Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar alanı?(AH)

EomerMcEwan

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunda pazar alanı nerede? AH diye bişiyden bahsettiğini gördüm bikaç kişinini ama AH ne sorularıma cevap alamadım bir türlü :)
Yaptığımız itemları yadaa lootdan çıkan itemları satabileceğimiz(herkesin sattığı) ortak bi mekan varmı?
Bide satışı nasıl yapıyoruz?
Bağırıp: "bende bubu var bu fiyata" diyemi?[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 08 Şubat 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
Yanılmıyorsam itemını açık arttırma veya direk fiyat yazarak bir yere koyuyorsun ve biri alınca sana parası geliyor direk.

İşte bu olay çok iyimiş. Bi an okadar item yapıpda rezilliğini çekmesek diye düşünmüştüm :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Sosyal ağlarda paylaş

ironforge'daki AH sadece alliance'a ait, orgrimmar'daki ise sadece horde'a ait. yani alliance-horde arası alışveriş buralardan yapılamıyor.

bir de gadgetzan'da neutral AH var. burda hem horde hem alliance item koyabiliyor ve alabiliyor. iki taraf arası alışveriş olabilir. bi gitmek görmek nasip olmadı daha, retail'de artık..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Var sanırım Tanaris auction house sayesinde
oradan herkes alıs veris yapabiliyordu galiba.
koyun bir item diyelim bir tüy 200 g , horde arkadaşınız da gelsin alsin o tüyü , yada o size para gönderecekse , siz koyun bir item.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 08 Şubat 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...