sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Selamlar. Lösemi hastası bir yakınımın hastane odası için güzel bir hava temizleyici bakıyoruz. Var mıdır önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 nasıl bir şey gerekiyor? tutorial alanında alerji ile mücadele mi ne benim eski başlığım var, orada bilgi vermiştim biraz. bizim eve bunu aldım, memnunum. http://www.hepsiburada.com/oreck-ap-c120a-profesyonel-hava-temizleme-cihazi-p-EVORECKPROXL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 yetkili servis mi gelip kurulumu yaptı ? bulundugum yerde kış aylarında hava cok kotu oluyor. böyle bir şeyin faydası olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Kurulumluk bir şeyi yok pek. 3 parçayı birbirine geçiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 zaten boyle markanın burada servisi oldugunu da sanmam. yorumlar baya olumsuz ama dubakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Tr de dist.u var. Parça destek ıvır zıvırı var. Yorumları da baya iyiydi aslında nereye bakıyorsun bilmiyorum da. şimdi baktım yeni yorumlarda 3-4 veren olmuş da baya cahal yorumlar. hava temizleyici ile elektrikli süpürge arasındaki farkı bilmeyen adamın yorumuna pek takılmamak gerek. oreck amerikan markası, bir sürü kaynak var ürünleri okumak için ilgileniyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar