Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 (düzenlendi) Animasyonların kötü olduğuna katılmıyorum. Daha geçen sene çıkan High Rise Invasion'u, Record of Ragnarok'u, Way of Househusband'ı, Tesla Note'u filan bir bölüm bile izlemiş birisi bu animasyon tercihini -bence- eleştiremez. Adamlar George Orwell alegorisi bile yapmış, buna rağmen millete yaranamayacaksa zaten yansın bitsin bu anime sektörü. Şubat 26, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2022 şahane haber ama teaser çok büyük spoiler olmuş ya, beklemiyordum o chardan onu. çok günahı alındığına katılıyorum. her ne kadar eski sac gibi bazı mekanize kısımlar hariç 2d yapılsaydı keşke desem de kesinlikle 3d anime yapımlar arasında üst segmentte animasyon. 100m$ bütçeli 1,5dk blizzard oyunu introsuyla kıyaslamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 sezon 1 i öğüre öğüre seyrettim. midem bu cgi rezaletine bir sezon daha nasil dayanacak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2022 Ben bunu hiç beğenemedim. GITS olan her şey için izledim ama çok büyük hayal kırıklığı oldu. Sadece CGI değil konu olarak da zayıftı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Ya görsellik evet tuhaf ama bu dizi sarmıştı 2.sezon iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 cikmis 2. sezon, 12 bolum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 henuz bitirmedim ama 2. sezon daha bir "gits" olmus bence ilk sezonun dagda bayirda gecen bolumlerine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 bayağı bir ertelemiştim salim kafayla bir oturuşta izlemek içim, sonra araya birşeyler girdi, unuttum hatırladım derken nihayet izleyebildim ikinci sezonu. mükemmel olmuş bence, eski sac serileriyle bayağı örtüşüyor. son iki bölüm zaten hepten uçtu gitti. keşke 2d animasyon olsaydı ama diğer her bakımdan fazlasıyla tatmin etti. ben char tasarımlarını da sevmiştim kushinov’un. Spoiler rip purin. insanlığı hem hayalde hem gerçekte yaşatmak çok ilginç fikirdi ama bence de doğrusu o rüyadan uyandırmaktı. umarım ileride gene devamlar yapılır. cidden şimdiden özledim, izlerken izlemeye kıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2023 2. sezon bir tık daha iyiydi. Sıkılmadan bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar