kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 IMDB Coen kardeşlerden bi film. Neden daha önce bahsi hiç geçmemiş anlamadım. Aslında sönük kalmış bi film ama coen tarzı mizah yine gırla bu filmde. Karakterlerin düştüğü durumlar, yaptıkları bu kadar komik anlatılır. Coen tarzını sevmeyenler yada herhangi bi filmlerini seyredipte beğenmemiş olanlar bunuda beğenmeyebilir. Çünkü pHAAHAAAMANALLAAAAH tarzı bi kahkaha attıran bi film değil. Ama film boyunca kesintisiz Ehehe.Eheheheheh.HEheheheh.Ehheheheh efektleriyle kendinizden geçmeniz muhtemel. Film boyunca karakterlerle alay edişi göndermeler coen tarzını yansıtıyo. End...[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eheh valla bence PAHAHAHH kahkahası da attırır bu film :) ama her tür espiri anlayışına hitap etmiyo. ondan herkes bu filmde kopmaz. bence süper bi film. olaylar da karakterler de çok komik. ama film kesinlikle tr izlenmez, söyliyim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 film hallmark ta veya Primemax te gösterilmemişmiydi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mümkündür[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gösterildi evet Jeff Bridges'in kaliteli filmlerinden biri daha bence :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [spo1=filmdeki en mükemmel iki sahne]kül dökme sahnesi ve ferrariyi parçalama sahnesi lol manyaktı ya[/spo][signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben de ferraride yarılmıştım.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kül olayı cidden "eheheh hehehe heh ehe" efektlerine yolaçıyordu.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 izleyeli baya olmuştu şimdi imdbden baktımda araba için corvette yazmışlar :) ehe neyse yinede süper sahneydi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hayir kesinlikle en super sahne bunlar kapinin arkadasina destek falan koyuyorlar mafyadan kacarken ama o da ne kapi obur yone aciliyormus . cok basit ama fevkalade etkili eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 walter in kötü admaları "sizi pis nihinisler" diyerek dövdügü sahne süperdir. lebowski olunmaz lebowski dogulur[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 süper film Coen filmi olmasının tüm özelliklerini taşır üzerinde tam bi kara komedi saydıklarınızın dışında benim unutamadığım Jesus Quintano'nun (John Torturro) bowling oynadığı sahne vardır (topu yalaması vs)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ayrıca jesus'ın ev ev dolaşmasını gösterdigi sahnede baya güzeldi ehehe Walter Sobchak : When he moved to Hollywood he had to go door to door to tell everyone he was a pederast. ehehe kapıyı açan herifin tip falan baya güzel sahneydi :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bir de rüya bölümü çok iyiydi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ahaha gerçekten bende sevdim rüya bölümünü. O külleri rüzgara karşı savurup istifini hiç bozmamasıda ayrı zaten :lol:[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hauah izleyesim geldi şimdi siz bahsedince... hemencecik bi divx'ini buliim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... guano Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Altyazısını bulabilir miyiz arkadaşlar.Bi tane buldum ama eşleşmiyor...Varsa haber verin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hoş filmdi ama bana o kadar komik gelmedi.heralde öncesinde me,myself,irene i izlediim içindir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dude? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... SoulCube Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 film hakkında pek bişey yazmıycam sadece iimiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 the dude hmm valla ben de bisey diyemicem, izlenmesi gereken bi film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… perfi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 alt yazisi bende mevcuttu , bana dude kelimesini sevdiren bi film . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Çko güzl film. Ayrıca bol miktarda "PUAHAHHAAHA" kahkası atmışlığımda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Benim en çok güldüğüm sahne, nihilistlerin "ama kız arkadaşının parmağını kesmek zorunda kaldık, haksızlık bu... " diye zırlamaya kalkmalarıydı sanırım. Bir de yine nihilistlerin ilk başta küveti abuk subuk sürüngen hayvanla basmaları süperdi... Bence çok güzel bir film. Tabii her izleyiciye hitap etmez o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Big Lebowski(Büyük Lebowski) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 izleyeli baya olmuştu şimdi imdbden baktımda araba için corvette yazmışlar :) ehe neyse yinede süper sahneydi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hayir kesinlikle en super sahne bunlar kapinin arkadasina destek falan koyuyorlar mafyadan kacarken ama o da ne kapi obur yone aciliyormus . cok basit ama fevkalade etkili eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 walter in kötü admaları "sizi pis nihinisler" diyerek dövdügü sahne süperdir. lebowski olunmaz lebowski dogulur[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 süper film Coen filmi olmasının tüm özelliklerini taşır üzerinde tam bi kara komedi saydıklarınızın dışında benim unutamadığım Jesus Quintano'nun (John Torturro) bowling oynadığı sahne vardır (topu yalaması vs)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ayrıca jesus'ın ev ev dolaşmasını gösterdigi sahnede baya güzeldi ehehe Walter Sobchak : When he moved to Hollywood he had to go door to door to tell everyone he was a pederast. ehehe kapıyı açan herifin tip falan baya güzel sahneydi :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bir de rüya bölümü çok iyiydi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kiddo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ahaha gerçekten bende sevdim rüya bölümünü. O külleri rüzgara karşı savurup istifini hiç bozmamasıda ayrı zaten :lol:[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hauah izleyesim geldi şimdi siz bahsedince... hemencecik bi divx'ini buliim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... guano Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Altyazısını bulabilir miyiz arkadaşlar.Bi tane buldum ama eşleşmiyor...Varsa haber verin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 yıl sonra ... Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hoş filmdi ama bana o kadar komik gelmedi.heralde öncesinde me,myself,irene i izlediim içindir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dude? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... SoulCube Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 film hakkında pek bişey yazmıycam sadece iimiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 the dude hmm valla ben de bisey diyemicem, izlenmesi gereken bi film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… perfi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 alt yazisi bende mevcuttu , bana dude kelimesini sevdiren bi film . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Çko güzl film. Ayrıca bol miktarda "PUAHAHHAAHA" kahkası atmışlığımda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Benim en çok güldüğüm sahne, nihilistlerin "ama kız arkadaşının parmağını kesmek zorunda kaldık, haksızlık bu... " diye zırlamaya kalkmalarıydı sanırım. Bir de yine nihilistlerin ilk başta küveti abuk subuk sürüngen hayvanla basmaları süperdi... Bence çok güzel bir film. Tabii her izleyiciye hitap etmez o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon The Big Lebowski(Büyük Lebowski) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ahaha gerçekten bende sevdim rüya bölümünü. O külleri rüzgara karşı savurup istifini hiç bozmamasıda ayrı zaten :lol:[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hauah izleyesim geldi şimdi siz bahsedince... hemencecik bi divx'ini buliim.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guano Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Altyazısını bulabilir miyiz arkadaşlar.Bi tane buldum ama eşleşmiyor...Varsa haber verin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hoş filmdi ama bana o kadar komik gelmedi.heralde öncesinde me,myself,irene i izlediim içindir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dude? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 film hakkında pek bişey yazmıycam sadece iimiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 the dude hmm valla ben de bisey diyemicem, izlenmesi gereken bi film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 alt yazisi bende mevcuttu , bana dude kelimesini sevdiren bi film . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Çko güzl film. Ayrıca bol miktarda "PUAHAHHAAHA" kahkası atmışlığımda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Benim en çok güldüğüm sahne, nihilistlerin "ama kız arkadaşının parmağını kesmek zorunda kaldık, haksızlık bu... " diye zırlamaya kalkmalarıydı sanırım. Bir de yine nihilistlerin ilk başta küveti abuk subuk sürüngen hayvanla basmaları süperdi... Bence çok güzel bir film. Tabii her izleyiciye hitap etmez o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar