Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga adlı grup...

Llama

Öne çıkan mesajlar

dinlemiş olmasam yazmam.
cradle of filth de coverladı graveworm de coverladı. kemanlı gaydalı olan graveworm.
ayrıca cof'un diğer şarkılarıyla onun arasındaki vokal farkını anlamadıysan öeargh yani.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlar 4 grubun folloş olmuş hali.
Mor ve Ötesi
Sözler söyleyiş tarzı falan Ceza
Backvocaller Duman
Ani düşüşler sololar Linkinpark
Arabesk kemanda İbrahim tatlıses[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

mangal yapan bir kaç genc fazla içmiştir.. fazla alkolün etkisiyle kağıda bişeyler çizmişler böylece grup oluşmuş. mangal ve alkolün verdiği şevk ve ihtiras şahıslara etraftan gelen sesleri farklı algılamalarına sebep olmuş böylece grubun soundu belirlenmiş..
böylece fantazi nu metal atmosferik synthsizeral fundementals türü ortaya çıkmıştır

"albümdeki önsözden alıntıdır"[signature][hline]Forum the bell tolls
"ARAMAYA INANMIYORUM"
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cok kotu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Türkiyede bir kesim var ki her yeni çıkan şeye özellikle metal müzikte "Çoluk çocuk işi" "Boktan" diyip geçiyor. Valla Gülşen'in satış rekorları kırdığı ülkemde keşke Manga, Mor ve Ötesi gibi gruplar çok daha popüler olsa da herkes dinleyip ucundan kırıntısından öğrenseler. Herşey önce dangadanak olmuyor rock dinleyenlerin bile az olduğu bir ülkede Death Metal bekleyemezsiniz sanıyorum. Yıllar önce Erkin Koray,Cem Karaca Türkiye'de elektro gitar kullandığında protesto mitingleri düzenleniyordu. Yine büyük hızdayız bu konuda.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

keske kliplerinde manga olsaydı.Sadece muzıklerı bıraz hos kıpır kıpır;dinlersın ama sallamazsın.[signature][hline]Chemical, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
en süperi şeydir
uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo
en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo
ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez
Sosyal ağlarda paylaş

number one falan bunlari gormeden once nev tv de bir kadin cizeceksin caliodu. her gun onun saatini tutturup seyrediodum. bi gun disari cikarken taksiye bile gec kaldiydim seredicem diye. adam dovuyodu assada beni[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
Sosyal ağlarda paylaş

gayet başarılı.. sözler de güzel.. hatta böyle Türk gruplarının piyasaya çıkması bence çok umut verici Türk müziği açısından.. değişik tarzlar dinlemeyi her zmn öcülük olarak gördük şu ana kadar... İsmail YK nın albümünün yanında Manga ya da bu tarzda alternative gruplarının boy göstermesi , "aha artık insanların gözü açılıo". ya eşit olabilir die düşünüorum..
zaten yılbaşı akşamı hayal kahvesindeki kalabalığın dinledikleri müzikleri aklıma getirince gözlerim dolu dolu oluyor..
lailalarda reina larda zıplayan gençleri orda vega ya gripine eşlik ederken gördüm.. üstüne üstelik dışarda çalan led zepplin i pink floyd u ya da doors u mırıldanır gibilerdi..
nerden nereye geldim içimde kalmış heh

güzel şeyler oluyor. güzel şeyler olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...