Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Nintendo 3DS xl yada 2DS.

batuhan

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Darqainu said:

suna yorum yapiyim cidden iyi gurup :) mezarcilarla ugrasmadan cok temiz 3ds oyunlarimi elden cikartiyorum su gurup yuzunden, tesekkurler link icin :D

simdi birisi bana vita nereden alinir onu soylerse super olcak :P oyunlardan topladigim parayi remote playe yatiriyim ehue
Sosyal ağlarda paylaş

450-500 olmasi lazimda degisiyor, bizim ulkede kirilan surumler daha kiymetli :P adam vitaya alti ustu henkaku yuklemis ilana gel, sanirsin relativiteyi buldu

http://i.imgur.com/pbbNehc.png

vita bulamiyorum duzgun ikinci elde, bu kadarmi pislik olur bir cihazin ikinci el pazari allahim ya. her tarafi cizik, saydam triggerlarin dibine doritos kalintisi gibi bisi birikmis adam 7/10 diyor gorunum. gurupta satilanda kirikti oyle. digeri ilani acmis "16gb kart dahil pazarlik yok olucu gelmesin" diye, soruyorsun "ya karti sattim ama kartlada o fiyata verilirmi emege saygi(?) diyor, 15gb memory kartsiz fiyati 25tl eksik soyliyor filan.

yurtdisina giden bulsam aldiricam direk turk halkiyla ugrasmaktan biktigim icin, cici cici ilan acmisim hemen altina yorum COK PAHALLI SATAMAZSIN DIYE SOYLIYORUM, he oldu canim, yarisindan fazlasini sattim 2 gunde o senin pahalli satamazsin dediklerinin falan filan.

kurtulamadim su guzel ulkemin les insanlarindan :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...