innworker Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 https://www.youtube.com/channel/UChgw9j5_4YfqLFew71Yzz1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 cokomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 üff slk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 31 milyon görüntülenme ? Nasıl ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 sadece turkler izlemiyorki bu videoyu. hristyanlarida katarsan isin icine, gayet beklenir bir durum 31 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=VmrZYft2bFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 innworker said: sadece turkler izlemiyorki bu videoyu. hristyanlarida katarsan isin icine, gayet beklenir bir durum 31 milyon. Turkler VS Hristiyanlaar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 ne içiyor sabah sabah merak ettim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 hep merak etmisimdir. abi koyluler kolayla tanistilarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 mı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 benim sehirde biz mi yi bitisik yaziyoruz. hatta koylunun sabah dedigi, bizde aksam oluveriyor gardas. https://www.youtube.com/watch?v=s1kVBOSwDKg sabah sabah cok iyi gitti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 aferim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 paradoksalkedi said: 31 milyon görüntülenme ? Nasıl ya... youtube'u en çok kullanan millet bizimki herhalde. salak salak youtuber türemiş son 1 yılda. youtube videolarını izleyen youtube kanalı gördüm en son öeeh dedim. 2 günde 500k falan izleniyor bi de bunların videolar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 youtube de o isleri ingilizce yapan yabancilara laf atmiyorsunda, gidip onlari ornek alarak o isi turkce yapanlarami laf atiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 masa said: https://www.youtube.com/watch?v=VmrZYft2bFY hahahah cem reis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 innworker said: youtube de o isleri ingilizce yapan yabancilara laf atmiyorsunda, gidip onlari ornek alarak o isi turkce yapanlarami laf atiyorsunuz? da da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 ebola turkiyeye gelse bile sizi bitiremez tek basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 türkiye'ye olacak. ilk harfi de büyük olmalı ama ben küçük harf tercih ettiğim için ona bi' şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 benim klavyede yok o karakter. ne yapayim simdi? turkce yazmiyimmi? ayrimcilikmi yapiyorsun insanlarin klavyeleri uzerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Lezzetsiz troll hic cekilmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 var. bilmiyorsan senin yetoluğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip. kaldi ki niye ogreniyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 ayıp olmasın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 utanma davranisi bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 de bitişik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar