razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yurtdışından swift ile euro gönderildi ama henüz ulaşmadı, 3-4 iş günü sürüyormuş anladığım kadarı ile. şunu merak ettim, para benim tl vadesiz hesabıma gelecek. dolayısıyla geldiği gibi kur ile tl'ye çevrilerek hesabıma geçecek heralde. şimdi ne zamanki kur alınıyor? tam paranın hesaba geçtiği an mı, yoksa karşıdan gönderildiği an mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 abi euro veya usd hesabi ac + 3-4 gun surmez swift. online islemlerden tek tusla evraksiz acabilmen lazim. duzenli olarak her hafta odeme yapiyorum / aliyorum, max 2-3 gun. sabahtan gonderildiyse 2 gun. USD/EUR odeme aliyorsan bankanin onu convert/ellememesi lazim, benim yerime bu islemi yapsalar baya sikinti cikarirdim. edit: kendi rate'lerinden para hesabina gecerken cevrilir gonderildigi tarih esas alinmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 forex'ten cektiysen OM yap, bir iki uyarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ya euro hesabı açmıştım ama tl hesabının iban'i vermiştim çoktan o yüzden geçti. zaten şu ara euro peak noktalarında geziyor o yüzden çok sorun değil. merak ettiğim havuz'da artık nerede duruyorsa gönderildiği kur mu yoksa hesaba geçtiği anki kur mu işleme alınacak. edit: hah tamam para geçtiğinde çevriliyorsa kendi rate'i dediğin şu anki piyasa değeri işte değil mi? yani şu an 3,96 görünüyor ve şimdi geçse bundan geçecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 banka ayarlayabilir onu ya. enpara'da benim TL, USD ve EUR hesaplarım var. hep TL ibanını veriyorum ama gelen para hangi kurdaysa o hesaba geçiyor mesela (yanlışlıkla keşfettim bunu da). dönüştürürken evet, aynen dediğin gibi o anki kurdan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 para hesaba girdiği an ki kur neyse o şekilde çevirilir. en sağlıklısı euro hesabı açıp o ıbanı kullanman. diğer türlü dediğin şekilde sürekli kullanman hatalı bir durum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 tamamdir sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar