The_ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aramaya inandım fakat böyle bir konu bulamadım.Bana veya tüm patiye tavsiye edebileceğiniz filmleri buraya yazalım... Ben söylyelim bir kaç tane: Requiem For A Dream(bu filmi mutlaka izleyin cok güzel bir film) Mulholan Çıkmazı(baya karışık bir film fakat anlıyınca hayrete düşüyorsunuz)[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 g.o.r.a national tressure dikey limit[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yüzüklerin efendisi serisi[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ulusal Hazine Riddick 1, 2 Son Samuray Gecenin bu vaktinde veya sabahın desek daha iyi olur anca türkçesini yazabiliyom :P[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 matrix3lemesi hemen hemen tüm jim carey filmleri..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 forest gump[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lotr serisi,braveheart,12 Monkey,the Jackal hehe bu sekilde tavsiye film sayısı 1000 den fazla olurki bende gaza gelip hepsini indirmeye kalkınca halim perisan :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 matrix üçlemesi lotr üçlemesi yeşil yol titanic fight club bla bla bla ......[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fight club braveheart ring saw titanic[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Star wars6laması[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kill Bill Vol. 1 Kill Bill Vol. 2 Hayalet Gemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Robert Redford'un oynadığı Spygame olağanüstü bir film. National Treasure , The Grudge , Ringu[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 LAST SAMURAI...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Taxi Driver Godfather Trilogy Kill Bill vol 1,2 Reservoir Dogs Akira Ghost in the Shell Pulp Fiction Hero Spirited Away Princess Mononoke Donnie Darko Goodfellas the Matrix Requiem for a Dream Clockwork Orange Natural Born Killers American History X Fight Club Finding Nemo Shrek Monsters Inc. Indiana Jones 3>1>2 (şahsi fikrim) City of God Pirates of the Caribbean Blade Runner Forrest Gump Scarface ama hepsinden önemlisi: Commando Saygıyla Eğiliyoruz. [signature][hline]"Mph Rmph !!"Lamerlere Cevap Yok![Bu mesaj karpuz tarafından 26 Ocak 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Daha önce açılmış benzer topicler: http://forum.paticik.com/view.php?id=6651 http://forum.paticik.com/view.php?id=7985 http://forum.paticik.com/view.php?id=14673 http://forum.paticik.com/view.php?id=25941 http://forum.paticik.com/view.php?id=28024 http://forum.paticik.com/view.php?id=39110 http://forum.paticik.com/view.php?id=41241 http://forum.paticik.com/view.php?id=63200 http://forum.paticik.com/view.php?id=73097 http://forum.paticik.com/view.php?id=94450 http://forum.paticik.com/view.php?id=107612 Tavsiye edebileceğim filmlere gelirsem (sırasız yazıyorum) said: -Dr. Strangelove Or How I Learned To Stop Worrying And Love The Bomb -Monty Python And The Holy Grail -Snatch. -Lock, Stock And Two Smoking Barrels -Pirates of the Caribbean: The Curse Of The Black Pearl -The Matrix -Equilibrium -Gladiator -Ying Xiong / Hero -Donnie Darko -A Beautiful Mind -Interview With The Vampire -Amorres Perros -Schindler's List -American History X -The Truman Show -Forrest Gump -Braveheart -The Green Mile -Enemy at the Gates -Interview with the Vampire -A Perfect World -Toy Story -The Good, The Bad And The Ugly -For a Few Dollars More -The Silence Of The Lambs -Alien, Aliens -Blade Runner -Star Wars: Episode 4, 5, 6 -Indiana Jones: Raiders Of The Lost Ark, Indiana Jones And The Last Crusade -Terminator 2: Judgement Day -Back To The Future -Total Recall -Predator -Batman -Airplane! -Ghost Busters -E.T. -RoboCop -Ghost In The Shell en sevdiğim ve tavsiye edebileceğim filmler bunlar (sonunda sayı olmayanları, serinin ilk filmi kabul edin)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kill Bill Vol 1 , 2 Fight club Terminal Pirates of the Caribbean Interview With The Vampire ...[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İyi güzel de kimse Butterfly Effect yazmamış..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Fight Club Amelie (yanlışyazmış olabilirim :p) Butterfly effect (vazgeçilmes :) ) Hayat güzeldir Kasımda aşk başkadır lotr serisi (lord of the rings) Ring The Saw Terminal vanilla sky Gladiator City of God The Matrix Shrek The silence of the lambs Identity Sixth sense Man in Black Passion Frekans... Aklıma gelmio daha ama daha çok film var bide kalsiklerden Return of Future serisini tavsiye ederim:)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. [Bu mesaj Horrible tarafından 26 Ocak 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 daha dun kanal d yayinladi ama Akil oyunlari cok guzel bir film izlemeni tavsiye ederim[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 karayip korsanlari truva kral arthur buda benim uclemem yok matrix 3 lemesi lotr 3 lemesi falan yalan. bunlari seyret baska film seredemezsin ztn :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 harry potter serisi alemin kralıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dead poet's society the minority report the stigmata Rebecca film kategorisine bence giren: Spirited Away[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Benim listem: Requiem for a Dream Trainspotting Indiana Jones 1-2-3 Star Wars 1-2-4-5-6 Donnie Darko Usual Suspects Ocean's Eleven Interview with the Vampire Life is Beautiful Clockwork Orange Scarface 1984 Back to the Future 1-2-3 Saving Private Ryan Gladiator Blues Brothers Chocolate Leon Pianist English Patient Schindler's List 6th Sense Fight Club Seven Snatch Hero Pulp Fiction Reservoir Dogs The Green Mile Breaveheart Arizona Dream Time of the Gypsies LotR 1-2-3 Dead Poets Society 21 Grams Forrest Gump Hair The Wall The Last Samurai Lost Highway Irreversible Spiritted Away American History X Memento Godfather 1-2-3 One Flew Over The Cuckoo's Nest Pi Ghost in the Shell The Boondock Saints Lock, Stock and Two Smoking Barrels Amelie Platoon Meet Joe Black Big Blue After Hours The Crow 12 Monkeys Underground The Game Dark City Dr Strangelove The Shining Full Metal Jacket The Jackal Vardır daha da beynim durdu, başım ağrıdı yazmaktan..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 lotr 1-2-3 kill bill 1-2 pianist gladiator .......[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 izlemediyseniz hababami tavsiye ederim.. taxi taxi 2 taxi 3 budala dedektif budala dedektif 2 truva american pie wedding only the strong[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar