Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Big Lebowski(Büyük Lebowski)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
IMDB
Coen kardeşlerden bi film.

Neden daha önce bahsi hiç geçmemiş anlamadım. Aslında sönük kalmış bi film ama coen tarzı mizah yine gırla bu filmde. Karakterlerin düştüğü durumlar, yaptıkları bu kadar komik anlatılır. Coen tarzını sevmeyenler yada herhangi bi filmlerini seyredipte beğenmemiş olanlar bunuda beğenmeyebilir. Çünkü pHAAHAAAMANALLAAAAH tarzı bi kahkaha attıran bi film değil. Ama film boyunca kesintisiz Ehehe.Eheheheheh.HEheheheh.Ehheheheh efektleriyle kendinizden geçmeniz muhtemel. Film boyunca karakterlerle alay edişi göndermeler coen tarzını yansıtıyo. End...[signature][hline]No signature...
Mesaj tarihi:
eheh valla bence PAHAHAHH kahkahası da attırır bu film :) ama her tür espiri anlayışına hitap etmiyo. ondan herkes bu filmde kopmaz.

bence süper bi film. olaylar da karakterler de çok komik. ama film kesinlikle tr izlenmez, söyliyim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Mesaj tarihi:
gösterildi evet
Jeff Bridges'in kaliteli filmlerinden biri daha bence :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
[spo1=filmdeki en mükemmel iki sahne]kül dökme sahnesi ve ferrariyi parçalama sahnesi lol manyaktı ya[/spo][signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Mesaj tarihi:
ben de ferraride yarılmıştım.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Mesaj tarihi:
kül olayı cidden "eheheh hehehe heh ehe" efektlerine yolaçıyordu.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
izleyeli baya olmuştu şimdi imdbden baktımda araba için corvette yazmışlar :) ehe neyse yinede süper sahneydi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

fasıldan geldım
gecmıyo
Mesaj tarihi:
hayir kesinlikle en super sahne bunlar kapinin arkadasina destek falan koyuyorlar mafyadan kacarken ama o da ne kapi obur yone aciliyormus . cok basit ama fevkalade etkili eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
süper film
Coen filmi olmasının tüm özelliklerini taşır üzerinde
tam bi kara komedi

saydıklarınızın dışında benim unutamadığım Jesus Quintano'nun (John Torturro) bowling oynadığı sahne vardır (topu yalaması vs)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
ayrıca jesus'ın ev ev dolaşmasını gösterdigi sahnede baya güzeldi ehehe

Walter Sobchak : When he moved to Hollywood he had to go door to door to tell everyone he was a pederast.

ehehe kapıyı açan herifin tip falan baya güzel sahneydi :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

fasıldan geldım
gecmıyo
Mesaj tarihi:
bir de rüya bölümü çok iyiydi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Ahaha gerçekten bende sevdim rüya bölümünü. O külleri rüzgara karşı savurup istifini hiç bozmamasıda ayrı zaten :lol:[signature][hline]No signature...
Mesaj tarihi:
hauah izleyesim geldi şimdi siz bahsedince... hemencecik bi divx'ini buliim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
  • 5 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim en çok güldüğüm sahne, nihilistlerin "ama kız arkadaşının parmağını kesmek zorunda kaldık, haksızlık bu... " diye zırlamaya kalkmalarıydı sanırım. Bir de yine nihilistlerin ilk başta küveti abuk subuk sürüngen hayvanla basmaları süperdi...
Bence çok güzel bir film. Tabii her izleyiciye hitap etmez o ayrı.
  • Yeni Oluştur...