Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD Driver Problemi

khazadum

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

5 senedir format atmadığım bilgisayarı formatlıyım dedim. Windows 7 kurulumu yaptım. Bütün driverlar halledildi. Programları kurdum vs.

Bu lanet AMD ekran kartının driverini kuramıyorum. Ekran kartı AMD Radeon HD7800. İlgili Windows 7 (64bit) driverini kendi sitesinden indirdim. (Crimson ReLive Edition 17.3.2 Optional ve Crimson ReLive Edition 17.2.1. İkisini de denedim.) Dosyalar ayıklandıktan sonra gelen AMD kurulum ekranında çalışmayı durdurdu hatası veriyor sürekli.

Sorunun kaynağını da bulamadım çözümünü de. Tecrübeli patilerden destek talep ediyorum. Arz ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Run as Administrator'u denemiştim. Minimal versiyonunu da denedim yine aynı. Aygıt yöneticisinden güncelledim. AMD Catalyst Control Center kurulmadı tabi ki ama sorun çözüldü gibi. En çok oynadığım CS:GO 'da Dikey Senkronizasyon ayarı filan yapamıyorum şimdi ama FPS konusunda bir problem yaratmadı. Eskisinden daha iyi oldu diyebilirim :D CS:GO dışında zaten PHPStorm, Photoshop, Illstrator, vb programlar çalıştırdığım için şimdilik sıkıntı yok.

Neyse şimdilik böyle idare edeceğiz bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...