Meow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2026 df, 11.02.2026 16:27 tarihinde dedi ki: yıllardır hep dışarıya çalışan yazılımcı olarak paralelde kendi ürünümü geliştirmeye başladım. yapay zeka sektörün içinden geçecek. son yıllarımız. kendi ürünümüz üzerinden para kazanamazsak sıkıntı çalışmazsa haber edin, bir yazılım fikrim var, sektör müsait, tek competitor var o da tekel ve çok pahalı, arkada çalışan algoritma gördüğüm kadarıyla çok basit bir matematik üzerine kurulu, öyle köylü de değilim teknoloji okur-yazarlığım vardır, hedef müşteri kitlesinin hali vakti yerinde, satış rakamlarını bilmiyorum ama yıllardır sattığını biliyorum, çok geniş değil rafine bir kitleye hitap ediyor, yazılım tarafı ve marketing gerekli bir miktar, bende yazılım yok ben de hedef kitle arasında olduğum için gördüm, anlam veremiyorum nasıl rakip çıkmadı nasıl bu adam(tek adam) bu fiyata bu yazılımı satıyor diye, 10 sene sonra bu yazılıma gerek kalır mı bilmiyorum ama 4-5 yıla hala gerekli olacağını ve yapay zekanın dokunmayacağını biliyorum. Ne yazdım be.
Öne çıkan mesajlar