Seru Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bi kaç saate benim de keyi veriyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 battlenet'in sitesine girin baştaki eu. uzantısını us. yapın sonra dolar ile alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 destiny iyidir tereddut etmeye bile gerek yok almak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 cdkeys'in gönderdiği key "region restricted" çıktı, aktive edemiyorum. ticket açtım bakalım. Daha evvel aldım ordan kod, sorun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 3 dakikada degistirdiler benim sdfg ama dogal olarak residency proof istiyo adres ve kart olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 cdkeys gelmedi, enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 durmaplay keyleri göndermiş. oyunfor'dan aldıydım ben gelmedi key hala yarın muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Glatheros said: destiny iyidir tereddut etmeye bile gerek yok almak icin. hmm bunu dedim ama duzeltmeleri gereken birsey var. PC'de controller takinca aim assist calisiyormus, millet controller simule edip aim assistli mouse keyboard kullaniyormus betada, her yere yazmislar kaldirin diye, bungie pek iplememis. Konsolda da zaten xim laneti var, burda duzeltmezlerse pvp'ye girilmez oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Esh said: 3 dakikada degistirdiler benim sdfg ama dogal olarak residency proof istiyo adres ve kart olarak ticket'a cevap vermediler hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 live chat 1 dakika icinde geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 key maile geliodu dimi? bana halen yollamamislar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 cdkeys'de ilk aldığında gelen mail'de "download" linkine tıklayınca çıkıyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 restricted dedi ticket acalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Miraul said: key maile geliodu dimi? bana halen yollamamislar =( download linkine tikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Live chat falan da çıkmıyor ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 abi blizzardda nasil cikmiyo ya? direk cikti bende gorusme saatleri disinda diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 velkam tu midil iist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 middle east olduysak niye hala euro üzerinden fiyat çakıyor şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Blizzard live chat'i denedim. Adamlar diyor ki cdkeys'in key Region 3 (EU), ama Turkey is Region 5 (middle east). Blizzard account'um EU, Store EU. Oyunu almaya kalktığımda region EU gözüküyor ama activate ederken region 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 cözüm varmi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 cdkeys cevap vermiyor mail'larıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bana da aynı şey oldu, ticket açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Hi, Apologies for the confusion. We regret to inform you that there has been a mix up with the region information on Destiny 2 PC and this code is Europe region locked and will not work in your country. I've forwarded your request to have your order refunded for the unused key. We will get back to you once the refund is processed. This usually takes 24-48 hours. We truly appreciate your patience. Kind Regards, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Hi, Thanks for getting back to us. We are unable to obtain a localized version so we have had to refund your payment. Kind Regards, Ruby, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 durmaplayden alinan keyler calisiyormu sorunsuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar