Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: theKingpin, 19 Aralık 2004 21:06 tarihinde demiş ki: spoiler verin demiyoruz o şahıs neden fred e tuzak kurdu onu anlamadım. aslında tam tuzak kurma değil adamın yapması gereken bir misyon var ve onun içinde en uygun kişi fred.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 noldu şimdi fred in saçlar mavi falan oldu ? sanırım tanrı geldi..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 uzun süredir izlemiyordum angel'ı, 5. sezonu ilk kez izleyebildim. yahu gene mi tanrı ya? bir önceki gibi bunu da altederler de tanrılardan gına geldi.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Angel'in kerrigan'ı işte. Dönüşüme uğradı :D Bundan sonraki bölümleri ciddi izleyin çünkü az kaldı dizinin bitmesine.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 su sizin izlediginiz bolumden itibaren dizinin 5. sezonu adama benzemeye basliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Illyria tanrı değil, sadece ilk iblislerden birisi... İnanılmaz kuvvetli ve ileride ne kadar sağlam olduğu anlaşılacak... Angel'ın bundan sonraki bölümleri gerçekten güzel... Kaçırmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya en fazla ne olabilirki yani Angel öldürecektir sonunda. Yani bi bölümde tutup ulan bu anam bu babam buda bütün insanlık için diye tecavüz etse. hah işte şimdi değişik bişiler oldu dicez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hastayım ben spıke a .Hele o gardiyanla diyalogları bitirdi beni.. Bu arada o herif neyin nesi?Bilen varmı?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Drogyn Angel'ın eskiden tanıdığı bir iblis... İlerideki bölümlerde de olayların içinde yer alacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Illyria olayı çok değişik, gerçekten güzel yani.. angel sonunda öldürcek şudur budur değil :] merakla izleyin eha son bölümleri çok güzel angel ın..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 oha be blaq sağol yani içine ettin dizinin.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yahu adam hic bisi dememis sen hayatinda spoiler gormemissin[signature][hline]These pretzels are making me thirsty! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 '+'^+&/%/?=)=()/^%^+%^'+%^+%[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu bölümü pek sevmedim , biras ağırdan almışlar . Ağlama ashneleri çok uzundu vs vs :) . Fredi okadar ağlatmak yerine , gardiyan ange ve spike a 5 saat olayı anlatsa daha iyi olurudu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: HellHound, 20 Aralık 2004 17:53 tarihinde demiş ki: yahu adam hic bisi dememis sen hayatinda spoiler gormemissin belki angel ölücek? ben kafamda böyle kurguladım olamaz mı yani ? bunun spoiler görmek veya görmemek ile alakası nedir ki bunların belirli bir standartımı var şu kadar sölersen sayılıyor veya sayılmıyor .. bariz söylemiş işte neyse.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abartmayin. yazilan seyin spoilerla alakasi yok.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 abartan bi şahsiyet var zaten, anlamadım o da nedendir.. Ha benim yazımdan Angel ölmeyecek gibi bi sonuç nası çıkardın o da ayrı garip.. ps: galiba anladım, Angel illyriayı öldürcek dedim sandın galiba :] [signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - [Bu mesaj bLaQ tarafından 20 Aralık 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bLaQ tarafından 20 Aralık 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya 2 bölüm daha sabredin kendiniz görün. Bu dizide önceden ne olacağı kestirilemior defalarca kanıtlandı 2 dizide de.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Spike ama o kadar soru sordu dalga geçti gardiyanla hala tek parça:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 süperdi ya angel tam gaza geldi konuşurken *grav* angel:sen beni dinlemiyormsun ? heuhea[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 angel ve spike ın konuşmaları diziye güzel bir espri havası katıyo.Bu arada şu spike ın bahsettiği büyük savaşta illyria nın yardımı olabilir ilerde[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ilginç bi bölümdü.güzel değildi çok idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 geçen bölümü izlemeiştim ablam fred öldü deimşti takmamıştım ama bugün izlerken üzüldüm öldüğüne[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem k3nkler korkun geri döndüm :) Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bilmiyorum size gore guzel bi bolum olmayabilir ama bence cok guzel bi bolumdu..gozlerim doldu aglayacak duruma geldim llyria ordusunun yok oldugu gordugunde sorası gozumden yas geldi yeminle ole yuce br varlıgın(dizide) yardım istedigini gorunce..herkesin oldugu gibi onunda yasamaya hakkı var sahip oldugu hersey yok olmus falan gerceten cok huzunlendim bilmiyorum belki de cok duygusal biriyim.. insallah ona bisi yapmazlar ve yanlarına alırlar birlikte savasırlar.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 fred gitti ulan ?.. yemişim deamon u iblisini cartını curtunu ordusunuda.. böhüü.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar