razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 şöle bişi yapmışlar zamanında da tutmamış heralde http://paylas.io/ veya https://www.puiv.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 hazır scriptlerle bugune kadar cok denendi reddit clone tr'de hicbiri tutmadı. bakalım bu ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 türkiye'de bu tarz şeylerin incisözlük'e dönme hızı baya yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 reddit varken ingilizce bilen biri buraya niye girsin, sirf turkce diye donanimhaber tier icerige katlanmak sacma bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 belli bir kitle için dediğin doğru olabilir ama o dediğin kitle türkiye internetinin %30'unu falan bile oluşturmuyo muhtemelen. o yüzden düzgün moderasyon yapılırsa tutacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 belki ilerde değerlenir üye olayımda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sabonis said: reddit ekşiden çok daha derli toplu ve takip etmesi kolay çünkü. futbol mu okumak istiyosun gir, oyun mu okumak istiyorsun oraya gir, filmlerden mi konuşmak istiyorsun o bölüme gir. reddit herşey olabilir ama kesinlikle derli toplu değil heryerden çıkan butonlar menüler vs, insana nerden geldim bu cehenneme dedirtiyor. RES kur diyeceksiniz, ki kurdum ama 43241 tane kişileştirme ile uğraşmak istemiyorum. ayıklayabilirsen çöp bilgilerin yanında güzel şeyler çıkıyor ama ne olursa olsun reddit'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar