innworker Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bugune kadar aldigim ikinci ellerin ne kadari bozuk ciktisa veya bir sorun oldusa, hic urunu geri istemeden 2. sini gonderdiler bircok urunun herzaman ama garanti durumunda nasil oluyorda kontrol etmeden sifir alinmis urunun yenisini sana gonderiyorlar olayi banada biraz garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Kusura bakmayın anlatamadim galiba. Önce bozulani adamlara ulastiriyosun tabi ki. Onlar sana şu adrese gönderin diyor ptt kargo ile. Tespit ettikleri bazı arizalarda direk yenisini gönderiyorlar. Sizin anlattıklarıniz ve gönderdiğiniz fotolar sayesinde. Mesela işlemci bozuldu. intel müşteri hizmetleri ile irtibata geçiyorsunuz. Arıza bildirisine çok hızlı dönüyorlar. Sizi onlar yönlendiriyor. ptt kargo ile şu adrese gönderin diyorlar. Ardından size yenisini gönderiyorlar. Tamiri mümkün olmadığı için. Yukarda ki arkadaşın dediği gibi. Mesela adamlar senden fotoğrafını çekip gondermenizi istiyor. Bakıyorlar duruma. Tamam o sizde kalsın biz size yenisini gönderiyoruz diyorlar. Şu örneği anlatayım, kasanın içinde sistem çalışırken corsair sıvı soğutma cortlar, anakart işlemci pert olur, Corsair ile görüşüyorsun. Zararını anlatıyorsun. ee adamlar gormek isteyecek. Güzelce cekiyosun fotolari hatta video. Senin bir hatan da yok. Böyle anlaşılınca. Adamlar sana anakartın işlemcinin ve sogutmanin sıfır kutusu açılmamış :Dbir tık üstünü göndeririyor. Bu yaşanan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 işlmeci 1400 ssd 900 sıvı soğutucu 425 bunun altına inmeyi düşünmüyorum. ne kar ne zarar. ayrıca sıfır seagate 1 tb barracuda 7200 rpm hdd eklendi. tr garantili, garantiden sıfır olarak değişimle geldi. 1 adet 175 tl kargoyu yurtiçi ile uygun fiyata gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 SSD'ye nakit 700 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 fiyat cok guzel, oluculuk yapmayin yahu. marksman said: işlmeci 1400 ssd 900 sıvı soğutucu 425 bunun altına inmeyi düşünmüyorum. ne kar ne zarar. ayrıca sıfır seagate 1 tb barracuda 7200 rpm hdd eklendi. tr garantili, garantiden sıfır olarak değişimle geldi. 1 adet 175 tl kargoyu yurtiçi ile uygun fiyata gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Podolski said: SSD'ye nakit 700 veririm. aldıgım fiyata satıyorum. +kargo parası ile beraber zarardayım malesef o fiyatlara inemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ineceksin pastor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 900'e satılır gibi denesin şansını zor durumda kalırsan ben 700 lira verebilirim aklında bulunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 işlemci + soğutucuya 1200 verebilirim teklifim dursun şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Ben 1300 veririm işlemci + soğutucuya. Kargo da benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 1307 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Samsung 960 evo MSI Z97-G43 Takılır mı? Takılırsa nasıl takılır bu m2 slot dedikleri terane yok sanırım bu ana kartta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 msi nin sitesinden baktımda bahsettigin anakarta. m2 slotu göremedim. bazı forumlarda da bahsedilmiş. muhtemelen yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 m2 slot yok evet ama acaba başka şekilde bağlama yolu var mı? Nihayetinde PCI-E kullanıyor ya hani bi adaptörle falan bağlanırsa diye şeyetmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 İşlemci ve soğutucuya 1500 çalışır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 evet öyle bir şeyler var da emin değilim. bir bilene danışmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Esh banlanmayaydı iyiydi :) Ben şunu bir araştırayım bayaaa niyetliyim çünkü. Eğer yapılabilecek birşey ise alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 ölücüler arasından yıldız gibi parladın bıngıl ama üzgünüm. sahibindene felan koydum. satılacak yakında hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 donanım / topla baslıgında bilgili arkadaslar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7744 Bununla çalışıyormuş. Benim durumumda olan başka arkadaşlar da varsa bilgisi olsun. M2 soketinde ne performans veriyor ise aynısını da veriyormuş. Bi hesap kitap yapıyım ben bunu alırım. Yapıyorum bi güzellik bari tam olsun diye diye en son bilgisayara kendim çökecem sdfgdsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 960 evo m.2 sata dir evlat. senin aradigin hiz m.2 nvme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 işlemci ve sıvı soğutucu satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar