Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Selamlar. Acı şikayetiyle KBB'ye gittim. Yirmilik dişimin etrafı ve yanağıma doğru beyazlama var. Doktor ağız ülseri dedi gargara verdi yirmilik dişin, diş etini sürekli tahriş etmiş dedi. Sizce diş hekimine ya da dermatolog a gitmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 gitme. sene 2017 internet var aç bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 dişe gidicen tabi.. diş ve ağız sağılı diyor adamlar yerlerine. yirmilik apse yapmıştır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 afttır o aft. CO3 bas geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 normalde çıkan aftlar gibi değil bi 10 katı falan belki daha büyük ya düzgün de değil şekli hipokondriak olduğumdan tırsıntı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 hipokondriyak varsa önce pskiyatriste gitmen lazım hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 bende de vardı, en ufak bişi olduğunda aha aids oldum, hiv oldum diye test yaptırıyordum. kendi kendine geçti sonra bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 üniversite hastanesinin diş hekimliğine git, oral diagnoz diye bölüm oluyo adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 senko said: bende de vardı, en ufak bişi olduğunda aha aids oldum, hiv oldum diye test yaptırıyordum. kendi kendine geçti sonra bendeki. olum sen erenle nasıl uyuyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 uyandıktan sonra elisa testi yaptırıom işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ağız içi sanmıyorum deri aka derma'dan sayılsın geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 cinsel testleri en kolay nası yaptırıyoz ya bu arada hani çok renkli bi hayatım yok ama belli bi corner stone'u da geçmişimdir nolur nolmaz yarın biri sorar çıkartır belgeyi gösteririm falan dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 senko said: hipokondriyak varsa önce pskiyatriste gitmen lazım hocam. o konuda gittim tedavi oldum. ama stresli olduğum dönemlerde böyle proc luyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ağız içi için dermatolog ne bea :D ağız ve diş sağlığı işte olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yav said: cinsel testleri en kolay nası yaptırıyoz ya bu arada hani çok renkli bi hayatım yok ama belli bi corner stone'u da geçmişimdir nolur nolmaz yarın biri sorar çıkartır belgeyi gösteririm falan dfs hastanede tercihen üniversite hastanesinde yaptır, para kazansın garibanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 cinsel testler derken ?? hani biraz birseylerin farkina varmis olmaliydin simdiye kadar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 dermatolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 hiç yeri değil ya yazmayayım daha fazla sfd sıkıntı yok merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 abi dermatolog saçma mı? ağız içi de epitel yüzey değil mi? bir dişçi ya da doktür yazsın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 drall doktor ona güvenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Eliza Testi yaptır yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 ağız diş ve çene cerrahına görün. oral patoloji eğitimi de alıyorlar yoğun biçimde. 20 lik gg lenecek büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 benim alt çene çok dar zaten o yirmilik de tam çıkamadı hafif gömük duruyodu hep üstündeki dişetini piç etti heralde. tavsiyen var mı eskişehir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 yok be abi tanıdığım. malzeme satan depoculara bi danışabilirim ama istersen, piyasaya hakimler sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 evre baltalı diye birini buldum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar