yevaud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 cnbc-e demi yayınlanacak dizi ? Buffy ne oldu ? kusura bakmayın ben şubattan beri izleyebiliyorum o yüzden ppek fazla bilgim yok ama yakında bütün sezonları çemkeye başlıcam netten :D[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 40gb cekmeyi goze alion yani bravo .)[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya valla bu hafta noldu ben yurda yerleşirken izleyemedim zaten yurtta da sonradan keşfettim televizyon olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 valla 2 mbps hat var[signature][hline]ASLI GİBİDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 angel bölümlerinin olduğu zaman paticik'in göçmesine uyuz oluyorum 1 değil 2 değil sürekli olmaya başladı bu adam gibi oturup bir yorum bile yazamıyoruz ya :P walla hayatımda izlediğim en güzel bölümlerden biriydi o elemanın parmaklarını kesmesi falan öff .. reaper yeah :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Kingpin katılıyorum. (her konuda :)) Gerçekten izlediğim en iyi bölümlerden biriydi. Gerçi daha iyi bir şey bekliyordum Reaper isminden ama. (Orakçı olayına koptum o ayrı) Adam beklediğim gibi çıkmadı. Ama başlangıç falan harikaydı cidden. İzlemeeyn baya şey kaçırdı yani.[signature][hline]Kafam basmadığı için arada yanlış mesajalr yazabilirim. Lütfen mesaj sahibine bu hataları normal bir dille belirtin. Eleştiriyi yararlı bulurum ama sınırlarını aşarsa pek sevimli olmazlar ve karşı tarafı aksini yapmaya iterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Eh be sonunda beğendiniz bir bölüm :D Güzel bölümdü hakkaten, Spike'ın üstüne kuruluydu ve Angel'in en az göründüğü bölümlerdendi. Hafiften bir Spoil yapiim, ilerde birde harmony üstüne kurulu bölüm var. Angel ile Spike'in birbirlerini ne kadar sevmediklerini söyledikleri sahne süperdi. Gerçi spike'ın oraya oturamaması lazmdı normalde. Otursa bile koltuğun göçmemesi gerekirdi. Aslında Reaper'in da söylediği gibi çok isterse cama dokunup cisimleri kaldırabilio ve belkide orda farkında olmadan normal davrandığı için oturabilmiştir koltuğa. Spike bölüm sonunda champion'lığını kanıtladı. Çaylak champion hehehe.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 dertli bilincalti oturabilecegini dusunuyo normalde de dusunerek bilncaltini kontrole debildigi icin (yani bunu kavradigi icin) dovuyo reaper i[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Biri bölümü anlatabilir mi?[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 "Spike hayaletler görmeye başlar ama şirketteki elemanlar tarama yapmalarına rağmen bişi bulamazlar. Spike angel ile birbirlerinden ne kadar hoşlanmadıklarını konuşur. Angel Spike'a şiirlerini sevdiğini söyler. O arada spike tekrar hayaletleri görmeye başlar. Şirkette tam teşekküllü bir tarama yapılır ama hala tek hayalet Spike görünmektedir. Sonra Spike birden diğerlerine görünmez olur. Hayaletlerden biri Reaper'ın geldiğini söyler. Lorne bir falcı bulur Spike'a ulaşmaya çalışırlar ama Reaper falcıyı öldürür. Bu arada Fred Spike'i tekrar canlı yapacak bir yöntem geliştirir ama çok büyük bir enerjiye ihtiyaç vardır. Gunn Angel ile beyaz oda'ya çıkar ve panter'den biraz güç ödünç alır. Bu sırada spike Reaper'in gerçek yüzünü öğrenir. Reaper eskiden hastaları üstünde deneyler yapan bir doktordur. Wolfram Hart Los Angeles şubesini kurmak için onu kurban etmiştir. O ise bir şekilde dier insanların ruhlarını cehenneme göndererek kendisini cehennemden uzak tutmuştur. Spike önceleri Reaper'a dokunamaz ancak Reaper'in kendinden konuşması sırasında "çok istemek" sözcüğünü iyi hatırlar. Bu sefer Spike Reaper'a üstünlük sağlar ve dövüşürler. Bu sırada Fred ortamı hazırlamıştır. Yerdeki latin harflerinden oluşturulmuş çemberin içine giren hayalet tekrar canlanacaktır. Spike tam çemberin önündeyken Reaper bu sefer Fred'in boğazını sıkar ve öldürmekle tehdir eder. Spike ise Reaper'in yanına teleport olup onu çemberin içine iter. Reaper tekrar insan olmuştur. Angel Reaper'ı etkisiz hale getirirken Spike tekrar görünür ve Angel'a onu öldürmemesini söyler. Angel'da Eve'a danışır ve Reaper'i sonsuza dek tutacak metal bir tabuta kapatırlar." Böyle bişi işte. İlerde daha manyak bölümler var heyecanlanmaya devam edin.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arkadaslar aklima bisi takildi benim bu reaper in sesi bana tanidik geldi hatta kime tanidik geldigini de soyliyim :) legacy of kain de ki kain in sesi gibiydi yanlis miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 fena bölüm değildi ama öncekini aratmadı değil.. lorne'un üzerine kurulu bir bölümdü :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 5. sezonda(son) hiç bir kul izlemez mi bu diziyi üzüldüm ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya bune biçim bi sezondur . her bölümde bir karakterle ilgili bir bölüm izliyoruz . Bide lorneun uykusunu dolapta aramalarıda ayrıca ilginçlikti :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konu bulamamışlar o yüzden dandik bir bölümdü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: zgrw, 11 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: ya bune biçim bi sezondur . her bölümde bir karakterle ilgili bir bölüm izliyoruz . Bide lorneun uykusunu dolapta aramalarıda ayrıca ilginçlikti :) sen izlemişin bu bölümü ben rahatım artık :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Gercekten cok kotu gidiyor bu sezon Seyretmemek daha iyi desem yeridir. Bu bolume kadar seyrettiklerimin hepsi zaman kaybıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 valla yurda geldim angeldan da koptum ama yine 5. sezonun başları gibi kötü ise angel izlemediğime memnunum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ghald katılmıyorum reaper bölümü çok güzeldi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 B uarada bugüne kadar Angeli en rahat harcayan yaratık buydu herhalde değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 demek ki bundan sonra "babam seni döver" yerine "bilinçaltım seni yamultur" diycez. yalnız belli bi senaryo yok gibi. alakasız bölümler yani. wolfram & hart hayır getirmedi sezona :p[signature][hline]ya sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 angel cidden sacmalamaya ba$ladı ya spike'ın varlıgı sacma konular sacma buffy'i isterik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 belli bi senaryo olmaması çok daha iyi, her bölüm en azından değişik, ana olay da spike etrafında backgroundda ilerliyor.. şehre gelen büyük über kötülükten 21 bölüm dayak yiyip, 1 bölümde yoketmeleri daha mı iyi hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: theKingpin, 11 Ekim 2004 14:20 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 11 Ekim 2004 00:45 tarihinde demiş ki: ya bune biçim bi sezondur . her bölümde bir karakterle ilgili bir bölüm izliyoruz . Bide lorneun uykusunu dolapta aramalarıda ayrıca ilginçlikti :) sen izlemişin bu bölümü ben rahatım artık :) ya artık pazar günleri saat 8 e çalar saati kuruom :) o çalınca direk izliom ::)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ne saçmalaması abi abazanlığınız tuttu yine hey yarabbi :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar