totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 sevgili patiler şimdi masaüstü pc için elimde tp-link tl-wn822n 300mbps usb adaptör var modemle arasında ki mesafe 5 metre var ya da yok(modem salonda). 35mbit bağlatım var. modemin yakınında tabletle hız testi yaptığımda 32mbit/sn alırken. masaüstü 18-22mbit arası takılıyor. tabletle masaüstünün olduğu yerden test yaptıgımda yine stabil 32mbit alıyorum. ne yapmak lazım? modem içerisinden veya usb adaptör içerisinden bir işlem yapmak gerekiyor mu?
paramecium Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Selam, Bağlantı hızım: 3.00/24.00 Mbps Test hızım: 2.25/23.16 Mbps Ping: 8 ms Modem: ZTE H168N Router: Netgear R7800 Wifi adaptör: Netgear A6210 Bence adaptör ile ilgili bir sıkıntı var. Saygılar.
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Sorun: a) Masaüstünde olabilir. Test yaptığın browser veya windows ayarlarınla alakalı bir durum var mı yok mu ona bakabilirsin. Farklı browserdan ve farklı hız testleri ile deneme yap. Gerekirse rastgele bir torrent ile maks hızını görmeye çalış. b) USB wireless adaptöründe olabilir. Driveları güncel mi? Default windows sürücüsünü mü kullanıyorsun? Başka laptop/masaüstünde deneyebildin mi? c) Düşük ihtimal modeminde olabilir. Firmware güncel mi?
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Selam, Adaptörün hız ayarlarına bakmayı da unutma. Saygılar.
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bende daha adisi var ama internet hızında problem yaratmıor ama 2.4ghz wifi bağlantılı mouselarda lag yapıor asdfsdff
totemic Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 akşama dediklerinize bakıcam. olmazsa modemi aynı odaya alıcam.
Genwa Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Bende de aynı cihazdan var. Benim sorun direk windows 10'un driverları bozması. Aslında bağlantı hızı iyi ama 10 saniyede bir fena latency giriyor sonra düzeliyor falan. Çözüm bulamadım, bi aptal güncelleme sonrası başladı herşey. Tek bulduğum workaround, pc yi açar açmaz driverı baştan kuruyorum öyle bağlanıyorum. Bilgisayar her baştan başladığında aynı şey oluyor.
totemic Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ya ben ona driver falan yuklemedım taktım çalıştı. driverlarına baktım v4 benimkisi win10 için yok acaba ondan mı yapıyor?
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 şu sorunu hala çözemedim. 18-20mbit arasından bir gram yukarı çıkmıyor. ipad ile masaüstü ile aynı yerden hatta modeme daha uzak olan yatak odasından ölçüyorum sabit 32mbit. bu arada usb modemin markası tp-link tl-wn821n'miş.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Genwa said: Bende de aynı cihazdan var. Benim sorun direk windows 10'un driverları bozması. Aslında bağlantı hızı iyi ama 10 saniyede bir fena latency giriyor sonra düzeliyor falan. Çözüm bulamadım, bi aptal güncelleme sonrası başladı herşey. Tek bulduğum workaround, pc yi açar açmaz driverı baştan kuruyorum öyle bağlanıyorum. Bilgisayar her baştan başladığında aynı şey oluyor. güç ayarlarına gir driver menusunden, "windows un gücü korumak icin bu aygıtın gücünü kesmesine izin ver" gibi salk bi opsiyonu var, onu kaldır.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 totemic said: şu sorunu hala çözemedim. 18-20mbit arasından bir gram yukarı çıkmıyor. ipad ile masaüstü ile aynı yerden hatta modeme daha uzak olan yatak odasından ölçüyorum sabit 32mbit. bu arada usb modemin markası tp-link tl-wn821n'miş. masaüstü cihzdaki dongle nedir?
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 abi tp-link wn821n wifi adaptör taktım usb'den dongle derken bundan bahsediyorsun sanırım. modem ise ttnetin verdiği zyxel vdsl2 modem.
Öne çıkan mesajlar