Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni benim için terketmek istiyor! OFF!!

Duruncu

Öne çıkan mesajlar

sen olduğunu söyleme bence.bana yapılsa böyle bişey sinrlenirdim.ama bunu daa da fazla uzatma.ve netten herhangi bi kıza aşık oluyosa da sennle beraberken bırak gitsin.bu kızın sen olman bunu deiştirmez ki sen deil de başkası da olabilrdi.
yani hem söyleme hem de bırak o çocuu.[signature][hline]aşk böceği
la petite ezique

Sosyal ağlarda paylaş

555in yazdıkları son mesajdaymış..
ben de dedim kisme bakamış mı bu yönden..

bence de yani adam sana bağlı falan değil ki sen neden bu kadar takıyorsun..Adam başkasına aşık olabiliyor ki hiç görmediği birisi..Ful sivilce+kavanoz dibi gözlük birisi de olabilirdi senin yerine internetteki kız..ve adam buna aşık oluyor..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

tüm sayfalara sabredemedim ama çok kolay bi çözümü var:
bu netteki kişiliğini açmayı düşünme bi kere, güvensizlik, yalancılık falan bence bir ilişkide sindirilesi şeyler diil. ki bu hareketin direk çok yanlış. herneyse eglenceli bişi geldi aklıma, netteki kişilik olarak bu çocuu tavlayıp sora üzebilirsin. netteki kişilik olarak kendinden (netteki) soğutup gerçek sana yönlenmesini sağlayabilirsin. netteki kişilik olarak bak bu yakın arkadaşımın msni diip kendininkini verip işleterek eğlenebilirsin.. off ben olsam.. neyse ya bence tadını çıkar![signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 03 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
İnsanlari birbirine asik eden dis gorunusleri degil genellikle hareket ve tavirlaridir. Ve bunlar o kadar basit hareketlerdir ki bir sigara içmesi bir adim atmasi vb. bile bu konuya girer...

+1

ya zaten aşk fln diil öylesine bir ilişkiymiş, bari üzülmek oflamaktansa dalga geçebilir. yoksa ..yoksası uzun.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duruncu, 31 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
Erkek arkadaşım çok içine kapanık bir insan..ne kadar uğraştıysam da bana açılmasını sağlayamadım. 2 senedir beraberiz ama son birkaç aydır herşey sallantıda.. :( birşeyler yapmak istiyorum. Onun beni sevdiğini biliyorum. Ama öyle çok tartışmalarımız oldu ki, yüzyüze geldiğimizde ne kadar olumlu da başlasa herşey bir yerden mutlaka birşey çıkıyor. :( Zaten bu yüzden ona ulaşmayı çok istiyorum. Bütün hislerini anlayabilmek ve ona göre davranmak istiyorum. Ama ne kendini anlamaya çalışıyor ne de beni.. :(
Sonunda ben de bunun için garip bir yol buldum.
2 aydır onunla başka bir kızmışım gibi internetten yazışıyorum. Chat yapıyorum.
Nasıl olduysa bir anda ikimiz de asıl hislerimizi baskı altında hissetmeden birbirimize aktarabildik.
Şu an internetteki bana aşık!! Ve internetteki ben için gerçek hayattaki beni terketmeye öyle bir cesaret aldı ki anlatamam. Gerçek hayatta benim söylediklerimi dinlemiyor, ama internette ne söylüyorsam inanıyor, mutlu oluyor. İnternettekini gerçeğe taşıdığım zaman başıma neler gelecek çok merak ediyorum. Sizin başınıza böyle birşey gelse ne hissederdiniz, ne yapardınız?? Şu an çok kararsızım.. kimi seviyor anlamış değilim..Ama ben hep aynıydım! :( dinlemedi ki hiç beni!
Offf bana bir derman...

tabiki suratına bile bakmam bir daha nası böyle bir yalana alet etti beni hani beni seviyordu derim içimden.[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Duruncu, 31 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
Erkek arkadaşım çok içine kapanık bir insan..ne kadar uğraştıysam da bana açılmasını sağlayamadım. 2 senedir beraberiz ama son birkaç aydır herşey sallantıda.. :( birşeyler yapmak istiyorum. Onun beni sevdiğini biliyorum. Ama öyle çok tartışmalarımız oldu ki, yüzyüze geldiğimizde ne kadar olumlu da başlasa herşey bir yerden mutlaka birşey çıkıyor. :( Zaten bu yüzden ona ulaşmayı çok istiyorum. Bütün hislerini anlayabilmek ve ona göre davranmak istiyorum. Ama ne kendini anlamaya çalışıyor ne de beni.. :(
Sonunda ben de bunun için garip bir yol buldum.
2 aydır onunla başka bir kızmışım gibi internetten yazışıyorum. Chat yapıyorum.
Nasıl olduysa bir anda ikimiz de asıl hislerimizi baskı altında hissetmeden birbirimize aktarabildik.
Şu an internetteki bana aşık!! Ve internetteki ben için gerçek hayattaki beni terketmeye öyle bir cesaret aldı ki anlatamam. Gerçek hayatta benim söylediklerimi dinlemiyor, ama internette ne söylüyorsam inanıyor, mutlu oluyor. İnternettekini gerçeğe taşıdığım zaman başıma neler gelecek çok merak ediyorum. Sizin başınıza böyle birşey gelse ne hissederdiniz, ne yapardınız?? Şu an çok kararsızım.. kimi seviyor anlamış değilim..Ama ben hep aynıydım! :( dinlemedi ki hiç beni!
Offf bana bir derman...

KESİN BAŞKA BİRİ VAR ! Bende böyle yapardım çünkü :)[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav...
6 9
Sosyal ağlarda paylaş

nelerle uğraşio millet...gençlik kayıp ahuahuahua...bu kişisel yıktı beni ya önce oya şimdi bu..siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün..
umarım mutlu olursunuz ne diyeyim:D ama durum zor hakkaten..senin de sevdiin yok bence takıntı olmuş..iki sene devam eder mi aşk..bence etmes..
sole;eğer ters tepki verirse zaten yaşamındaki en önemli iki şeyi de kaybedip yalnız kalıcak bana göre cesaret edemez..iki gün sora döner giderse de..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, bu topic i açtıktan 1 gün sonra çoğunluğun tavsiyelerinden güç alarak erkek arkadaşıma açıldım.
İnternetteki kız arkadaşı olarak msn de konuşmaya başladım. Ciddi bir biçimde girdim konuya..Ona tanıdığı kız arkadaşlarından biri olduğumu söyledim. Uzun süre sessiz kaldı. En son tahminde bulunmasını, eğer bulunmazsa onu derhal terkedeceğimi söyledim. Açıklamalarıyla beraber, ne haltlar yediğini öğrenmiş oldum.
Sadece ben değilmişim! Ne sanalda ne gerçek hayatta! :( Başımdan aşağıya kaynar sular dökülüverdi her bir ismi duyduğumda.. :(
Olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı. Çok fena kavga ettik. Herşeye çok olumlu yaklaşmaya çalışmama rağmen, bana son sözleri şunlar oldu:

- Hadi kızım anca gidersiiiiiin
- Uzaaaaa
- Narşşşşşş

Çoktan beni kafasında bitirmiş olduğunu öğrendim. Şimdiye kadar bulabildiği en iyi kız olduğum için beni el altında bulundurduğunu farkettim. :( :(

Bunları düşünmeden önce acaba içkili miydi, morali mi bozuktu diye aptal aptal düşündüm, pozitif olmaya çalıştım.. O isimleri, onlarla yaptıklarını salladı mı acaba diye şüphelendim.. Mail adresinin şifresini tahmin etmeye çalıştım ve nasıl olduysa tuttu.. Her bir söylediği isim, onlara yazdıkları... Nasıl kötü hissettim bilemezsiniz... Boşyere iki senemi ailemden uzak onun yanında başka bir şehirde harcadım, pek çok şeyden fedakarlık ettim...
Ne diye yaptıysam? Umarım, bir an önce aklım başıma gelir de, hayal kırıklıklarımı unutur hayatıma bakarım... Böyle olması iyi oldu.. Belki hiç internette onunla konuşmaya çalışmasam ne olup bitiyor hiç haberim bile olmayacaktı... Aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler başıma geldi.. Salaklığıma yanayım...
Şu an bana verdiği tek şeyin bir krampla beraber miğde bulantısı ve boğulma hissi olduğunu görüyorum... Belki bazılarınız onun beni sevmediğini bildiğim halde peşinden koştuğumu düşünecek ama böyle değildi... Ne zaman ondan ayrılacak olsam, ya telefonla taciz eder, tehtid eder, yalvarırdı.. Acıyıp mı döndüm hep ona, sevdiğim için mi, yoksa beni seven birine bu kadar çok ihtiyacım olduğu için mi hiç bir fikrim yok ama şu an her ne nedenden dolayı yapmış olursam olayım bunları, hepsinin boşa olduğunu anlıyorum...
Elimden geldiğince gülümsemeye, unutmaya çalışacağım.. Artık onu sevdiğimden değil, incinen gururum yüzünden sinirli ve üzgünüm... Ona açılmam herşeyi farketmemi sağladı.. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

[Bu mesaj Duruncu tarafından 08 Şubat 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası çok üzüldüm... Keşke yapmasaydın demek isterdim ama bir yanımda iyiki yapmışsın diyor...

:(:(:(

Üzüldüm gerçekten.. Umarım hayatında başkaları da bunun gibi üzmez seni...[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

ÇOk kötü olmuş ama takma kafana.Kimse için ğlamaya dfeğmez,değecek insan ztn ağlatmaz![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

aha benmiyim lan o ?
teşhisi koyam erkek arkadaşın bir evet bir asosyal. Zorla güzellik olmaz internetten konuşun paso yaklaşma pek :P[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 08 Şubat 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
aha benmiyim lan o ?
teşhisi koyam erkek arkadaşın bir evet bir asosyal. Zorla güzellik olmaz internetten konuşun paso yaklaşma pek :P

Sanırım mesajımı ikinci bir topic adı altında açmalıydım... Sonuçlar belli oldu Ferrero.. Şimdi sadece birkaç iyi söz duymam lazım.. Unutmak için tavsiyeler...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

git arkadaşlarınla bar kapat bişi yap cebindeki para bitene kadar harca bence :) mesela ben hercanım sıkıldıında bi tane zippo alıorum oyalıo beni geçen gün kurbaalısını aldım mesela :D koleksion olcak böle giderse ama unutturuo saçma şeleri ;)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...