logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Selamlar, Bir kaç gün önce hepsiburada'dan aldığım cihazı feci bir gazla alıp kullanamayacağımı anladığım için satmak istiyorum. 430'a bırakırım. http://www.hepsiburada.com/wacom-intuos-art-small-siyah-grafik-tablet-cth-490ak-n-p-BD200032 Sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Kendi kendimi baltalayayım. Media markt'da 430 lira imiş. İstanbul dışına kargo benden olmak üzere 400 liraya veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yalnız ederi en az 430 tl. boşa baltalama kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bir kac gun once aldiysan geri gonder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Abi öyle keyfi olur mu ya açtım kullandım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ne için kullandın? ps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 abi youtube'a istatistik dersleri anlatıp koyma projem vardı. bir kaç deneme çekimi yaptım beceremedim, hevesim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 50 liraya board + marker alaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 zaten fikir de saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 sadece çizimin videosu olsun istedim bir de arkaplanda sesim. heves işte beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 benim de ps de kullanmak gibi bi amacım var ama pratik olmayacak diye çekiniyorum. senin heves gibi benimki de patlayacak. ondan hiç 400 liralık topa girmeyeyim :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 her zaman senin gibi heves edip almak isteyen olacaktır. adresi at göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 İşte hazır alet var alın, her hevesini alan 30 lira altına satar başlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Direk çizim yapmayacaksanız (resim, sanat, 3d vs) bunlardan almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bugün şunu yaptım beyler, alet güzel şeyler yapıyor http://i68.tinypic.com/23r3c0p.jpg binalar arkadaymış gibi gösterebiliyosunuz baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 perspektif hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 ben de bi gazla almıştım vakti zamanında, üç kere kullanmadan sattım. benim işim değil vektör/icon harici çizim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 selam ben baltazar, simdi bu tabletlerdeki en kritik ozelligi aciklayalim, bunun boyutu, ekraninizin en az 1/3'u ise alin. yani ekraniniz 27 inch ise bu isinize yaramaz, cunku resolution kaybediyormussunuz. detaylar: http://graphicdesign.stackexchange.com/questions/27699/how-can-i-decide-between-the-medium-sized-intuos-tablet-or-the-small-one bu cihaz yaklasik 7 inc (small diye geciyor) lik oluyor ve en fazla 20-21 inc ekranlar icin uygunmus. ayrica, wacom'un kendi sitesinde sifiri 399,31 tl ( dikkat 400 bile degil :) ) https://store.wacomturkiye.com/index.php?_route_=wacom-intuos-art-siyah-small 27 inc ekranim var, almayi degerlendirirken bu bilgilere denk gelince paylasmak istedim. lutfen kimse kusura bakmasin :/ bir de soru : "velev ki" boyle bir tablet aldim diyelim, illustrator + photoshop + dandik karakalem bilgimle, soyle 2 boyutlu seyleri cizebilir miyim? http://androwindows.com/wp-content/uploads/2016/04/colorfy-pc-download.png https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/44/e9/a4/44e9a4ea2545a7c2327d856bebc1dff8.jpg evet, cevap daha cok cizim yetenegime bagli olsa da, sormak istedim. yani, kagida cizmekten daha mi kolay dijitale cizmek diye soraryim ya da. arz ederim. edit: bunun pro versiyonunda (1300 tl olan) ekrani tablet boyutuna gore zoomlayabiliyormusuz galiba: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51jd8M0cFuL._SL1600_.jpg ama bu da cozunurluk kaybina sebep olabilir sanki? bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 valla güzel bi balta olmuş tebrik ederim. resmen kazıklanmışım. bende 13 inç ekran olduğu için çok dert olmadı gerçi ama büyük ekranda sıkıntı olabilir bilemiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 güncel arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 bu hala duruyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ya ben bunu muhtemelen alabilirim ama 2-3 hafta sonra ancak :/ logtrig said: bu hala duruyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Aduket said: ya ben bunu muhtemelen alabilirim ama 2-3 hafta sonra ancak :/ logtrig said: bu hala duruyor arkadaşlar ne alemdesin üstat? hala duruyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 beyler şunu hayrına alın yaparız bir kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar