Jester Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dinlemiş olmasam yazmam. cradle of filth de coverladı graveworm de coverladı. kemanlı gaydalı olan graveworm. ayrıca cof'un diğer şarkılarıyla onun arasındaki vokal farkını anlamadıysan öeargh yani.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 2 sindede Sıkrim vokal aynı bana öyle geldi HMm biyerden bulup test etmek lazım :) ben cradle of filth diye biliom HACU[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu adamlar 4 grubun folloş olmuş hali. Mor ve Ötesi Sözler söyleyiş tarzı falan Ceza Backvocaller Duman Ani düşüşler sololar Linkinpark Arabesk kemanda İbrahim tatlıses[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 fantazi nu metal atmosferik synthisizeral fundementals abi grubun türü[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: 333, 25 Ocak 2005 19:16 tarihinde demiş ki: üşenme. yan tarafta butonlar var. eternal adam manga ile cof u benzetti. bırakta tarzsız olsun. bu kadar Okuma kıtlığımı olur ya : allahım...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 25 Ocak 2005 19:27 tarihinde demiş ki: fantazi nu metal atmosferik synthisizeral fundementals abi grubun türü atmosferik ....ak metal[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hayır benim dediğim abi araştırdım hushdf[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 nu metal zaten yeni tarz cıkan bebelerin götünden salladığı tarzların hepsidir.Öle punk rock,new skul rock felan onlar hep nu metal yazış buda nu metal :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cok sevdiğim tarzı yapıyorlar bir sürü enstrumentali kullanıyorlar cok severim. bu ne demek abi. cof un her şarkısında çeşitli enstrumental varki zaten.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu tarz müzikden nefret ederim ama tek sevindiren yönü bir türk grubunun böyle birşey yapması başarılı olmalarını isterim ama bana biraz linkin park dan çalıntı gibi gelio şarkılar ;)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yaw onceki arama yapın dedigim topictede surekli soledim adamlar direk linkin park ozentisi[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 mangal yapan bir kaç genc fazla içmiştir.. fazla alkolün etkisiyle kağıda bişeyler çizmişler böylece grup oluşmuş. mangal ve alkolün verdiği şevk ve ihtiras şahıslara etraftan gelen sesleri farklı algılamalarına sebep olmuş böylece grubun soundu belirlenmiş.. böylece fantazi nu metal atmosferik synthsizeral fundementals türü ortaya çıkmıştır "albümdeki önsözden alıntıdır"[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 25 Ocak 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lol[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: 333, 25 Ocak 2005 19:34 tarihinde demiş ki: cok sevdiğim tarzı yapıyorlar bir sürü enstrumentali kullanıyorlar cok severim. bu ne demek abi. cof un her şarkısında çeşitli enstrumental varki zaten. hehe cümle anlamsız yüklemi bozuk bir kere[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla albumu aldım dinnedim.bi tek 10. sarkıyı butunuyle begendim.ama turkiye için bi ilk takdir etmek lazım...[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Cok kotu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bir kadın çizeceksini hiç beğenmedim.. bu şarkıyı hebele metal hübele metal diyip metalin içine sokmaya çalışmayın lütfen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aramaya inanmamışsın vardı ahada manga diye aratmayı dene[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: 333, 25 Ocak 2005 19:34 tarihinde demiş ki: cok sevdiğim tarzı yapıyorlar bir sürü enstrumentali kullanıyorlar cok severim. bu cümleyi sarfeden kişi haggard ya da therion dinlesin[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bence Türkiyede bir kesim var ki her yeni çıkan şeye özellikle metal müzikte "Çoluk çocuk işi" "Boktan" diyip geçiyor. Valla Gülşen'in satış rekorları kırdığı ülkemde keşke Manga, Mor ve Ötesi gibi gruplar çok daha popüler olsa da herkes dinleyip ucundan kırıntısından öğrenseler. Herşey önce dangadanak olmuyor rock dinleyenlerin bile az olduğu bir ülkede Death Metal bekleyemezsiniz sanıyorum. Yıllar önce Erkin Koray,Cem Karaca Türkiye'de elektro gitar kullandığında protesto mitingleri düzenleniyordu. Yine büyük hızdayız bu konuda.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mor ve Ötesi ile mangayı nasıl bir tutuyorsun ki? Mor ve ötesi gayet özgün bir grup,sözleri de şeylerinden sallama değil. Mangayı boşuna savunmayın LP'yi birebir taklit ediyorlar. Zaten LP'ye kılım.. Manga'nın sözlerinde de iş yok[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu rezil grup hakkında surada bayagı bir tartısılmıstı. orayı okuduktan sonra burada devam edelim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 keske kliplerinde manga olsaydı.Sadece muzıklerı bıraz hos kıpır kıpır;dinlersın ama sallamazsın.[signature][hline]Chemical, 25 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki: en süperi şeydir uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 number one falan bunlari gormeden once nev tv de bir kadin cizeceksin caliodu. her gun onun saatini tutturup seyrediodum. bi gun disari cikarken taksiye bile gec kaldiydim seredicem diye. adam dovuyodu assada beni[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gayet başarılı.. sözler de güzel.. hatta böyle Türk gruplarının piyasaya çıkması bence çok umut verici Türk müziği açısından.. değişik tarzlar dinlemeyi her zmn öcülük olarak gördük şu ana kadar... İsmail YK nın albümünün yanında Manga ya da bu tarzda alternative gruplarının boy göstermesi , "aha artık insanların gözü açılıo". ya eşit olabilir die düşünüorum.. zaten yılbaşı akşamı hayal kahvesindeki kalabalığın dinledikleri müzikleri aklıma getirince gözlerim dolu dolu oluyor.. lailalarda reina larda zıplayan gençleri orda vega ya gripine eşlik ederken gördüm.. üstüne üstelik dışarda çalan led zepplin i pink floyd u ya da doors u mırıldanır gibilerdi.. nerden nereye geldim içimde kalmış heh güzel şeyler oluyor. güzel şeyler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar