Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 yok o scam citizen. bu oyunun gidişi gayet normal gözle görülür şekilde. 2016'da başladılar buna, 7 sene oldu ama içeriğine bakınca aşırı bol content var, gayet normal bu süre. mesela FF-XIV 9 sene + 3 sene sürdü yapımı, ilk wow 4-5 sene, guild wars II 7 sene. scam citizen gibi funding alsa bunlar arşa çıkmıştı oyun şimdiye. ekipleri şu aralar 120 kişi diye bahsetmişlerdi geçen.
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2023 1 saat önce, Xenocide dedi ki: SCAM OF CREATİOM bunu yazmaya gelmiştim geri gidiyorum
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 1 saat önce, Xenocide dedi ki: yoo değil bu oyun scam olsa senin sevmen gerekirdi abi, örnek: bf2042, SC demek ki değil yapılıyor hakikaten.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 (düzenlendi) seviyorum bu arada, takibimde zaa 1 saat önce, goldbären dedi ki: SC demek ki değil yapılıyor hakikaten. allah söyletti al işte Ocak 13, 2023 Xenocide tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 OYUN İPTAL Xd oyunun tüm yazılımcıları kovulmuş. steam'e gelmesinin sebebi son bir para koparma çalışmasıymış demek ki... 2 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 board ne ya hemen succession'a bağlamışlar
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 ya bu oyuna en başından beri scam demelerinin sebebi başındaki bu Steven isimli adamın scamci (MLM, ponzi scheme) bir geçmişe sahip olmasıydı ama developerlar elle tutulur bir şeyler çıkarttılar. "board" filan da yalan bu arada. oyunun ceosu lideri sahibi hepsi bu Steven denilen herif. steam'e çıkış sonrasında yeterli para toplanamadığı için kapanma kararı alındı. Steven da "ay yok buna dayanamam ben" diyip istifa ettim diyerek suçu sözde "board"a atmaya çalışmış çoğunluk inanmadı zaten adamın sözlerine. ama çalışan developerlar adına üzücü bir gelişme. oyunda cidden elle tutulur bir şeyler vardı, emek gözüküyordu ama oyun kesinlikle "tamamlanmışl"ıktan çok uzaktı. düzgün bir lider olsaydı başlarında oynuyor olabilirdik şu an belki de. MMO genresi iyicene öldü artık ya. insanlar RIOT bizi kurtarır diyor da. hiç sanmıyorum...
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2026 ilginç, steam'de bi adam kozmetiklere 750$ harcamış ve bence scam değil çünkü içinde et var tarzında bir review yapmış lol bi de doğru kickstarter'dı bu, taa 2016 imiş. star citizen gibi monetize edememişler heral. mmo çok karlı değil ya artık heralde. millette o kadar zaman yok. onun yerine daha hızlı biten ve tekrar tekrar başlayan yapılar(season) çok daha fazla kazandırıyor olabilir.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2026 steamden para koparma değil de mevzu kickstarter campaign'de "oyunu steamde release etmezsek refund alacaksınız" sözü verilmiş. o söze uyulmuş olmak için yalandan steame çıkarmış olmuşlar.
Öne çıkan mesajlar