Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkey with Simon Reeve

Oski

Öne çıkan mesajlar

senelerdir böyle takılmasına engel bir durum yok ki. teşkilattan ne zaman telefon gelse çuval çuval para gönderiyor. bir cepten bir cebe. adam başarılı olduğu veya popular opinion ile "böyle takılmıyor". peşkeş çekilen araziler + sınırsız verilen krediler ile devam ediyor.

akp gitsin, bu adamların hepsini silkecekler.

ağaoğlunun iflas ettiği söyleniyor bu arada aylardır. kredileri çevirdikleri için (emir ile) iflas etmiyor sadece. bankaya bıraksalar adamın götündeki donu bile almışlardı şimdiye.
Sosyal ağlarda paylaş

ilber ortaylının kasaba kültürüyle yetişmişler olarak tanımladığı ağaoğlunun hitap ettiği kesip onun bu görgüsüzlüğünü yardırgayıp,ayıplamak yerine onun gibi olmayı düşledikleri için negatif bi etkisi yok bu kesimin üstünde.

anca okumuş,eğitimli ve sol görüşlere sahip olan kesim yadırgıyor bu davranışları,onlarda güçsüz ve azınlık durumunda kaldıkları için ülkede herifin pipisimde bile değil onların görüşü.
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

anca okumuş,eğitimli ve sol görüşlere sahip olan kesim yadırgıyor bu davranışları,onlarda güçsüz ve azınlık durumunda kaldıkları için ülkede herifin pipisimde bile değil onların görüşü.

şöyle bir durum yok abi büyük şehirlerde. azınlık oldukları doğru fakat alım gücü olarak hala en güçlü kesim. ağaoğlu daireleri bu kesime satıyor. bugün git ağaoğlu projelerine oturanların yarısından çoğu kurumsal şirketlerde çalışan solcu okumuş yöneticilerden oluşuyor.

sorsan hiçbiri ağaoğlundan ev almış olmaktan memnun değil ama peşkeş çekilen arazilerde oturmak istiyorsan alıyorsun işte. mesela 1453 projesine bak. kapısına kadar metro çekiyorlar, en güzel konumda. kol gibi fiyatı olmasına rağmen diğer alternatiflere göre üstün kalıyor çünkü her türlü alt yapı adama sağlanıyor diğerlerinin önü kesilirken.
Sosyal ağlarda paylaş

doğru söylemişsin bıngıl yalan değil. ama en azından çevremden biliyorum aman bu herifler yemesin diye opsiyon değiştirenler veya en azından bunu göz önünde bulunduranlar da var.

buarada şu helal otel nasıl bi çirkinlikti yahu 2.bölümdeki. sunucuda acayip rahatsız oldu. utandım resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bombilo said:

cabuk vpn ortada yok, bari patiye hizmet olsun; get-iplayer ile ındırıp re-upload yaptım; 14 gün filan duruyormus bu transfer.sh'da.

chrome'da kendi playerı sıkıntılı firefox ile deneyin. daha ıyı upload edecek bi yer bulursam oraya da koyarım.

https://transfer.sh/tZ21Z/1.mp4

cıkınca 2. bolumude atarım.

İkinci bölüm sözün varmış diyorlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

_Rave said:

şöyle bir durum yok abi büyük şehirlerde. azınlık oldukları doğru fakat alım gücü olarak hala en güçlü kesim. ağaoğlu daireleri bu kesime satıyor. bugün git ağaoğlu projelerine oturanların yarısından çoğu kurumsal şirketlerde çalışan solcu okumuş yöneticilerden oluşuyor.

sorsan hiçbiri ağaoğlundan ev almış olmaktan memnun değil ama peşkeş çekilen arazilerde oturmak istiyorsan alıyorsun işte. mesela 1453 projesine bak. kapısına kadar metro çekiyorlar, en güzel konumda. kol gibi fiyatı olmasına rağmen diğer alternatiflere göre üstün kalıyor çünkü her türlü alt yapı adama sağlanıyor diğerlerinin önü kesilirken.

sözüm sana değil kişisel algılama dostum.

ama bu grubu solcu olarak nitelemek yanlış. en iyi ihtimalle seküler küçük burjuva falan olabilirler. kapısında metro var napayım : ( diyip istemeye istemeye ağaoğlundan ev alan solcu olamaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

off ian mckellen istanbuldaki konusmalari cok iyimis <3 yer bulabilseydim gidicektim

http://i.imgur.com/yXDoOqY.jpg

magneto uzerinden sivil hak mucadelelerinden bahsetmis filan usenmeyin onuda izleyin bogazicinde yaptigi konusmayi <3

http://3.bp.blogspot.com/-HQroTDwhMFk/UlFJPtNPe9I/AAAAAAAAACI/IFmqwzsFz4E/s1600/980125_10151648188300399_1197632221_o.jpg

3. yilin safaginda geldin gandalf ama olsun geldinya <3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...