EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu oyunda pazar alanı nerede? AH diye bişiyden bahsettiğini gördüm bikaç kişinini ama AH ne sorularıma cevap alamadım bir türlü :) Yaptığımız itemları yadaa lootdan çıkan itemları satabileceğimiz(herkesin sattığı) ortak bi mekan varmı? Bide satışı nasıl yapıyoruz? Bağırıp: "bende bubu var bu fiyata" diyemi?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 horde: ogrimmar ally:ironforge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ıron forge da cıkısın orada war tanarıste war bıtane orgımarda warmısh bıde orayı gormek nasıp olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yanılmıyorsam itemını açık arttırma veya direk fiyat yazarak bir yere koyuyorsun ve biri alınca sana parası geliyor direk.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Absolut, 08 Şubat 2005 12:40 tarihinde demiş ki: Yanılmıyorsam itemını açık arttırma veya direk fiyat yazarak bir yere koyuyorsun ve biri alınca sana parası geliyor direk. İşte bu olay çok iyimiş. Bi an okadar item yapıpda rezilliğini çekmesek diye düşünmüştüm :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Auction Houses (İngilizce)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ironforge'daki AH sadece alliance'a ait, orgrimmar'daki ise sadece horde'a ait. yani alliance-horde arası alışveriş buralardan yapılamıyor. bir de gadgetzan'da neutral AH var. burda hem horde hem alliance item koyabiliyor ve alabiliyor. iki taraf arası alışveriş olabilir. bi gitmek görmek nasip olmadı daha, retail'de artık..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben gittimde fazla birşey yoktu sadece light feather 200 g du ahahah[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 200 gold ?????? şu harpy lerden bile çıkan ? siyah renkli hani o_O[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hehe horde-allıanceye para trasnferının bır yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hmm horde-ally birbirine mektup atamıyor mu?[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kıl olduguj bırımı war onamı atacan:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Var sanırım Tanaris auction house sayesinde oradan herkes alıs veris yapabiliyordu galiba. koyun bir item diyelim bir tüy 200 g , horde arkadaşınız da gelsin alsin o tüyü , yada o size para gönderecekse , siz koyun bir item.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 08 Şubat 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 .yanlis mesaj [Bu mesaj Kraaz tarafından 08 Şubat 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheh ben gadgetzana gitmistimde ah oldugunu bilmiyodum göremedim malesef.artık retailda bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar