Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolabi acan kedi

innworker

Öne çıkan mesajlar

@laraken
bu resim yeni degil. yaklasik 1 sene takildi evde fakat sonra olduruldu uzucu olarak. tam bi pcti :D ustumuze dogru kaciyordu korktugunda xD arada hala halisnasyon falan goruyor gibi oluyorum mutfaktayken :)

sincapta vardi ama onceki kaldigim eve geliyordu her zaman findik verdigim icin. hatta bi ara odaya sikismiti sincaplardan biri, ne yapacagimi sasirmistim. mina komus olarak gordum odanin iceri girdigimde. hatta korkudan masama falan esemisti :( bir kere direk elimden veriyim derken sasirmistim o dislerinin ve elinin kuvvetine, elimi isirdiginda ve tuttugunda.

hatta hatta ilk kaldigim ev apartmandi. 4. katta otururken, bu apartmanin catisina cikilan merdivenden (bu tipte https://camo.githubusercontent.com/6653a1fd3d2de35f11fe9ed3c177fd4f8e8c1c67/68747470733a2f2f696d6167652e6672656570696b2e636f6d2f667265652d69636f6e2f6c61646465722d7468696e2d6f75746c696e655f3331382d34323037312e706e67) raccoon tirmaniyordu xD
Sosyal ağlarda paylaş

vay arkadaş tek encounterım gelincik ile oldu ya, o da şöyle bi baktı sktirolup gitti. bi yemek falan vereydim bari de beklemedi. ha fare falan çok gördüm tabi, tarla fareleri inanılmaz oluyor. çok şirinler fsdf.

öldürülmesi yazık olmuş ya, mis gibi takılır hayvan kulak falan da kemirmez zaten öyle inanmayın sdfsd. sincap çok istiyorum doğada yaşarken arada gelsin fındığını vereyim takılsın diye de nerde ankara bozkırında sincap işte. şehirde bi de yani. kuğulu parkta, kuğuyu kesip yemiş insanlar yaşıyor burada dsfsdf.

bu söylediklerim sıçan için geçerli değil bu arada. kediden büyük sıçana karşıyım dgfdg.
Sosyal ağlarda paylaş

al bak bu benim sokak kedilerimden biriydi izmirde iken:
https://forum.paticik.com/read.php?22,5362113

cok kedim oldu ama resimleri yok dijital olarak elimde. bu en farkli kedilerimden biriydi. kedilerden cok cirmak yedim ama bunun hicbir zaman tirnagini gormedim. cok degisikti ve sakindi. cok ozluyorum bu kediyi. okula giderken her zaman 6:45 kapinin onune gelip okul ayakkabima yatardi. annemin dedigine gore; 6:30 da kapiyi acip baksan goremezsin, hatta 7:00 da acsan dahi orda olmaz derdi. nasilsa benim ne zaman okula gitcegimi bilip, gelip beni karsilardi kapida ve sonra otobus duragina kadar gelmeye calisirdi ama trafik oldugu icin korkup yari yolda geri donerdi bahceye. en son olarak gene dicem, sakinligi gercekten cok guzledi. cok ozluyorum :(

not: yonetici falan gorurse banlamasin beni eski accountum banli diye. o accountu actigimda 16-17 yasindaydim ve velettim. neden banlandigimi hatirlamiyorum vede hakli bir ban gibi hatirlamiyorum. tasak gecerdim ama saldirida bulunacak bir tip degilim insana veya kisilige. hala merak ediyorum neden ve ne mesajdan veya davranistan (veletlik disinda) banlandim diye. paticik karisik biryer ve buyuk ihtimal malda cok bulunmustur. arkadasimin biri zaten uyardi burada daha once cok rahatsizlik veren ve tekrar tekrar hesap acipta saldiranin oldugundan. oyle biri oldugumu gorurseniz gene banlayin izin veriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha bu cok iyidi xD
evi bok goturmuyorda, bir ara bir durumlar oldu o ara belki bilmedigim veya cok az bildigim seylerden kaynaklanmis olabilir bu farenin gelmesi. ama onun icin ilk once oteki black-ice in da katkida bulundugu basligimdaki mesaj sayisi 100 u gecmesi gerek. yoksa catlada patlayin bu fare nasil geldi sorusu uzerinde.

saka bi yana, yasadigim yerde fare olmazsa evde yada evin bir doneminde en azindan. buyuk ihtimal nasil engelliyorsunuz sorusunu sormaya gelirler kapiniza.
Sosyal ağlarda paylaş

mesajda varya iste kedimin oldugu. miyaw1 ama tanimazlar beni burda. ben scuniverse de takiliyordum cok iyi geyik oldugu icin. sonra burayi duydum ve iyi geyik geciyordu ama garip biryerdi ve hala oyle diyebilirim nispeten. o zamanlar sanirsam acik uye alimi vardi ve her tur cesit insanda vardi hatirladigim kadari ile o yuzden geyik disinda direk saldiran tiplerde vardi her mesaja ve bende cok cok buyuk ihtimal karsilik veriyordum bu tiplere scu gibi cok rahat ortam sanipta ve ban geldi bilmedigim sebebten. yabanci ortamlarda var bu tipte ama scu nun medic tarzi geyigi ile paticigin garbage bolumu ayri bir yer bu gunes sisteminde su anda yasadigim kadari ile.

ha ek olarak ben ondan sonra account actim gene sanirsam benim
accountumun harflerimin tam tersi olarak ve sonra direk ban geldi xD ondan sonra zaten birdaha ugramadim buraya ta ki sanirsam gecen seneye kadar. oda sanirsam link gormek icin uyemi ne olmak gerekiyordu veya baska bir nedenden hatirlamiyorum. ama ama hala merak ediyorum niye banlandi eski accountum diye.

zaten arkadasim hatirlatti burayi bana. yoksa aklima gelmezdi bile burasi. en son ne zaman turkce bisey yazdigimi hatirlamiyorum xD
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...