content var, gayet normal bu süre. mesela FF-XIV 9 sene + 3 sene sürdü yapımı, ilk wow 4-5 sene, guild wars II 7 sene. scam citizen gibi funding alsa bunlar arşa çıkmıştı oyun şimdiye. ekipleri şu aralar 120 kişi diye bahsetmişlerdi geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 yoo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 1 saat önce, Xenocide dedi ki: SCAM OF CREATİOM bunu yazmaya gelmiştim geri gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 1 saat önce, Xenocide dedi ki: yoo değil bu oyun scam olsa senin sevmen gerekirdi abi, örnek: bf2042, SC demek ki değil yapılıyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 (düzenlendi) seviyorum bu arada, takibimde zaa 1 saat önce, goldbären dedi ki: SC demek ki değil yapılıyor hakikaten. allah söyletti al işte Ocak 13, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar