samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 memeden soğuttun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bimde annesinin g.tünü gören çocuk ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 gunbuster diye geldim ne cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Utk said: bimde annesinin g.tünü gören çocuk ne yapsın Ya bende ilk sunu dusundum sdf Omurluk tramva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Laurelin said: homo comarus Adfsdfs gerizakli ya deli kahkaha attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 _Rave said: çingeneler çok acayip tipler ya.garip bi rahatlıkları var. lisedeyken kadıköy iskelesinin orda 5-10 kişilik bi çingene sürüsü 'gel ağzıma sıç,senin bokunu yerim ben'' diye takılmıştı.hayatımda bidaha okadar ekstrem bi iltifat daha almadım sdfs. ya ben de daha önce talihsiz bir şekilde tanık oldum bir kadının hırsızlığı fark edilince soyunmaya başlamasına. Zaten dungeon party şeklinde geziyorlar 3-4 kadın yanlarında 10 tane çocukla, hırsızlık yaptıkları belli olunca özellikle direk kaosu başlatıyorlar, benim gördüğümde polis de gelmişti ona rağmen mukayyet olamadılar, uzaklaştı party ara sokaklara doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Laraken said: abi bim paralel evrene açılan bir kapı; hırsızlık, göt meme açma gibi yaşadığımız evrende değişik olacak şeyler o evrende zerre garip karşılanmıyor. bir buçuk metre ötesinde maskeli, pompalı silahlı hırsızlık yapılırken tuvalet kağıdı seçen eleman falan vardı. source pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 source https://www.youtube.com/watch?v=OqSVAL2Outk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 sdsds yine de hic biri cikarip laps diye karisinin eline veren dedeyi gecemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar