Artariel Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 selamlar, tıpkı önceden sattığım mouse gibi bu da teknik servisten replacement olarak geldi (tuş bozulduğu için yollamıştım garantiye). alalı 5-6 ay oluyor yani 1.5 sene daha garantisi var. türkiye'den alındı, garanti işlerine aral bakıyor, türkçe Q klavye. dediğim gibi replacement geldiği gibi ellemedim, kutu sıfır, fatura da yanında göndereceğim. kısacası sıfır diyebileceğimiz klavyeyi satıyorum, bence aşırı sıcak fırsat kaçırmayın derim not: chromadan farkı rgb yerine yeşil led olması lel 350 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 razer green switch mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 eve uğrayınca çekerim kutuyu ama green switch olmalı, clicky tuşlar. zamanında http://www.gameekstra.com/Razer-Blackwidow-Ultimate-2016-Turkce-Gamer-Klavye,PR-4749.html şurdan aldıydım, burada da yeşil tuş diyor açıklamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 mx blue nun aynısı. biraz daha tiz clicky sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 devo bakıyordu linkleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 up... pahalı mı geldi lan :( 320 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 DH'a koy, satılır hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 abi donanımhaberin kitlesi aşırı toksik. uçlu kalem bile satsan problem çıkarıyor herifler. sonra sahibindene koy GET yap bi şeyler bi ton iş çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Araya giriyorum Sıfır corsair strafe cherry mx brown switch nasıldır kaç tl eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Ucuzmus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 marksman said: Araya giriyorum Sıfır corsair strafe cherry mx brown switch nasıldır kaç tl eder türkçe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 çok alasım var ama üşeniyorum malı kötüleyip fiyat düşürmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 cok sesli abi "gece kız uyutmayan" diye gecer jargonda o yuzden ben senin için baltalayım fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Ya ses mes halledilir o ringlerle. Ama bunların yazılım boktandı. Baya zırunlusun ve her türlü bilgiyi alacak gibi bir şeydi sanırım. Hangi prona girdiğinizi kayıt edebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Esh said: cok sesli abi "gece kız uyutmayan" diye gecer jargonda o yuzden ben senin için baltalayım fiyatı gerçek oyuncuların arkasında gece kız uyumaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 tactile feedback giderilmiyo. sadece tuşu köklediğinde keycap in switch in götüne değme sesini alıyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Azaltır yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 abi o muhteşem tactile click sesi yok mu? o sesle asmr olmayan için işkence. hani mx red olsa sesi iyice kesersin o ringle hatta duble atarsın iyice sıfırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bi de oyun için tactile cidden anlamsız, bende de vardı blue mx. bas bas bitmiyo hissi veriyo. bu arada mx speed switchli klavye çıkarmış corsair ama red den cok bi farkı yok. actuation 1.4mm, red 2mm. pratikte hiçbir fark yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 @Esh eyvallah abi iyi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 İLAN GÜNCEL HALA YATIYO ALET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar